הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ipod

Phoenix

משתמש קבוע
1,129
1
נק' מוניטין:
452
1,129
1
אני רוצה לקנות ipod אבל אני לאדע אם לקנות את הipod nano או את הtouch...
הtouch נראהלי גדול מדי בשביל לרוץ איתו, שזה דבר עיקרי שאני רוצה לעשות עם הipod, אבל יש בו את כל הקטע הזה שאפשר לשים סרטים ומשחקים חדשים וכל הדברים האלו אבל אני לאדע עד כמה אני בכלל ישתמש בזה =\
מה אתם אומרים כדאי לקנות?

אני רוצה לקנות ipod אבל אני לאדע אם לקנות את הipod nano או את הtouch...
הtouch נראהלי גדול מדי בשביל לרוץ איתו, שזה דבר עיקרי שאני רוצה לעשות עם הipod, אבל יש בו את כל הקטע הזה שאפשר לשים סרטים ומשחקים חדשים וכל הדברים האלו אבל אני לאדע עד כמה אני בכלל ישתמש בזה =\
מה אתם אומרים כדאי לקנות?

לי יש אייפוד שאפל , הוא עמיד בצורה מטורפת קטן וזול .
אל תקנה נגן שנשבר בקלות .

אני חושב שהנאנו עדיף, האייפוד טאץ' הוא באמת גדול מידי בשביל לרוץ איתו.

אל תקנה ת*** הזה תוצרת APPLE
תקנה תסאנס קליפ לריצות וכאלה הרבה יותר חזק סאונד הרבה יותר איכותי ויותר זול
הIPOD שימושי רק בנפח הגדולים של 80 - 120 GB

לי יש אייפוד נאנו הוא אדיר: נוח לשימוש, קומפקטי ואיכות שמיעה מצויינת.

אייפוד הוא צעצוע מיוחצן נטו, אם חשובה לך גם איכות השמע ולא כששואלים אותך איזה נגן יש לך תגיד "אייפוד" אני ממליץ על נגנים של IAUDIO היה לי את ה A7 נגן מטורף, חבל ששברתי אותו אחרי שבועיים עם דאמבל ששמתי עליו בטעות, אני כרגע עם Creative ZVP 2GB שומעים מעולה (אוזניות סנייזר, פרט חשוב) והוא אצלי כבר קרוב ל3 שנים ועבר הרבה זיעת אירובי והדבר הזה סוס עבודה, אם החוזק (הווליום) היה קצת יותר גבוה הוא היה מושלם.

בסופו של דבר, וזה מסכם בערך את כל התגובות מעלי, השאלה היא מה הצרכים שלך.
אתה מחפש רק לשמוע מוזיקה? אתה צריך גם אפליקציות יומן ומייל? הטאצ' באמת מכיל המון מידע ועושה המון פעולות בעזרת תוכנות שאתה יכול להתקין עליו, אבל השאלה היא האם אתה צריך את זה?
לגבי סרטים וסדרות, לא יודע מה איתך, אבל זה לא ממש כיף לראות סרט על מסך 3 אינטש'...

אם אתה רק רוצה לשמוע מוזיקה, אז אתה יכול לקנות אייפוד שאפל/נאנו בראש שקט, או לבחור נגן של חברה אחרת. יש עוד מכשירים טובים חוץ מאייפודים למיניהם(ואולי טובים יותר).

• פותח/ת השרשור
אייפוד הוא צעצוע מיוחצן נטו, אם חשובה לך גם איכות השמע ולא כששואלים אותך איזה נגן יש לך תגיד "אייפוד" אני ממליץ על נגנים של IAUDIO היה לי את ה A7 נגן מטורף, חבל ששברתי אותו אחרי שבועיים עם דאמבל ששמתי עליו בטעות, אני כרגע עם Creative ZVP 2GB שומעים מעולה (אוזניות סנייזר, פרט חשוב) והוא אצלי כבר קרוב ל3 שנים ועבר הרבה זיעת אירובי והדבר הזה סוס עבודה, אם החוזק (הווליום) היה קצת יותר גבוה הוא היה מושלם.

אני מת על הממשק של ipod והכל מסודר לי בitunes גם וזה מפשט לי מלא דברים...
קיצר נראלי אני אשאר עם ipod 😃
וממתי שואלים אנשים איזה נגן ישלהם? 😳

מצטרף להמלצה על CLIP. קטנטן אבל עם תצוגה יעילה, לא שביר , כולל רדיו, מחיר נח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית