שאלה בקשר לקניית התפריט תזונה ואימונים בפעם השנייה

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נגיד וקניתי פעם ראשונה ב-150 שקל את החבילה שלכם בתקופת החיטוב נניח עכשיו הגעתי למסה אני ישלם 100שקל או 150שקל על החבילה הזו שנית?

נגיד וקניתי פעם ראשונה ב-150 שקל את החבילה שלכם בתקופת החיטוב נניח עכשיו הגעתי למסה אני ישלם 100שקל או 150שקל על החבילה הזו שנית?
150 שקלים זה תשלום ראשוני, לאחר מכן אתה רוכש רק עידכונים בהתאם למספר החודשים שאתה צריך (אם רוכשים 3 חודשים יוצא 80 שקלים לחודש). זה לא משנה אם תעבור ממסה לחיטוב וכן הלאה.
התשלום לחודש הראשון הוא גבוה יותר, מכיוון שלוקח זמן להכיר אותך ולדעת מה מתאים לך בדיוק. לאחר שכבר יש את ההיכרות בנינו, הכל עובד הרבה יותר מהר ויעיל.

• פותח/ת השרשור
מצוין! לגבי יום שבת הזה אני יוכל לשלם פה באתר או שאתם בחופש או משהו כזה?

• פותח/ת השרשור
משה חח מצטער על החפירות שלי פה אבל אני מתקשה קצת יש לי PAYPAL שיש בו את הסכום כסף שצריך ויש לי את האישור רפואי השאלה איך משלמים בPAYPAL זה חדש לי ואיך אני מעביר לך את האישור רפואי

משה חח מצטער על החפירות שלי פה אבל אני מתקשה קצת יש לי PAYPAL שיש בו את הסכום כסף שצריך ויש לי את האישור רפואי השאלה איך משלמים בPAYPAL זה חדש לי ואיך אני מעביר לך את האישור רפואי
אתה הולך כאן בתחתית העמוד:
http://www.lbs.co.il/consultation.php

מגיע לכאן: "לקניית ייעוץ באמצעות PayPal - לחצו כאן" ולוחץ. לאחר מכן תועבר למסך חדש ושם תשלים את הרכישה.
את האישור הרפואי אתה יכול לשלוח לי לאימייל: [email protected]

• פותח/ת השרשור
שלחתי לך את האישור רפואי תגיד לי מתי שאתה מקבל אותו ואז לאחר מכן אני ישלח לכם את הכסף בפייפל

נראה בסדר, אם תוכל לסרוק את זה או לצלם את זה שוב שיראו טוב יותר את הכתב זה יהיה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
משה אין לי מדפסת בגלל זה נאלצתי לעשות את זה ככה אבל תאמין לי שאני בריא כמו שור באמת עצם העובדה שאני מתאמן על בסיס קבוע ושאני נמצא בחדר כושר מעידה על כך. עכשיו אני יוכל לשלם? אתה נותן לי אישור על האישור רפואי?

משה אין לי מדפסת בגלל זה נאלצתי לעשות את זה ככה אבל תאמין לי שאני בריא כמו שור באמת עצם העובדה שאני מתאמן על בסיס קבוע ושאני נמצא בחדר כושר מעידה על כך. עכשיו אני יוכל לשלם? אתה נותן לי אישור על האישור רפואי?
כן.

Back
למעלה תחתית