הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וולדן פארמס...

• פותח/ת השרשור orelz
  • פורסם בתאריך

orelz

משתמש פעיל
709
42
נק' מוניטין:
556
709
42
הכותרת אומרת הכל, מישהו ניסה את המוצרים שלהם?
קניתי את הסירופ שוקולד וזה זבל עם טעם של רעל וסתם הלך הבקבוק:bad:
מישהו שניסה יכול להגיד אם יש משהו נורמלי שהולך עם סלט\כריכים?

ניסיתי הכל. לכולם בגדול יש טעם לוואי, אבל אלף האיים הוא הכי פחות מורגש. אם יש ממרחים שלהם בארץ, אל תחשוב על זה אפילו.

אם אתה שותה כוס מים אחרי ארוחה הכל עובר.
למה לאכול דברים שלא טעימים לך? אני גם לא רואה איך מים קשורים פה בדיוק לסוגייה.
אתה אוכל את הרוטב כדי לתת טעם לדברים אחרים שאתה אוכל או בחלק מהמקרים לעשות אותם אכילים מלכתחילה. אם הרטוב לא טעים, כל הארוחה לא תהיה טעימה ואז לא עשית פה שום דבר וסתם בזבזת 20 ש"ח לבקבוק.

למה לאכול דברים שלא טעימים לך? אני גם לא רואה איך מים קשורים פה בדיוק לסוגייה.
אתה אוכל את הרוטב כדי לתת טעם לדברים אחרים שאתה אוכל או בחלק מהמקרים לעשות אותם אכילים מלכתחילה. אם הרטוב לא טעים, כל הארוחה לא תהיה טעימה ואז לא עשית פה שום דבר וסתם בזבזת 20 ש"ח לבקבוק.
חשבתי שאתה אומר שלכל הרטבים יש טעם לוואי אז המלצתי לך לשתות לא יהיה..
הבנתי שאתה חושב שהם מגעילים..

ניסית כמה דברים שלהם :
אלף האיים פצצה בסלטים
קיסר גם נחמד טעם די ניטרלי אבל גם מוסיף משהו לסלט וטעים
ברביקיו בטעם דבש בהתחלה טעם של ביסלי כזה אבל לאחר מכן טעם לא מובן , מגעיל , לא שווה לקחת אותו בכלל
חרדל דיז׳ון בטעם דבש פשוט דבר מושלם לחזה עוף אין לי שום דבר רע להגיד עליו פשוט טעים
אני עכשיו הולך לנסות ברביעי רגיל ורוטב ראנץ׳

אני אישית לא אהבתי אותו טעם לוואי מאוד חריף לך על הברביקיו חריף מעודן הרבה יותר מוצלח והולך מעולה עם פסטרמה , טונה ובכריכים
אני הזמנתי עכשיו גם סירופ מייפל , ברביקיו רגיל ורוטב ראנ׳ץ שזה יגיע אני ייתן לך את דעתי

אלף האיים מעולה עם סלט.
בקשר לשוקולד ולמייפל - אני מוסיף אותם לקפה שחור בתוספת קצת סטביה, נותן אחלה טעם ובלי קלוריות.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה, כמובן שמיותר לפתוח אשכול חדש בשביל הביקורת הזו ולכן אני פותח את האשכול, אז ככה:
1)וולדן פארמס מייפל - אחד הדברים הטעימים ללא טעם לוואי ממש כמו מייפל אמיתי הולך טוב עם דגנים, יוגורט וכו וכו...
2)הזמנתי במיוחד שוקולד דיפ וכרמל דיפ - אוי ואבוי, פתחתי את זה ופשוט קיבלתי GAG זה פשוט מגעיל זה גרם לי להרגיש רע אני בקשר עם מי שהזמנתי מחו"ל מקווה שיאשרו לי החלפה.
3)רוטב אלף האיים - בן זונה בסלט אחד הדברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית