הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחמוצת חמקן?

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
קראתי בכמה מקומות שהדבר עוזר להיפרטופיה.
הינה דוגמא, סעיף 6
http://www.refua.info/siteFiles/1/587/9385.asp

קודם כל, מה זה ? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי יותר מדי..
כדאי לי להתחיל עם זה? זה מתאים לחיטוב (מבחינת ערכים קלורים וכ'..)? האם תהיה השפעה ניכרת למרות שאני בחיטוב ובגרעון קלורי?

אשמח אם תוכלו לתת לי קישור דוגמא למוצר כלשהו, אני לא מצליח למצוא..

שבת שלום חברס..

זה נכון מה שרשום שם שפחמימות לפני השינה מקטינים את הפרשת ההורמון גדילה?
שמעתי על זה כמה פעמים בתקופה שהתעניינתי בכל המחקרים של הבילדרים בBB.COM ..לא יודע כמה זה מבוסס..

זה נכון שמעתי מהרבה אנשים שמבינים וזה מאוד הגיוני כי הורמון הגדילה מופרש ברעב .

מחקרים-אין לי על זה.

שמעתי על זה כמה פעמים בתקופה שהתעניינתי בכל המחקרים של הבילדרים בBB.COM ..לא יודע כמה זה מבוסס..
אוקיי אז זה אומר שלפני השינה מומלץ רק חלבון ושומן? מה אתה יודע מניסיונך? אתה יותר זמן ממני בתחום וחווית על בשרך בטח כמה שיטות

אוקיי אז זה אומר שלפני השינה מומלץ רק חלבון ושומן? מה אתה יודע מניסיונך? אתה יותר זמן ממני בתחום וחווית על בשרך בטח כמה שיטות
אני אומר שזה דיי שטויות.. אני אישית לא יאכל הרבה לפני השינה אם אני לא חייב כי סתם קשה להרדם אח"כ (לי לפחות)
ואני גם משתדל שלא לשתות הרבה מים כי אז אני חייב לקום בלילה להשתין וזה מציק לי להרדם אח"כ

חבר'ה מה עם תשובה לגבי החנקן?
עד כמה שאני זוכר מדובר בדרך להוציא ממך כסף על תוסף מסויים של סיינטראקס (בכוונה עם א' אבל דמיין שאין אותה שם)

ולא יודע איך לצטט את במבה בנוסף לציטוט הזה אבל תודה

חבר'ה מה עם תשובה לגבי החנקן?

זה שטויות לדעתי, לדוגמה AAKG (שעקב לקיחתו הגוף מתחיל להפריש תחמוצת חנקן שזה גז) כן מעודד הפרשת הורמון גדילה....אבל רק על הנייר כלומר את ההשפעה שלו כל כך לא משמעותית שיא אפשר להתייחס אליה בכלל. תזונה נכונה ועשירה בחלבון (מה שגם יספק לך את הארגינין ואת שאר חומצות האמינו) + שינה איכותית תבטיח לך הפרשה תקינה של הורמון גדילה. אם אתה רוצה מעבר לזה - רק להזריק.
זאת דעתי אחרי ניסיון מר ומאכזב עם כל הפרו הורמונים למיניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית