הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לעשות קעקוע באמה..

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מעוניין לעשות קעקוע בחלק הפנימי של האמה, בצורת טקסט עם משפט.
לפני שאני בכלל מתחיל לעצב את הקעקוע, בוחר שפה, גודל צבע מיקום וכול', יש שאלה אחת שמטרידה אותי:
עד כמה הקעקוע, שתהיה מוצבת באמה, תפריע לי בקבלת עבודה בעתיד בחברות? האם הקעקוע יכול לסנן באופן משמעותי את הבחירה בי לעבודה?
אם כך, האם יש לכם מקומות אחרים שניתן לשים את הקעקוע?​

זה תלוי בקריירה שאתה הולך לבחור לעצמך, אבל בוא נגיד שלא הייתי עושה קעקוע באף מקום ויזואלי על הגוף שלי כדי לא להתחרט על כך לאחר מכן ולסבול בניתוחי לייזר מיותרים.
תעשה במקומות הסטנדרטים שאף אחד לא רואה: כתף/גב ואם אתה ממש רוצה אז פלג גוף תחתון.

• פותח/ת השרשור
קעקוע באמה זה אחד החלומות הכי רטובים שלי...

תכתוב ב!די בילדינג עד המוות!!!

לגבי עבודה...
לדעתי יפגע אם תעשה באמה
לא שקעקוע אומר עליך משהו, בהכרח, אבל אתה יודע... הרבה אנשים די מרובעים בנושא הזה.. =\

• פותח/ת השרשור
חחח...אני מבין שאתה נגד טקסטים?
אני כן הייתי רוצה לשים את הקעקוע במקום שבו העיניים שלי יוכלו להתנגש בו מדי פעם. אני לא רוצה מקומות כמו בגב או בחזה. חשבתי על הכתף ומטה...אבל זה עדיין בהתלבטות. מאוד רציתי משהו עם להבות לאורך הכתף.

תלוי במקצוע, אבל חד משמעית יש מעסיקים שלא יסתכלו על זה בעין יפה.

יש כזה דבר שנקרא "שרוול קעקוע" או משהו כזה שמלבישים על היד ונראה בדיוק כמו קעקוע, ממה שהבנתי זה נראה בול ואף אחד לא חושד.

עכשיו, שלא תחשוד שאני מציע לך את זה במקום קעקוע. חח

מה שאני בא להגיד זה שאם יש דבר כזה, אולי יש גם דבר שיוכל להיראות כמו עור ולהסתיר את הקעקוע במקרה של ראיון עבודה או משהו כזה. שווה לברר על זה.

זה תלוי בקריירה שאתה הולך לבחור לעצמך, אבל בוא נגיד שלא הייתי עושה קעקוע באף מקום ויזואלי על הגוף שלי כדי לא להתחרט על כך לאחר מכן ולסבול בניתוחי לייזר מיותרים.
תעשה במקומות הסטנדרטים שאף אחד לא רואה: כתף/גב ואם אתה ממש רוצה אז פלג גוף תחתון.

מחזק מאוד, חברה שלי עשתה אחד בעורף ועד היום מצטערת על זה.

יש כזה דבר שנקרא "שרוול קעקוע" או משהו כזה שמלבישים על היד ונראה בדיוק כמו קעקוע, ממה שהבנתי זה נראה בול ואף אחד לא חושד.

מה שאני בא להגיד זה שאם יש דבר כזה, אולי יש גם דבר שיוכל להיראות כמו עור ולהסתיר את הקעקוע במקרה של ראיון עבודה או משהו כזה. שווה לברר על זה.

זה הרבה יותר פשוט מפשוט לבוא עם שרוולים ארוכים לראיון עבודה :\

בתור בעל 2 שרוולים -תעשה אבל תכין מגיל 21 בערך מלתחה שלמה של חולצות ארוכות מבד דק לקיץ..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה כזה מטומטם
זה נקרא חולצה עם שרוולים ארוכים

כן, לא הבנתי מה הבעיה עם חולצה מכופתרת ארוכה. נכון קיץ, חם- אבל יש מקצועות שלא משנה יש קוד לבוש אז גם ככה מי ייראה לך את האמה. אני מהקיץ הבא בחליפה יום יום למשך שנה.

במשרדי עו"ד לא חייבים חליפה, אפשר גם חולצה עם שרוולים ארוכים.. ואפשר אפילו קצרים. אתה כולה סטאז'ר, בוא לא ניסחף...

לי יש קעקוע על האמה, אני עובד במחלקת ביטחון במיגדל דיסקונט בתור אחמ''ש ויש שם הרבה לקוחות מחו''ל וכל דבר שדורש להיות ייצוגי. חוץ מיזה שהעובדים מסתכלים עליי מדי פעם בפחד, זה לא עשה לי יותר מידי בעיות ברעיונות עבודה. האמת גם אף פעם לא שאלו אותי על הקעקוע ולי יש צמיד של גולגלות על האמה.

רק שתבין שמקפידים על גילוח בעבודות האלה...
אז קעקוע גלוי זה פי כמה יותר "גרוע" מבחינתם
שונא את התפיסה/תפישה(איך רושמים?) הזאת שייך לשנות ה 80-90

וואלה איזה צחוקים גם אני מתכוון לעשות משפט באמה עוד כמה ימים,
מה המשפט שאתה הולך לקעקע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית