הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשלום בפייפל

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
למה שמשלמים בפייפל ההורדה מהחשבון היא מידית, כלומר סכום X יורד מהעובר ושב ישירות ולא מחכה להורדה של הכרטיס אשראי עצמו?
והאם אפשר לשנות דרך זאת?

כשאתה משלם אתה צריך לבחור בכרטיס האשראי שמשוייך לחשבון במקום החשבון בנק. יש אפשרות כזה בזמן התשלום.

משה, הוא כנראה לא תושב ארה"ב.

ב-PayPal לאמריקאים יש אפשרות להגדיר חשבון בנק כמקור מימון בנוסף לכרטיס אשראי.
בישראל לעומת זאת כרטיס אשראי הוא מקור המימון היחיד (לא כולל יתרות זכות בחשבון כמובן) - מה שהוא שואל למעשה זה מדוע ברכישות ב-PAYPAL חברת האשראי מחייבת במיידי את חשבון הבנק ולא במרוכז כמו עם שאר החיובים.

אני דיי בטוח שזו פשוט מדיניות החיובים בנוגע לעסקאות מחו"ל.

• פותח/ת השרשור
משה, הוא כנראה לא תושב ארה"ב.

ב-PayPal לאמריקאים יש אפשרות להגדיר חשבון בנק כמקור מימון בנוסף לכרטיס אשראי.
בישראל לעומת זאת כרטיס אשראי הוא מקור המימון היחיד (לא כולל יתרות זכות בחשבון כמובן) - מה שהוא שואל למעשה זה מדוע ברכישות ב-PAYPAL חברת האשראי מחייבת במיידי את חשבון הבנק ולא במרוכז כמו עם שאר החיובים.

אני דיי בטוח שזו פשוט מדיניות החיובים בנוגע לעסקאות מחו"ל.

כן זו השאלה שלי

זה ההסכם שנקבע בינך לבין חברת כרטיסי האשראי, בכרטיס העסקי שלי החיוב הוא בשוטף+30 על עסקאות מחו"ל (ופייפל נכלל שם). ז"א - אם אני אבצע עכשיו רכישה אני אשלם רק ב2.9.

בחשבון בנק ישראלי, אם לא עשית הסכם עם הבנק חיובים במטבע חוץ יורדים מיד (שיקולים של המרות מטבע + תשלום לחברות בחו"ל). מה שיפה בזה הוא שהם אכן יורדים מיד, אבל נספרים באשראי החודשי שלך, כלומר אם יש לך נגיד מסגרת של 5000 שקל וקנית ב-1000 יורו, ה-1000 יורו ירדו מיד אבל לא יהיה לך אשראי לחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית