הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה על יעד לטיסה

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
אני וחבר מתכננים לטוס באמצע יולי ואנחנו לא סגורים על איזה יעד ללכת...
הכיוון הוא אירופה, מקום שאפשר להנות גם מחיי היום וגם מחיי הלילה...
תאכלס, הדגש יותר על חיי היום, לראות קצת עולם...
חשבתי על צרפת או איטליה.
אני אשמח להצעות מעניינות! וכמובן אני יותר אשמח אם המחיר יהיה זול יותר ליעד..

באמצע יולי זה קצת בעיה בגלל שזו עונת תיירות. אתה יכול תמיד למצוא דילים כאלה של טיסה + 3 לילות בבית מלון. מבחינת חיי לילה, תלוי מה אתה אוהב (פאבים/מועדונים/מסיבות). בתכלס לכל עיר גדולה באירופה המערבית (פראג, בודפשט, רומא, ברלין, פריז, לונדון, אמסטרדם) יש סצינת חיי לילה עשירה, הכל תלוי במחיר שאתה רוצה לשלם.

• פותח/ת השרשור
באמצע יולי זה קצת בעיה בגלל שזו עונת תיירות. אתה יכול תמיד למצוא דילים כאלה של טיסה + 3 לילות בבית מלון. מבחינת חיי לילה, תלוי מה אתה אוהב (פאבים/מועדונים/מסיבות). בתכלס לכל עיר גדולה באירופה המערבית (פראג, בודפשט, רומא, ברלין, פריז, לונדון, אמסטרדם) יש סצינת חיי לילה עשירה, הכל תלוי במחיר שאתה רוצה לשלם.

אני מודע לבעיה אבל אנחנו חיילים ויולי זה התקופה היחידה שמתאפשר לנו לנסוע...
מבחינת זמן אנחנו רוצים לנסוע ראשון עד חמישי, לגבי חיי לילה החיפוש הוא כל אחד מהשלושה שהצגת, לא בטירוף כמובן, אני לא מחפש משהו כמו קוס\בורגס.. מסיבות פאבים שיהיה איפה לצאת בלילה אתה יודע...
האמת שאנחנו מתעסקים קצת יותר בחיי יום, טיולים, אתרים יפים לראות...
לונדון לדוגמא יקרה לנו וגם בגלל האולמפיאדה שתיהיה באותו זמן (אם אני לא טועה) יורדת מרשימת המועמדות..
פראג, ברלין, פריז, רומא\מילאנו ?
יש למישהו המצלה ספציפית על אחת מהן ? מבחינת מקומות יפים לראות ולטייל + חיי לילה נחמדים ?

פאבים/בארים לא חסר באף עיר באירופה.
פראג אופצייה נהדרת, זול יחסית, אוכל ובירה מצויינים, תרבות והיסטוריה בשפע.
יש לך גם כמובן את אמסטרדם, עיר מדהימה עם כל מה שאתה מחפש, אני אישית נהנתי.
ורק שתדע בקיץ המחירים גבוהים יותר, בגלל החופש הגדול וכל המשפחות טסות לטייל.

פשוט כמה ימים לפני שאתם רוצים לטוס חפשו דילים של הדקה ה90 ולכו על מה שיש. זה יהיה הכי זול. בד"כ זה היעדים בפופולארים - ברלין, פאריז, אמסטרדם, ברצלונה, פראג וכו'.

• פותח/ת השרשור
בודפשט ללא ספק
שבוע הבא טס
זה כמובן אם היית כבר בברלין

תשמע חקרתי קצת על ברלין ועדיין לא השתכנעתי כל כך...
מבחינת אתרים ללכת לראות, לא התלהבתי כל כך כי מוזיאון השואה והחומה לא כל כך מדבר אלינו...
אם היית אכפת לך לתת לי סיקור קטן על אתרים יפים שאפשר לבקר בהם ? טיולים מסוימים ? חיי הלילה ? אם באמת שווה ?

הייתי פעמיים, עיר אולי הכי טובה שיש באירופה לבקר בה, חיי לילה חבל על הזמן, אתרים בברלין חסר לך? אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל
עדיף להכיר אנשים שם ולהסתדר למסיבות הכי טובות אבל גם לא חובה
לי יש חבר שגר שם ואני נוסע אליו אבל תלוי מה אתה מעדיף לאיזה מטרה אתה נוסע
אני שבוע הבא טס לחופשה נטו בבודפשט מקווה שיהיה מוצלח לפחות מבחינת הבחורות הבנתי שלא יכולתי למצוא יעד יותר טוב מזה 😃

הייתי פעמיים, עיר אולי הכי טובה שיש באירופה לבקר בה, חיי לילה חבל על הזמן, אתרים בברלין חסר לך? אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל
עדיף להכיר אנשים שם ולהסתדר למסיבות הכי טובות אבל גם לא חובה
לי יש חבר שגר שם ואני נוסע אליו אבל תלוי מה אתה מעדיף לאיזה מטרה אתה נוסע
אני שבוע הבא טס לחופשה נטו בבודפשט מקווה שיהיה מוצלח לפחות מבחינת הבחורות הבנתי שלא יכולתי למצוא יעד יותר טוב מזה 😃
הייתי ברוב העולם, ולמיטב זכרוני הונגריה בהחלט בטופ, כנראה מס' 2 אחרי פולין 😃

• פותח/ת השרשור
חבר'ה לבסוף החלטנו על ברצלונה!
למישהו יש המלצות על אתרים שחייב לראות? מועדנים? ברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית