- פורמה ב- Airport City
שלום חברים,
שמי איציק ואני בן 34 (אהיה באוגוסט הקרוב).
הגובה שלי הוא 174 (173 ע"פ הרופא שלי אבל מי סופר) סנטימטרים ומשקלי עומד כרגע על 58 ק"ג.
הייתי מתאמן בעברי ואני זוכר שאהבתי מאוד את העניין (לאחר שהתרגלתי וזה נהפך לחלק מאורח החיים שלי)
למרות שאני אוכל לא רע, רזיתי איזה 6 קילו בלי סיבה נראית לעין בחודשים האחרונים.
עד כאן הנתונים היבשים,
אני מעוניין לחזור להתאמן בחדר כושר ואחרי קריאה באתר שלכם וכמובן הפייסבוק, אין ספק שארצה להרשם אצלכם ולקבל מכם
את הכלים להגיע ליעדים שאני רוצה.
היעד שלי הוא עלייה במסת השריר והמשקל וחיטוב לאחר עלייה נחמדה (לא בקטע של הגזמה, רוצה נפח יפה ולא יותר).
עכשיו, למה אני רושם את כל זה:
אני עובד במשרה מלאה (08:30 – 18:00) 5 ימים בשבוע, יומיים בשבוע לומד לימודי ערב (17:30-21:00 שלישי ושישי) + צריך קצת להשקיע
לימודים גם בבית.
האם מבחינה הגיונית (ואני לא אחד שיתעורר מוקדם בבוקר בכדי להתאמן) אני יכול לחזור לאימונים על מנת להגיע ליעדים שאני רוצה
מבלי לקרוס מבחינת זמנים?
אני רוצה להרשם לחד"כ ולהעזר בכם על מנת להשיג את המטרות אבל אני לא רוצה להרשם סתם (לחד"כ) ובסוף לא ללכת או שאני לא אצליח
להחדיר בעצמי את המוטיבציה הדרושה עם קצת שינוי בסדרי עדיפויות בכדי להגיע למטרה.
אני מבין שאני גם צריך לחזור לתזונה מבוקרת על מנת לתת לגוף כל מה שהוא צריך בכדי לגדול + תוספים אז איך עושים כל זאת
מבלי גם "לקרוס" כלכלית?
אשמח מאוד ליישור הראש שלי כי הוא קצת מבולבל.
אני מתנצל מראש עם הפוסט לא במקום הנכון ואומר תודה מראש למגיבים.
;atwq
בברכה
איציק אלנקווה
שמי איציק ואני בן 34 (אהיה באוגוסט הקרוב).
הגובה שלי הוא 174 (173 ע"פ הרופא שלי אבל מי סופר) סנטימטרים ומשקלי עומד כרגע על 58 ק"ג.
הייתי מתאמן בעברי ואני זוכר שאהבתי מאוד את העניין (לאחר שהתרגלתי וזה נהפך לחלק מאורח החיים שלי)
למרות שאני אוכל לא רע, רזיתי איזה 6 קילו בלי סיבה נראית לעין בחודשים האחרונים.
עד כאן הנתונים היבשים,
אני מעוניין לחזור להתאמן בחדר כושר ואחרי קריאה באתר שלכם וכמובן הפייסבוק, אין ספק שארצה להרשם אצלכם ולקבל מכם
את הכלים להגיע ליעדים שאני רוצה.
היעד שלי הוא עלייה במסת השריר והמשקל וחיטוב לאחר עלייה נחמדה (לא בקטע של הגזמה, רוצה נפח יפה ולא יותר).
עכשיו, למה אני רושם את כל זה:
אני עובד במשרה מלאה (08:30 – 18:00) 5 ימים בשבוע, יומיים בשבוע לומד לימודי ערב (17:30-21:00 שלישי ושישי) + צריך קצת להשקיע
לימודים גם בבית.
האם מבחינה הגיונית (ואני לא אחד שיתעורר מוקדם בבוקר בכדי להתאמן) אני יכול לחזור לאימונים על מנת להגיע ליעדים שאני רוצה
מבלי לקרוס מבחינת זמנים?
אני רוצה להרשם לחד"כ ולהעזר בכם על מנת להשיג את המטרות אבל אני לא רוצה להרשם סתם (לחד"כ) ובסוף לא ללכת או שאני לא אצליח
להחדיר בעצמי את המוטיבציה הדרושה עם קצת שינוי בסדרי עדיפויות בכדי להגיע למטרה.
אני מבין שאני גם צריך לחזור לתזונה מבוקרת על מנת לתת לגוף כל מה שהוא צריך בכדי לגדול + תוספים אז איך עושים כל זאת
מבלי גם "לקרוס" כלכלית?
אשמח מאוד ליישור הראש שלי כי הוא קצת מבולבל.
אני מתנצל מראש עם הפוסט לא במקום הנכון ואומר תודה מראש למגיבים.
;atwq
בברכה
איציק אלנקווה