הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב יבש

• פותח/ת השרשור Yogev
  • פורסם בתאריך

Yogev

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,

מטרה: כוח + חיטוב ועליה נקייה.

חוות דעתכם על סייקל חיטוב הבא:

טסט אננטט 500 מ"ג בשבוע למשך 10 שבועות
טרן (ארוך) 400 מ"ג בשבוע למשך 6 שבועות
וויני 50 מ"ג ליום למשך 6 שבועות
פרווירון 25 מ"ג ליום למשך 10 שבועות
HCG למשך כל הסייקל 500 בשבוע

PCT:

כלומיד 100 מ"ג ביום למשך חודש
נולבדקס 20 מ"ג ליום למשך 45 יום.

הערות:
**טסט פרופיונט וטרן קצר לא באים בחשבון בגלל תדירות הזריקות.
1. האם כדאי למשוך את טרן ליותר מ 6 שבועות? מה החסרונות מול התועלת.
2. ומתי לשלב את טרן, בתחילת הסייקל עם וויני או ב 6 שבועות האחרונים?

נערך לאחרונה:
הסייקל נראה בסדר גמור למטרות שלך ולמה שכתבת על תדירות זריקות.
הייתי מעלה את הפרווירון ל50 מג ביום בוקר ולפני שינה.

• פותח/ת השרשור
ציפייה מהפרווירון- לקבל סייקל יבש עד למקסימום האפשרי.

התייחסות להערות לגבי טרן?

אני ממליץ בכל אופן לשקול טרן אנטט במקום אצטט.
טרן הוא חומר בעייתי, יש איתו תופעול לואי, במידה ותתקל בהם אתה לא רוצה לחקות זמן ארוך עד שיפסיקו. לכן מומלץ טרן קצר, במידה ויהיו תופעול לואי, אתה מספיק איתו והגוף מתנקה מהר.
בלי קשר שהטרן הקצר מביא תוצאות יותר טובות. כן, כן אותו חומר אבל השפעה שונה. מכיר אנשים שסבלו עם הטרן הארוך אבל עם הקצר לא הייתה שום בעיה.
בלי קשר לא פרסמת את הנתונים שלך, כמה סייקלים עשית? כמה אתה שוקל ומה אחוז שומן שלך? מה תעשה אם יהיו לך תופעות לואי שנגרמות ע"י פרולקטין? הייתי משיג dostinex/cabergoline על כל מקרה שיהיה בצד.

תלוי בתשובות לשאלות הנ"ל הייתי ממליץ דברים אחרים

באופן כללי
טסט פרופ, טרן אנטט סייקל טוב, אפשר להוסיף בולדנון ואו מסטרון

נערך לאחרונה:
מניסיון טרן הוא החומר מבחינתי , תמשוך אותו למשך 8 שבועות זה בסדר לדעתי ,תשמור על דיאטה כמו שצריך הכי חשוב

כמות החלבון סבבה לגמרי ,הייתי מעלה את הפחמימה ל200 גרם ביום , זה מאוד אינדידואלי תלוי גם בrmr שלך ובהרגשה העצמית תעשה העמסת פחמימות פעם בשבוע אני ככה עושה וזה מספיק לי .

מי אמר לך שזה תמיד שווה? אני לא ממליץ אני בסך הכל רוצה להבין מה אתה חושב שיצא לך מזה? בטח במינןם כזה נמוך. אז הציפיות שלך מהחומר לא במקום כי זה לא מה שפרווירון עושה. לך תקרא קצת ואז תבין. וכמו שאמרתי אם המטרה היא לשלוט ברמות האסטרוגן (מה שיכול לגרום לעליה "יבשה" יותר) יש דברים עדיפים כמו אנסטרוזול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית