הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך אני מבאס אנשים שאומרים שסקוואט/דדליפט דופק תגב/ברכיים?

בית המשפט, והוא כבר החליט.
אני יודע שאתם הרוסים רגילים שמזכיר המפלגה מחוקק, מפרש ואוכף את החוקים, אבל פה במדינת ישראל יש לנו הפרדת רשויות.

בית המשפט, והוא כבר החליט.
אני יודע שאתם הרוסים רגילים שמזכיר המפלגה מחוקק, מפרש ואוכף את החוקים, אבל פה במדינת ישראל יש לנו הפרדת רשויות.

זה שבית המשפט החליט לא הופך את זה לחוק, אתה יודע. זה נתון לשיקול דעת של השופט.

זה שבית המשפט החליט לא הופך את זה לחוק, אתה יודע. זה נתון לשיקול דעת של השופט.

זה כן מחייב ערכאות משפטיות נמוכות יותר, ומכיוון שהמילה התקבלה כבר ככינוי גנאי בחברה אין שום סיכוי שגם ערכאה גבוה יותר תחליט פתאום שזה כינוי לגיטימי.

עריכה: שכחתי להוסיף גם שלא הייתי מצפה מעם שחשב שזה רעיון טוב לשתות שמן מנועים להבין את החומרה של הגזענות הזו.

נערך לאחרונה:
זה כן מחייב ערכאות משפטיות נמוכות יותר, ומכיוון שהמילה התקבלה כבר ככינוי גנאי בחברה אין שום סיכוי שגם ערכאה גבוה יותר תחליט פתאום שזה כינוי לגיטימי.

עריכה: שכחתי להוסיף גם שלא הייתי מצפה מעם שחשב שזה רעיון טוב לשתות שמן מנועים להבין את החומרה של הגזענות הזו.

אין בעיה, רק שזה עדיין לא חוק.

אם כבר אתה מדבר על אנשים כאלה היום המאמן בחדר כושר רץ אלי ואומר לי שאני לא עושה טוב סקוואט אמרתי לו למה? בנימה מזלזלת
הוא אומר לי אתה שם את המוט על הגב ולא על הטרפזים, אז אמרתי לו אתה יודע קוראים לזה LOW BAR הוא עשה לי פרצוף כאילו הוא לא מבין ואמר לי להוריד את המשקל כי אני שובר לעצמי ככה את הגב, עצוב שמאמן אומר כזה דבר..

יותר עצוב שיש אנשים שזה באמת מפריע להם מה שהמדריך אומר. פשוט אומרים לו "טוב, תודה" וממשיכים להתאמן.

אין בעיה, רק שזה עדיין לא חוק.

בית המשפט מפרש את החוק, אתה לא יכול להכניס לחוק כל כינוי גנאי בעולם כדי לקבוע אם ניתן לתבוע בגינו ולכן בית המשפט מפרש את החוק וקובע ההלכה. אגב, יש מקרים בהם ההלכה של בית המשפט חזקה מהחוק עצמו - בית המשפט יודע לקחת חוק ולפרש אותו איך שבא לו ועוד לגרום לזה לתפוס (לקונה, הסדר שלילי) , יש לו את הכלים לעשות זאת.

בית המשפט מפרש את החוק, אתה לא יכול להכניס לחוק כל כינוי גנאי בעולם כדי לקבוע אם ניתן לתבוע בגינו ולכן בית המשפט מפרש את החוק וקובע ההלכה. אגב, יש מקרים בהם ההלכה של בית המשפט חזקה מהחוק עצמו - בית המשפט יודע לקחת חוק ולפרש אותו איך שבא לו ועוד לגרום לזה לתפוס (לקונה, הסדר שלילי) , יש לו את הכלים לעשות זאת.

והוא אכן עשה את זה כמה וכמה פעמים בנוגע למילה "כושי". לדוגמה מוויקיפדיה:

בפסק דין מינואר 2007, הדן במקרה בו קרא נהג למאבטח "כושי", כתב השופט יצחק מילנוב את הדברים הבאים:
הכינוי "כושי" נחשב בעיני החברה בכללותה ככינוי גנאי וכעלבון, שנועד להטיל דופי באדם בשל צבע עורו הכהה, ולסמנו כ"חריג", וכנחות ביחס לאדם בעל צבע עור בהיר. המדובר, למעשה, בביטוי גזעני, שנועד להשפיל ולבזות את התובע, אך ורק בשל השתייכותו לעדה האתיופית ובשל היותו בעל צבע עור כהה, ומשכך הוא נופל בגדר החלופה הרביעית של הגדרת "לשון הרע" שבסעיף 1 לחוק (ביטוי שנועד "לבזות אדם בשל גזעו, מוצאו, דתו, מקום מגוריו, מינו או נטייתו המינית").
א (י-ם) 7878/05 אבי צגאי נגד איגנה אבי אבשלום, ניתן ב-11 בינואר 2007

על אותו משקל אפשר לומר שהמילה "שרמוטה" לא נמצאת בהגדרת חוק הטרדה מינית, אבל תהווה עילה לתביעה בגין לשון הרע או הטרדה מינית.

קולדפייר אתה מתווכח בשביל הויכוח וזה נחמד ויפה, אבל אתה טועה והיית צריך להפסיק עם זה כבר אחרי ההודעה השניה..

איזו הכרות הייתה לך איתו ולמה זה גרם לך לשנוא אותו?

שהוא בא לארץ לסמינר בוינגייט. טונות של שקרים מזעזעים ויחס מזלזל אורחים.זה בקצרה. אם כל הטייטלים שלו- בעייני,אחרי יום ההוא לא שווה יריקה.סתם ניגר לא מגניב.

שהוא בא לארץ לסמינר בוינגייט. טונות של שקרים מזעזעים ויחס מזלזל אורחים.זה בקצרה. אם כל הטייטלים שלו- בעייני,אחרי יום ההוא לא שווה יריקה.סתם ניגר לא מגניב.

או בגלל שהוא לקח כסף להצטלם איתו ובאותו זמן אתה ומישל עשיתם פוזינג בחוץ בחינם והצטלמתם עם כל מי שרוצה חינם אין כסף 😆

או בגלל שהוא לקח כסף להצטלם איתו ובאותו זמן אתה ומישל עשיתם פוזינג בחוץ בחינם והצטלמתם עם כל מי שרוצה חינם אין כסף 😆

הוא לקח כסף בשביל להצטלם איתו? אחרי שהם כבר שילמו כניסה לאירוע?

מה הוא חושב שהו? הוא mr O,אני mr I,שנינו היינו שוטרים,שנינו פירסמנו נואקספלוד על פוסטרים..על מה לתפוס תחת?
😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית