נשברה פלטה

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
לא נראה שזה הכי קשור לכאן אבל אין יותר את אשכול השאלות המפגרות.
היום כשהייתי במכון עשיתי דדליפט.
חזרה ראשונה בסדר ופתאום בחזרה השנייה נשבר לי בצד אחד פלטה כשהייתי צריך להשעין את המוט על הרגל וכמעט נפל לי המוט על הרגליים.
תמונה להמחשה:

עכשיו המאמן המפגר הזה עוד יותר הביא לי עצבים ועוד בא ואומר לי זה בגלל שאתה זורק על הרצפה, אמרתי לו גם אם אני זורק איך זה קשור לפני זה יש עוד פלטה של 20 שרק היא נוגעת ברצפה ובכל זאת אמרו לי שבפעם הבאה יחייבו אותי או משהו... עכשיו איך להימנע מזה?

לא נראה שזה הכי קשור לכאן אבל אין יותר את אשכול השאלות המפגרות.
היום כשהייתי במכון עשיתי דדליפט.
חזרה ראשונה בסדר ופתאום בחזרה השנייה נשבר לי בצד אחד פלטה כשהייתי צריך להשעין את המוט על הרגל וכמעט נפל לי המוט על הרגליים.
תמונה להמחשה:

עכשיו המאמן המפגר הזה עוד יותר הביא לי עצבים ועוד בא ואומר לי זה בגלל שאתה זורק על הרצפה, אמרתי לו גם אם אני זורק איך זה קשור לפני זה יש עוד פלטה של 20 שרק היא נוגעת ברצפה ובכל זאת אמרו לי שבפעם הבאה יחייבו אותי או משהו... עכשיו איך להימנע מזה?

תוריד יותר בעדינות?

• פותח/ת השרשור
תוריד יותר בעדינות?
זה מה שאני ניסיתי גם להסביר למאמן לא קשור לזה שאני לא זורק בכלל המוט עומד על הפלטה של ה 20 אז איך הגיוני שה 10 נשברה?!
כאילו נפל עלי מנחוס גם הלך הסט וגם עכשיו המאמנים יחפשו אותי שאני ישבור שוב

בושה וחרפה.
תגיד למאמן החרייאת הזה שבגלל שהוא לא בודק את הציוד אתה בסכנת חיים. דבר כזה לא קורה ברגע.

• פותח/ת השרשור
בושה וחרפה.
תגיד למאמן החרייאת הזה שבגלל שהוא לא בודק את הציוד אתה בסכנת חיים. דבר כזה לא קורה ברגע.
והוא יענו מפיל את זה עלי

תשים מזרון מתחת לשתי הפלטות כדי שהם לא יפלו על הקצפה הקשה

אתה מוכשר
תן כבוד לציוד, ותעבוד כמו בנאדם
אני משכתי 230 קילו צלחות גומי דומות ולא שברתי אף פעם
היו ילדים מפגרים שעשו בנט אובר עם 80 קילו ששברו אותם אצלנו

היה קשה להבין שאלה לא פלטות שנועדו לדדליפט?

זה תירוץ להרוס את הציוד? הולכים למכון עם ציוד מתאים.

לא תרוץ אבל אם אתה כבר נרשם למכון זה לא כזה פשוט לעבור לאחר כשאתה כבר משלם..

בגלל זה נוצרה הפעולה שנקרא "לבדוק" את המכון לפני שנרשמים אליו

שהמכון יבדוק שהציוד שהוא רוכש ראוי למגע אדם, או שלא ידרוש עליו כסף. אם מתפרק ציוד, בשימוש סביר כמובן, זו אשמת המכון.

שהמכון יבדוק שהציוד שהוא רוכש ראוי למגע אדם, או שלא ידרוש עליו כסף. אם מתפרק ציוד, בשימוש סביר כמובן, זו אשמת המכון.

הציוד ראוי למגע אדם. הציוד הזה לא ראוי שיפילו אותו על הרצפה, כך שזה לא שימוש סביר.

• פותח/ת השרשור
זה תירוץ להרוס את הציוד? הולכים למכון עם ציוד מתאים.
זה מכון שיש לי בקאנטרי , היה לי מנוי לקאנטרי אז אמרתי על הדרך אני ילך לחדר כושר לא חבל להוציא עוד כסף בחודש ?
ותאמין לי שעשיתי שימוש סביר הנחתי את המוט בשיא העדינות
הפלטה נשברה שהיא הייתה באוויר זה לא כל כך נשמע הגיוני נכון?
אם הייתי עושה שימוש לא סביר מה עם הפלטה בצד השני?

נערך לאחרונה:
אני במקומך הייתי נקרע מצחוק וממשיך הלאה.

גדול ;susss

Back
למעלה תחתית