ייעוץ פינלגון

ה-דינו

משתמש פעיל
349
1
נק' מוניטין:
389
349
1
לפעמים שכואב לי בברך או במרפק אני לא מסוגל להתאמן ושאני שם בנגיי זה לא עוזר זה לא מספיק חזק, הבנתי שיש משחה בשם פינלגון שהאפקט שלה יותר חזק
השאלה שלי האם אפשר לקנות אותה בארץ בבתי מרקחת ? האם היא שונה מהפינלגון שמביאים מרוסיה ? ואם אי אפשר לקנות אותה בבתי מרקחת איפה כן אפשר ?
יש לי חברים רוסים אבל הם או המשפחה שלהם לא נוסעת לרוסיה אז אני לא יכול להביא את זה משם. יש איזה מקום שאפשר לקנות אותה פה בישראל ?

הדבר היחיד שאני חושב זה שאתה צריך לבדוק את המרפק\ברך שלך במידה והיא כואבת ולא לנסות להעביר את זה ברגע עם איזה משחה
אולי תשתמש בתחבושות האלסטיות של אוריאל..אני השתמשתי בהם לברכיים (רק בסווקט) וזה עזר לי

זה באמת חשוב לי מישהו יודע אולי ?

הדבר היחיד שאני חושב זה שאתה צריך לבדוק את המרפק\ברך שלך במידה והיא כואבת ולא לנסות להעביר את זה ברגע עם איזה משחה
אולי תשתמש בתחבושות האלסטיות של אוריאל..אני השתמשתי בהם לברכיים (רק בסווקט) וזה עזר לי

אם אתה קונה את התחבושות אלסטיות של uriel ואתה לקוח של כללית מושלם שתדע שזה עולה דרכם איזה 8 שח לתחבושת במקום 60+ ש"ח בסופר פארם או כל מקום אחר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על העזרה בקשר לתחבושות אבל אני עדיין רוצה לקנות את המשחה למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג אותה בארץ ?

אפשר להשיג אותה בשוק רמלה בנתניה (פתוח בשישי ושלישי). אגב, אם הכאבים כ''כ חזקים שאתה יכול להתאמן רק עם פינלגון הייתי מטפל בבעייה. פינלגון על בסיס קבוע זה מתכון לצרות.

אם אתה קונה את התחבושות אלסטיות של uriel ואתה לקוח של כללית מושלם שתדע שזה עולה דרכם איזה 8 שח לתחבושת במקום 60+ ש"ח בסופר פארם או כל מקום אחר.
מאיפה אחי אני ממש מעוניין בהם ואני לקוח של כללית ויש לי פלטיניום בכרטיס מגנטי זה תופס ... ? אתה יכול להביא לי קישור מאיפה אפשר לקנות במחיר הזה
ממש תודה

מאיפה אחי אני ממש מעוניין בהם ואני לקוח של כללית ויש לי פלטיניום בכרטיס מגנטי זה תופס ... ? אתה יכול להביא לי קישור מאיפה אפשר לקנות במחיר הזה
ממש תודה

אם יש לך כללית מושלם פשוט לך לבית מרקחת של הקופת חולים תבקש תחבושות אלסטיות לברכיים של אוריאל ותגיד שיש לך כללית מושלם.
קניתי לפני חודשיים\ שלושה 2 ב15 שקל במקום איזה 140-160 שרצו לקחת בסופר פארם.

• פותח/ת השרשור
אפשר להשיג אותה בשוק רמלה בנתניה (פתוח בשישי ושלישי). אגב, אם הכאבים כ''כ חזקים שאתה יכול להתאמן רק עם פינלגון הייתי מטפל בבעייה. פינלגון על בסיס קבוע זה מתכון לצרות.

וואו מאוד רחוק לי :| , תודה על המידע.

דבר חזק,עשוי מרעל נחשים,אבל נורא,נורא,נורא שורף

זה לא אמור להיות עשוי מעוקץ של דבורה :S ? יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג אותו באזור המרכז ? ת''א-ראשל''צ-בת-ים.

נערך לאחרונה:
לפעמים שכואב לי בברך או במרפק אני לא מסוגל להתאמן ושאני שם בנגיי זה לא עוזר זה לא מספיק חזק, הבנתי שיש משחה בשם פינלגון שהאפקט שלה יותר חזק
השאלה שלי האם אפשר לקנות אותה בארץ בבתי מרקחת ? האם היא שונה מהפינלגון שמביאים מרוסיה ? ואם אי אפשר לקנות אותה בבתי מרקחת איפה כן אפשר ?
יש לי חברים רוסים אבל הם או המשפחה שלהם לא נוסעת לרוסיה אז אני לא יכול להביא את זה משם. יש איזה מקום שאפשר לקנות אותה פה בישראל ?
עד כמה שאני יודע - קונים בשוק בנתניה

תחבושות אוריאל אכן עוזרות לרפא את המפרקים
טלאפארמה יקרים, ב"זכות" הפרסומת המוסווה הפסדתם לקוח אחד.
עד כמה שאני יודע - קונים בשוק בנתניה
מה חברים יקרים, אתם חוגגים יום הולדת 3 לאשכול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית