הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפדפן RockMelt

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
זה זבל טהור. זה מבוסס על כרומיום, שזה בעצם כרום ועדיף להיצמד למקור.
RockMelt זה סה"כ כרום עם מילארד פלאגינים לא יעילים שרק מאיטים את הדפדפן, אני לא מצאתי שם משהו יעיל.

זה זבל טהור. זה מבוסס על כרומיום, שזה בעצם כרום ועדיף להיצמד למקור.
RockMelt זה סה"כ כרום עם מילארד פלאגינים לא יעילים שרק מאיטים את הדפדפן, אני לא מצאתי שם משהו יעיל.
אתה משתמש בכרומיום?

• פותח/ת השרשור
סתם שמעתי על זה ורציתי לשמוע. אני עדיין בדעה של FF>כרום.

הFF החדש באמת גרוע לא זז ותופס מלא זכרון :/ דווקא הממשק שלו הרבה יותר נוח משל הכרום...

הדבר היחיד שטוב ברוקמלט שאפשר להמשיך לדבר בצ'אט בפייסבוק גם כשאתה בכרטיסיות אחרות נגיד קורא איזה משהו ובמקביל מדבר בצ'אט..

אני זוכר שהוא היה באותה מהירות כמו הכרום..

באיזה גירסא של FF אתה משתמש? , ומשה להשתמש בכרום זה להיות שפן אצל גוגל אם תעבור קצת על הפוליסי שלהם הם עוקבים אחרי כל נתוני הגלישה שלך.
אני ממליץ לך להשתמש בIRON מבוסס על הקרנל של כרום טס במהירות ובלי כל הספיווארים של גוגל.
הינה לינק -http://www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php

באיזה גירסא של FF אתה משתמש? , ומשה להשתמש בכרום זה להיות שפן אצל גוגל אם תעבור קצת על הפוליסי שלהם הם עוקבים אחרי כל נתוני הגלישה שלך.
אני ממליץ לך להשתמש בIRON מבוסס על הקרנל של כרום טס במהירות ובלי כל הספיווארים של גוגל.
הינה לינק -http://www.srware.net/en/software_srware_iron_download.php
בהגדרות של כרום, יש לך לסמן את האופציה הבאה:
Automatically send usage statistics and crash reports to Google

אם אתה לא מסמן אותה, אתה לא שפן.

זה ממש שילוב של פייסבוק וכרום . יש גם את החץ למעלה כמו FF .
אם אתה לא כל שנייה צריך להיות מעודכנים לגבי התראות,הודעות או בקשות חברות ואתה יכול להסתדר בלי צאט בכרטיסיות אחרות אין לך מה לחפש שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית