הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מישהו יכול לתת לי מחר על זה שמשקולות לא פוגעות בגדילה ?!

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
וגם האם יש קשר בין חזרות של 12-15 לבין 8 ומטה ובפגיעה בגדילה או שאין קשר בכלל .
אודה מאוד מאוד למי שיוכל לתת לי [חייב להוכיח את זה לכמה מפגרים]

תשתמש באפשרות החיפוש לפני שאתה רץ לפתוח נושא שנטחן אינספור פעמים.

אבל זה כן פוגע. זה מה שחבר שלי אמר ואבא שלו הומאופת טבעוני אז הוא בדוק יודע!

בקיצור לפותח הפוסט מי שטוען טענות במקרה שלך שמשקולות פוגעות בגדילה חובת ההוכחה היא עליו אז שהם ישברו את הראש לא אתה !

• פותח/ת השרשור
אין הוכחות לא לפה ולא לפה ...

מצד אחד אני מכיר אנשים שיותר גבוהים מכל המשפחה שלהם והם מרימים משקולות ומצד שני אנשים שהכי נמוכים וגם מרימים משקולות.

יש במאמר של ביל סטאר על אימוני ילדים מחקר שנעשו על שחיינים ומרימי משקולות רוסים וראו שאין הבדל בהתפתחות שלהם מלבד זה שהמשקולנים היו חזקים ושריריים יותר, גילאי 12-14 נדמה לי
תעשה חיפוש שמתי את המאמר שלו ששאלו בזמנו

• פותח/ת השרשור
יש במאמר של ביל סטאר על אימוני ילדים מחקר שנעשו על שחיינים ומרימי משקולות רוסים וראו שאין הבדל בהתפתחות שלהם מלבד זה שהמשקולנים היו חזקים ושריריים יותר, גילאי 12-14 נדמה לי
תעשה חיפוש שמתי את המאמר שלו ששאלו בזמנו

היי מו לא מצאתי את האשכול אחרי שעברתי כמעט על כל מה שפרסמת ;maeq
אתה יכול אולי לשלוח לי קישור ? והאם מתייחסים שם לכמות החזרות ? כי שמעתי שטווח החזרות "הבריא" לנוער הוא 12-15 יש אמת ?

• פותח/ת השרשור
http://crossfitmurphy.com/wp-content/uploads/2011/02/CFJ_Starr_YoungAthlete.pdf
http://startingstrength.com/articles/young_strength_starr.pdf
למאמר השני יש מאמר המשך תחפש אותו בגוגל הוא נקרא אותו דבר נראה לי פחות או יותר

תודה מוו קראתי מאוד עזר לי אבל לא מתייחסים שם לגבי מספר החזרות , אתה אולי יודע משו על זה ? [זה מאוד יעזור]

נוער מתאמן כמו מבוגר
אתה אולי מתכוון לילדים לפני גיל ההתבגרות (מתחת ל12 ככה) אז שם החשיבות זה לטכניקה נטו וללמידת התנועות
הוא כותב על זה גם
זה לא משנה כ"כ מספר החזרות כל עוד הטכניקה טובה, כי המטרה של ילד לפני גיל ההתבגרות זה לא היפרטרופיה
אלא תרגול של מערכת העצבים ורכישת מיומנויות

גם גלן פנדלי רושם על זה מה הוא עושה עם ילדים ושיש אצלו לפעמים צעירים בני 8 לא זוכר איפה קראתי את זה

• פותח/ת השרשור
נוער מתאמן כמו מבוגר
אתה אולי מתכוון לילדים לפני גיל ההתבגרות (מתחת ל12 ככה) אז שם החשיבות זה לטכניקה נטו וללמידת התנועות
הוא כותב על זה גם
זה לא משנה כ"כ מספר החזרות כל עוד הטכניקה טובה, כי המטרה של ילד לפני גיל ההתבגרות זה לא היפרטרופיה
אלא תרגול של מערכת העצבים ורכישת מיומנויות

גם גלן פנדלי רושם על זה מה הוא עושה עם ילדים ושיש אצלו לפעמים צעירים בני 8 לא זוכר איפה קראתי את זה

אוקי הבנתי , תודה רבה .

strength training effects in prepubescent boys.
Ramsay JA, Blimkie CJ, Smith K, Garner S, MacDougall JD, Sale DG.

School of Physical Education and Athletics, McMaster University, Hamilton, Ontario, Canada.
Possible changes in muscle size and function due to resistance training were examined in prepubertal boys. Thirteen boys (9-11 yr) volunteered for each of the training and control groups. Progressive resistance training was performed three times weekly for 20 wk. Measurements consisted of the following: 1 repetition maximum (RM) bench press and leg press; maximal voluntary isometric and isokinetic elbow flexion and knee extension strength; evoked isometric contractile properties of the right elbow flexors and knee extensors; muscle cross-sectional area (CSA) by computerized tomography at the mid-right upper arm and thigh; and motor unit activation (MUA) by the interpolated twitch procedure. Training significantly increased 1 RM bench press (35%) and leg press (22%), isometric elbow flexion (37%) and knee extension strength (25% and 13% at 90 degrees and 120 degrees, respectively), isokinetic elbow flexion (26%) and knee extension (21%) strength, and evoked twitch torque of the elbow flexors (30%) and knee extensors (30%). There were no significant effects of training on the time-related contractile properties (time to peak torque, half-relaxation time), CSA, or %MUA of the elbow flexors or knee extensors. There was, however, a trend toward increased MUA for the elbow flexors and knee extensors in the trained group. Strength gains were independent of changes in muscle CSA, and the increases in twitch torque suggest possible adaptations in muscle excitation-contraction coupling. Improved motor skill coordination (especially during the early phase of training), a tendency toward increased MUA, and other undetermined neurological adaptations, including better coordination of the involved muscle groups, are likely the major determinants of the strength gains in this study

תהנה

• פותח/ת השרשור
תודה אבל כל המחקרים מתייחסים לאימונים קצרים [לא של שעה] ורק פעמיים גג3 בשבוע .

זה קריתי אם זה 4 ? ומשקלים כבדים ? כי זה רשום כאילו זה אימוני התנגדות בינוניים ...

אם אתה מחפש סיבה לא להתאמן אז זה לא המקום.
ביקשת מחקר שאימוני התנגדות לא פוגעים בגדילה,וזה היחיד שבוצע.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בלי שום קשר , אבל אתה צריך להסכים איתי שהמחקר לא מספיק עמוק כי לקבוע חד משמעית

גם לא הוכיחו שנעליים ירוקות לא עוצרות את הגדילה. כנ"ל לגבי אכילה של גביע קוטג' כל יום, ועוד לא הוכיחו שאורז לא מקצר את הבייסיפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית