S shabi2341 משתמש מתחיל 32 0 נק' מוניטין: 3 0 32 0 8/7/12 #1 התחלתי להשתמש בחומר הזה ואני מרגיש אותו ממש חזק וגם מרגיש שינוי מהיר יותר בגוף, מאשר לפני שהתחלתי לקחת השאלה שלי היא כמה זמן אני יכול לקחת אותו ברצף ? אפשרי 3 חודשיים(אני אחוז שומן קצת גבוה)? תודה לעונים
התחלתי להשתמש בחומר הזה ואני מרגיש אותו ממש חזק וגם מרגיש שינוי מהיר יותר בגוף, מאשר לפני שהתחלתי לקחת השאלה שלי היא כמה זמן אני יכול לקחת אותו ברצף ? אפשרי 3 חודשיים(אני אחוז שומן קצת גבוה)? תודה לעונים
I idoking משתמש מתחיל 297 0 נק' מוניטין: 180 0 297 0 8/7/12 #2 אין הגבלה על זמן לקיחת אפדרין אך לאחר זמן מסווים האפקט של המרץ יורד אך הוא עדין פועל מאחורי הקלעים. עם כמה מינון אפדרין התחלתה? Upvote 0 Downvote
אין הגבלה על זמן לקיחת אפדרין אך לאחר זמן מסווים האפקט של המרץ יורד אך הוא עדין פועל מאחורי הקלעים. עם כמה מינון אפדרין התחלתה?
R Richichi משתמש מתחיל 40 0 נק' מוניטין: 125 0 40 0 עוצמה 8/7/12 #3 אני מאמין שהאפדרין של SYNERGENEX? אני משתמש בו והוא פ33ה פשוט לא משנה כמה זמן אתה לוקח אותו, אתה יכול אפילו שנתיים. עם כמה מ"ג התחלת? Upvote 0 Downvote
אני מאמין שהאפדרין של SYNERGENEX? אני משתמש בו והוא פ33ה פשוט לא משנה כמה זמן אתה לוקח אותו, אתה יכול אפילו שנתיים. עם כמה מ"ג התחלת?
S shabi2341 משתמש מתחיל 32 0 נק' מוניטין: 3 0 32 0 8/7/12 פותח/ת השרשור #4 כן הוא ליגה 5 כדורים כל יום Upvote 0 Downvote