הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Zeitgeist: Moving Forward

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
מי שכבר ראה אני ישמח לשמוע את דעתו בעניין.
מי שעוד לא ראה, תאמינו לי כדאי להשקיע 3 שעות מי זמנכם (אני יודע שזה הרבה), תנסו לבחור זמן נוח בשבילכם ולראות מהתחלה עד הסוף איזה ערב אחד. זה לא יהיה בזבוז זמן מבטיח לכם. אחרי שתראו אני ישמח אם תשטפו באשכול הזה מה דעתכם בעניין.

ולמי שיותר נוח תרגום מובנה לרוסית:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

בכללי על איך שהעולם מסודר כיום ולמה זה פשוט לא נכון מי כל הפחינות.
דגש חשוב הוא על שיטת הכללכלה העולמית, ולמה היא בסופו של דבר תביא אותנו לסוף מר במיוחד בעוד 50-100 שנה אם לא ישתנה כלום.
כמו כן מסופר שם על פסיכולוגיה של בני אדם ולמה כל ההסדר השגוי הזה שקיים היום עדיין מקובל עלינו.
אולי זה יהיה קצת מוגזם להגדיר את זה ככה אבל לדעתי סרט הזה פותח תעניים על דברים שאנחנו לרוב פשוט לא חושבים אליהם ואם חושבים אז רק מי נקודת במט סובייקטיבית. אז הסרט הזה נותן אפשרות להיסתכל על הכל מי נקודת מבט אוביקטיבית.

מאוד ממליץ לראות אפילו אם זה נירא מי הצד כמו "ארצאה הכי טובה ששמעתה בחיים" או "עוד רעיון מהפכני" זה עדיין סרט מאוד יפה שפשוט גורם לך לחשוב על דברים מי נקודת מבט חדשה.

איזה סרטון נפלא. אני שמח שאנשים משקיעים מזמנם היקר כדי לפרסם תכנים מקוריים וחדשניים שעוד לא נראו בפורום השומם הזה.

אם אני אראה את זה, זה רק יתסכל אותי מלחשוב שהעולם דפוק? או שאני אפיק מזה תועלת כלשהי? בכנות תענו לי.

אם אני אראה את זה, זה רק יתסכל אותי מלחשוב שהעולם דפוק? או שאני אפיק מזה תועלת כלשהי? בכנות תענו לי.

לא, מה קרה לך, אתה תהיה מהפכן! (ותיצור מודלים ממוחשבים של ערים עתידניות מגניבות)

• פותח/ת השרשור

אם תירא את תכנית עם ראש פתוח אז כן איזה שעה אחרי זה אתה תהיה בבאסה שכל העולם כמו שהוא עכשיו דפוק. אבל ההרגשה הזאת תעבור שאתה תיצא לקניון ותראה נעלי נייק במצע 50% 😃.

תועלת כבר אמרתי - נקודת מבט נוספת על כל מה שקורה מסביבינו. להיסתכל על הכל מי חדש. מי נקודת מבט הגיונית ולא מי נקודת מבט של צרכן. לדעתי זה כן יכול להיות מועיל.
------------------------------------------------------------------
כי תכלס אפשר להגיד הכל. אבל יא אפשר להגיד שחברה מי התכנית הזאת טועים במשהו. זה שבמציאות אף אחד לא הולך לוותר על כסף זה ברור (מי הסיבות שציינו בתכנית ד"א) אבל זו גם הסיבה לדאגה ולא הסיבה להתעלמות...

נערך לאחרונה:
זה ניהיה טרנד בארץ לראות תסרט הזה...בכל מקרה ראיתי אותו ברוסית מזמן תראו אותו, לרעה זה לא ישפיע.

אז מה אתה אומר המצב שלנו באמת עד כדי כך גרוע כמו שהם מראים בסרט?
רוב מה שמראים שם זה אמיתי והגיוני...וכן לדעתי זה המצב...
הסרט לא הכניס אותי ל"וואו" או משו כי קראתי על זה מזמן יש הרבה מאוד כתבות סרטים וסרטונים על הנושא בזמן האחרון...

אגב לאנשים שמגיעים לקטע של האנרגיות והחשיבה ולא מאמינים בזה אל תבהלו תמשיכו לראות זה רק חלק קטן מהסרט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית