ייעוץ GH השפעות התזונה ועוד

• פותח/ת השרשור Y L
  • פורסם בתאריך

Y L

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם
טוב אז ככה אני יספר קצת על עצמי
אני בן 14 משתמש בהורמון גדילה כבר שנה (חייב להגיד שזה תרם לי מלא!)
השאלה שלי היא כזו האם ניתן למקסם את הורמון הגדילה ע"י השפעות התזונה אימונים וכו.. אשמח למאמרים ומחקרים בנושא אני רוצה להבין טיפה יותר ממה שאני לוקח קראתי כבר את הנעוצים בפורם שעזרו להבין טיפה יותר גם אשמח לדעת טיפה לדעת מה כדי לעשות ע"י למקסם את החומר וממה להימנע

תודה מראש לכל העונים

רגע, אתה בעצם שואל האם ניתן למקסם את ההשפעה של ההורמון בגוף ע"י תזונה ואימונים?
או שאתה שואל האם ההורמון גדילה שניתן לך עבור צמיחה יכול להצמיח לך תועלת גם במסת שריר?

• פותח/ת השרשור
לא, השאלה שהתכוונתי אליה הייתה האם אפשר למקסם את החומר שאני לוקח ואת הורמון הגדילה בגוף ע"י תזונה ואימונים ואם למשל אפשר למקסם
אז איך התזונה צריכה להראות כדי למקסם את הצמיחה

אתה לא ברור. אתה לוקח הורמון גדילה כרגע שנרשם לך ע"י רופא? או שאתה שואל האם ניתן ע"י תזונה ואימונים להגביר את הפרשת הורמון הגדילה בגוף.

• פותח/ת השרשור
כן אני לוקח הורמון גדילה שנרשם לי ע"י רופא
והשאלה שלי האם יש דרכים על מנת למקסם את החומר ע"י תזונה אימונים וכ'ו ?

הוא קיבל מרופא-וכנראה שמע על כך שאפשר ע"י אימונים לדאוג לניצול מלא של פוטנציאל הגדילה והוא שואל אם זה באמת אפשרי

הרופא רשם לך מינון כדי להחזיר אותך לנורמה
אימונים תמיד יכולים לעזור אבל זה לא קשור לזה שאתה לוקח GH כי המינון שאתה לוקח נמוך (ומיועד להחזיר את הערכים של הGH שלך לנורמה)

• פותח/ת השרשור
הוא קיבל מרופא-וכנראה שמע על כך שאפשר ע"י אימונים לדאוג לניצול מלא של פוטנציאל הגדילה והוא שואל אם זה באמת אפשרי
זה בערך מה ששאלתי רק הניסוח שלי לא משהו
אבל עם יש דרך כזו ע"י תזונה האם תזונה נכונה יכולה לתרום באיזשהו שלב ?
או תזונה המאושרת בוויטמינים? אשמח עם תכוונו אותי בנושא

כמו שאמרו לך פה. ה GH שאתה מקבל הוא על מנת שערכים יהיו בטווח הנורמאלי אין איזה משהו תזונתי שיכול לגרום לו לעבוד טוב יותר.

moo אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית אז אני אשאל אותך פה כמה MG של הורמון גדילה אני צריך בשביל שהGH יעזור לי לבנות תמסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית