אחר שאלה לחבר'ה מתחרים/ התחרו בעבר, בלבד....

אלירמבו

משתמש מתחיל
186
0
נק' מוניטין:
-2
186
0
ג'ירף
כמה ק"ג איבדתם בעקבות הייבוש?, כמובן אם עשיתם אותו כמו שצריך? כלומר כמה שקלתם שבוע לפני התחרות? וכמה על הבמה???? בבקשה זה חשוב לי מאוד....

אתה צוחק? אתה אמור לסגור את זה עם עצמך והמאמן שלך - אתה מכוון למשקל שאתה הולך להתחרות בו.

• פותח/ת השרשור
אתה צוחק? אתה אמור לסגור את זה עם עצמך והמאמן שלך - אתה מכוון למשקל שאתה הולך להתחרות בו.

ברור אחי, אני פשוט על הגבול, ורוצה לדעת מבחינת הקטגוריה, שאני לא יהיה איזה קילו יותר, ואז יעלו אותי קטגוריה....

רד למחתרת אחי תראה להם ביום של התחרות!

4 ליטר בלילה של התחרות. מה זה אמור לתת לך?

• פותח/ת השרשור
אני כרגע 79 ק"ג, ואני הולך לעד 75, ונשאר חודש, אני רוצה לדעת מבחינת המשקל....

סתם לידע כללי, הייבוש זה נטו להזיע מלא? או שגם לוקחים כל מיני תוספים כדי להגביר את זה.

• פותח/ת השרשור
עזרה חברה????

סתם לידע כללי, הייבוש זה נטו להזיע מלא? או שגם לוקחים כל מיני תוספים כדי להגביר את זה.

יש כאלה שלוקחים משתנים, אני אישית הולך טבעי עד הסוף הפעם, וזה תהליך של שבוע לפני התחרות,
שמשחקים עם המלחים .הפחמימות והנוזלים, אבל זה רק עם ייעוץ....

אל תדאג ואל תרוץ ליפני הרכבת,הקטע של הייבוש גיל יודע. ואל תעשה שום חישובים של המשקל,תבוא הכי גזור שאתה יכול,אל תנסה לשמר משהו.

אני חושב שאין טעם שאני אפתח עוד אשכול בשביל השאלה אז אני אשאל פה
מתי התחרות בדיוק ואיפה אפשר לראות אותה? אם אין מקום שמשדר אותה אז איפה היא?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאין טעם שאני אפתח עוד אשכול בשביל השאלה אז אני אשאל פה
מתי התחרות בדיוק ואיפה אפשר לראות אותה? אם אין מקום שמשדר אותה אז איפה היא?

בהיכל התרבות בנתניה, 23 אוגוסט,....

אל תדאג ואל תרוץ ליפני הרכבת,הקטע של הייבוש גיל יודע. ואל תעשה שום חישובים של המשקל,תבוא הכי גזור שאתה יכול,אל תנסה לשמר משהו.

תודה אחי, אבל החישוב שלי הוא הפוך, שאני לא אגיע מעל 75.... למה כבר קשה לרדת....

אין לך מה לדאוג,עוד לא התחלת דילול נטאן,אתה בטח עדיין עם חלבי...ישך חופשי עוד 5 ליטר להוריד

Back
למעלה תחתית