הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני של מסה אשמח לחוות דעת

• פותח/ת השרשור Shigru
  • פורסם בתאריך

Shigru

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי חברה, אחרי שעשיתי סייקל ראשון של סוסטנון + דקה , ראיתי תוצאות יפות עליתי מ83 ק"ג ל92.5 כרגע על כ-13% שומן והרבה מים חח , גובה : 1.79 בן 25.

אני לאחר 5 שבועות מהזריקה האחרונה וסך הכל ירדתי 2 קילו, כנראה מהזמן חיים הארוך של הדקה?

בכל מקרה אני מתחיל בקרוב סייקל נוסף של מסה הסייקל יהיה 8-10 שבועות המטרה שלי היא לא שוב להפציץ עליה של 10-12 קילו אלא משו יותר מתון..

בכל מקרה חשבתי על :

sustanon 250\test entat 500 - 1-8\10 ew
dianabol 30mg - 1-4\6
proviron - 8-10

ל PCT אשתמש ב נולבדקס וכלומיד כנראה

ההוספה של הפרובירון בשבועיים האחרונים באה בעקבות המלצה של משתמש ותיק ולכן אני שואל את דעתכם אם זה נחוץ או מיותר?

דבר שני האם כדאי לקחת את הדיאנבול 4 או 6 שבועות? אמרתי ניקח אותו עד שהסוס או טסט יתחילו ממש להיכנס לפעולה.. והאם כדאי לפצל את המנות ?

מעבר לזה אשמח לשמוע חוות דעת וכל דבר.. אני חדש בעניין אומנם מתאמן ותיק אבל חדש בעולם הסטרואידים..

תודה לעונים מראש..

תחכה קצת רק עכשיו סיימתה סייקל תן לגוף לנוח באותו מספר השבועות שבוא עשיתה תסייקל תוסיף עוד איזה שבועיים ליתר ביטחון תן לגוף להיאזן הורמונלית אתה ממהר יש לך את כל הזמן שבעולם.

• פותח/ת השרשור
תחכה קצת רק עכשיו סיימתה סייקל תן לגוף לנוח באותו מספר השבועות שבוא עשיתה תסייקל תוסיף עוד איזה שבועיים ליתר ביטחון תן לגוף להיאזן הורמונלית אתה ממהר יש לך את כל הזמן שבעולם.

הסייקל הראשון שלי היה רק של 5 שבועות(היה אמור להיות 8-10 אבל בגלל אילוצי עבודה ונסיעה לח"ול התקצר) לכן יהיה מצב שתהיה לי מנוחה של כמעט 6 שבועות בינהם...

גם בגלל שהראשון היה ממש קצר לא חשבתי שיש צורך לחכות יותר...

בכל מקרה אשמח לעוד תגובות לגבי האם לפצל את הדיאנבול, האם הפרובירון מיותר או שיש משהו בדבר החבר שלי ?

והאם כדאי הפעם להשתמש בטסט אנטט או להמשיך עם סוסטנון כמו פעם קודמת?

תודה 😃

סייקל ראשון שלך היה טסט ודקה ועכשיו אתה רוצה לעשות רק טסט? מה ההגיון בזה?
אין ממש הבדל בין סוס לאנטט מבחינת התוצאות, הייתי משתמש בהכי איכותי מהשניים שאץה יכול להשיג.
פרובירון יכול לעזור עם הנוזלים בסייקל, אז כדאי להוסיף.
בתור סייקל שני אתה יכול גם להוסיף בולדנון או טרן, או שוב להשתמש בדקה.
דיבול שיקול שלך, אני לא אוהב אורליים בכלל.
בכל אופן, אני ממליץ לך לחקות קצת עם הסייקל, תסיים את הפיסיטי, תישה בדיקות דם, תראה שהכל בסדר ואז תמשיך. אחרת בשביל מה הפסקת עם הסייקל? הגוף שלך לא התעושש בכלל מהקודם.
יש לי תחושה שאתה רוצה תוצאות מהירות, כך בחשבון שזה אפשרי אבל תפגע בייצור הטבעי שלך די קשה ויהיה קשה להתעושש.

מחייב אבל להשתמש בטמוקסיפן כי שילוב של פרובירון ביחד עם טסט זה מתכון לג'ינו .. ולעניין טסט' דיבול וטרן יהיה סייקל מושלם לדעתי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית