הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לביידו/תפקוד בזמן PCT

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
30 מ"ג דיבול 1-4
750/2מ"ג טסט אנתת 1-12
2-12 HCG 500 יחב"ל פעם בשבוע
פרווירון כל יום 100 מ"ג [למנוע אסטרוגן-אני מגיב רע לאסטרוגן]

PCT שבועיים אחרי הזריקה האחרונה
שבוע1
100 מ"ג כלומיד [מחולק לפעמיים ביום]
40 מ"ג טמוקסיפןמחולק לפעמיים ביום
[אני בדיוק בסוף השבוע ומחר מוריד את המינון בחצי]

אוקיי-הכל טוב ויפה אבל: למה אני מרגיש ירידה כל כך מטרידה ברמות החשק שלי?!
למה הזקפה מזייפת לי? [אני לא מגיע לזקפה מלאה מאז תחילת הניקוי]
אני כן מצליח לגמור המון למרות שזה נראה דליל אבל כל התפקוד מריגש שירד ב75%

זה אמור להסתדר עד סוף ה PCT או מה? אני לא זוכר שמצבי היה כזה אחרי הסייקל הקודם [טסט ובולדנון 12 שבועות]
אני באמת מפחד שפגעתי בעצמי
האם להשאר על 100 מ"ג כלומיד בישביל להחזיר את עצמי לתפקוד? [האם לא לחלק את המנה?]
אני מבין את המשמעות של אובד עצות עכשיו

נערך לאחרונה:
לפי איך שנראה הסייקל עשית אותו נכון , שמע אני מעריך שתמיד יש קצת ירידה בתפקוד בסוף סייקל בכל זאת שיחקת עם המערכת ההורמנולית שלך בצורה קשה ,
העובדה שעשית את הhcg לאורך כל הסייקל אמורה למנוע את התופעה כמה שאפשר אבל עדיין תהיה ירידה בתפקוד לדעתי , חכה חודשיים אחרי הסייקל תן למערכות להתאושש לגמרי תעשה בדיקות דם תבדוק את הטסט lh ו fsh שלך במידה והכל תקין אין שום בעיה .

• פותח/ת השרשור
מניסיונך זה משהו שקורה שיש ירידה?
כאילו -לקיים יחסים אני יכול...אבל ממש צריך להתאמץ כדי להחזיק אותו משהו שלא היה בעיה בבכלל [אבל בכלל] לפני הסייקל

תקח יהומבין 6 כדורים (15 מ"ג) יעמוד לך כמו גדול
או סיאליס/לוטרה/ויאגרה לפחות עד שיעבור זעם (פתרון יותר יקר)

• פותח/ת השרשור
תקח יהומבין 6 כדורים (15 מ"ג) יעמוד לך כמו גדול
או סיאליס/לוטרה/ויאגרה לפחות עד שיעבור זעם (פתרון יותר יקר)
חחחחחחח יהומבין מה הקשר?

דרך אגב איך היה הסייקל? כמה עלית?
זה סייקל ראשון לא?
לא סייקל ראשון-סייקל שני [הקודם היה טסט-בולדנון 12 שבועות]

חחחחחחח יהומבין מה הקשר?
"והימבין במקור הגיע ממערב אפריקה, ובעצם בדומה לאפדרה, הוא גם סוג של צמח; כאשר השימוש העיקרי של תושבי המקום בצמח היה לעורר חשק מיני וזה היה מאוד ידוע באזור.
החומר במקור נועד לאנשים עם בעיות בחיי המין [3] (מעודד, מזרים דם לאיבר המין, בא בשילוב עם תרפות נגד חרדה שמורידות חשק מיני, אימפוטנציה, ועוד)"
** קרדיט לאתר קילוגרם

אין מה לעשות ככה זה עם חומרים.
תעשה את הPCT עד הסוף תעשה בדיקות דם תראה מה מצבך, התעוששות יכולה לקחת גם כמה חודשים (ולא בטוח שתחזור לאותם ערכים כמו לפני)
קח בחשבון שכל סייקל יותר קשה להתעושש
בנתיים אתה יכול להשתמש במה שאמרו לך פה

אתה מרוצה מהתוצאות של הסייקל?

• פותח/ת השרשור
אין מה לעשות ככה זה עם חומרים.
תעשה את הPCT עד הסוף תעשה בדיקות דם תראה מה מצבך, התעוששות יכולה לקחת גם כמה חודשים (ולא בטוח שתחזור לאותם ערכים כמו לפני)
קח בחשבון שכל סייקל יותר קשה להתעושש
בנתיים אתה יכול להשתמש במה שאמרו לך פה

אתה מרוצה מהתוצאות של הסייקל?
מרוצה מאוד [פעם שניה עם אותה חברה ואני מרוצה מאוד-לא כמו הפעם הראשוןנה שהייתה זיוף]
אתה אומר שזה קורה ואין מה לדאוג?
עוד שאלה...איך אפשר למנוע את זה פעם הבאה? [במידה ולא פגעתי במערכת בצורה רצינית אני מניח שאמשיך עם סייקלים עדינים פעם בשנה]

ד"א
חוקי להזמין לארץ יהומבין מאתרים בחול?
אני כבר לא מעודכן

אני חושב שלא הבנת למה שאמרתי, אני אמרתי שככל שתמשיך עם הסייקלים יקח לגוף שלך יותר זמן להתעושש, וייתכן שהוא לא יתעושש לאותה רמה כמו לפני הסייקל. אז לאורך זמן אתה תפגע בגוף שלך יותר ויותר.

הסייקל שרשמת שעשית נראה די עדין (כולה טסטוסטרון ודיבול), בכל אופן אתה יכול לנסות לעשות סייקלים קצרים יותר (נניח 6-8 שבועות) ולראות עם זה יעזור.
קח בחשבון שיש מצב שזה גם רק יגריע

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה רציתי לדעת אם קורים מקרים כאלו יוצאי דופן [סייקל קודם לא הייתה לי הבעיה הזאת בכלל]
במידה ואחרי הPCT אראה שהערכים חזרו להיות תקינים יש לי אפשרות להמשיך פעם בכמה זמן [בקשר לסייקילים קצרים אתה צודק-פשוט לפי אילוץ מטרות בחרתי למשוך 12 שבועות]

העיקרון של יוהימבין לשיפור התיפקוד המיני הוא דיי שנוי במחלוקת ומאוד, אבל מאוד אינדבידואלי ולא מחזיק לרוב לאורך זמן (עם ההתסגלות לחומר, תופעות הלוואי יורדות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית