הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן-איפה התופעות לוואי

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
קראתי כאן ובכל מיני מקורות אחרים באינטרנט שטרן יש לו תופעות לוואי של נדודי שינה אגרסיביות וכ"ו.
אני כרגע בסייקל עם טרן 300 לשבוע כולל כדורים t-bol ואני יכול להגיד לכם שלפני השימוש ניתן להגיד שהיו לי מעט נדודי שינה ועכשיו אני יושן טוב יותר בהרבה לעומת לפני כן.האם יתכן שלאנשים מסויימים לא משפיע עליהם ונותןלהם תופעות גם חיוביות?(למשל אני)

קראתי כאן ובכל מיני מקורות אחרים באינטרנט שטרן יש לו תופעות לוואי של נדודי שינה אגרסיביות וכ"ו.
אני כרגע בסייקל עם טרן 300 לשבוע כולל כדורים t-bol ואני יכול להגיד לכם שלפני השימוש ניתן להגיד שהיו לי מעט נדודי שינה ועכשיו אני יושן טוב יותר בהרבה לעומת לפני כן.האם יתכן שלאנשים מסויימים לא משפיע עליהם ונותןלהם תופעות גם חיוביות?(למשל אני)

אתה על טרן קצר או ארוך אם ארוך חכה הרכבת בדרך!!!
זיעה לילית אינסופית חצ'קונים בגב ועצבים של גרושה...

מדובר בטרן קצר

כמה זמו אתה לוקח אותו ואיזה מינון

את הקצר מרגישים כעבור שבועיים בממוצע אתה תרגיש את הכוח במכון.

אם חלפו שבועיים אין תופעות לוואי ואין כח ואתה נותן 350 לשבוע יש מצב חומר דפוק.

• פותח/ת השרשור
רציתי רק לעדכן.
מאז סיום הסייקל ועד עכשיו ירדתי סך הכל 675 גרם.לא מרגיש עדיין תופעות לוואי מהטרן.(חשק מיני ופעילות מינית לא ניפגעו דווקא עלו כולל בזמן הסייקל).אומנם הורידים שהיו בולטים מאוד ירדו ב-50% .מאז סיום הסייקל אני משתמש בגיינר כולל קלוריות ביום מוערך לפי חישוב שעשיתי זה 3500 ליום.כמו-כן ללא אירובי כלל.
4 אימונים בשבוע.

הטרן שלך על הפנים אחי , אני לקחתי גם קצר וגם ארוך של נובה פארם ופארמהקום בסייקל עם סוסטנון , החשק המיני שלי ירד לרצפה לא רציתי בכלל סקס ודאונים מסריחים

• פותח/ת השרשור
טרן

הטרן שלך על הפנים אחי , אני לקחתי גם קצר וגם ארוך של נובה פארם ופארמהקום בסייקל עם סוסטנון , החשק המיני שלי ירד לרצפה לא רציתי בכלל סקס ודאונים מסריחים
רציתי רק ליידע אותך הטרן והסוסטנון הם גם של נובה

טרן מבחינתי הוא החומר הכי חזק שניסיתי , לגבי תופעות לוואי זה תלוי בגנים , אני אישית הרגשתי אחרי הסייקל פשוט מושבת טרן הוא חומר משבית ביותר ,אין ספק שהתוצאות בזמן הסייקל הם מטורפות אבל ממש לא לאורך זמן .

אני עם טרן של פארמהקום [טרנוס] בזמן הזריקה יש לי צרבת קלה כזאת לכמה שניות , אני מרגיש עצבנות וזיעה במשך כל היום , אם התופעות האלה לא מורגשות עלייך אז או פאק בחומר או פשוט אין השפעה ממשית של תופעות לוואי

החשק המיני נפגע בזמן הסייקל עם טרן??מוזר...חשבתי שדווקא בגלל האנדרוגניות אמורים להיות חרמנים כמו כלב

בואו נעשב סדר בדברים כי שוב הפוסט הזה מתחיל להכיל הרבה שטויות אז למען הסדר הטוב.

1. לא כל תופעות הלוואי יורגשו אצל כל המשתמשים..(חלקם יקבלו את כולם חלקם את חלקם וחלקם בכלל לא!) זה שלוקחים טרן לא אומר שיהיו תופעות לוואי
2. יש לקחת בחשבון שאם נלקח חומר שהוא לא רפואי\וטרנרי שהחומר הוא under doese ואז תופעות הלוואי יהיו חלשות או בכלל לא יהיו
3. טרן הוא נגזרת של ננדרולון והוא מדכא בצורה חזקה מאוד את ציר ה HTPA וגורם כמעט לשיתוק מלא של כל קולטני ה GNRH במוח כמו כן רמות הפרולקטין עולות כל זה גורם לירידה חדה בחשק המיני...אין שום שייכות לכמה אנדרוגני החומר!

בואו נעשב סדר בדברים כי שוב הפוסט הזה מתחיל להכיל הרבה שטויות אז למען הסדר הטוב.

1. לא כל תופעות הלוואי יורגשו אצל כל המשתמשים..(חלקם יקבלו את כולם חלקם את חלקם וחלקם בכלל לא!) זה שלוקחים טרן לא אומר שיהיו תופעות לוואי
2. יש לקחת בחשבון שאם נלקח חומר שהוא לא רפואי\וטרנרי שהחומר הוא under doese ואז תופעות הלוואי יהיו חלשות או בכלל לא יהיו
3. טרן הוא נגזרת של ננדרולון והוא מדכא בצורה חזקה מאוד את ציר ה HTPA וגורם כמעט לשיתוק מלא של כל קולטני ה GNRH במוח כמו כן רמות הפרולקטין עולות כל זה גורם לירידה חדה בחשק המיני...אין שום שייכות לכמה אנדרוגני החומר!
חומר מאנייק

חומר מאנייק
התוצאות איתו מצויינות...צריכים להיות מוכנים..אני מכיר המון אנשים שפשוט לא יכלו לסבול אותו והיו חייבים להפסיק גם זה קורה. אני אישית מעולם לא סבלתי מתופעות לוואי קשות איתו מעבר לשיעול וקצת הזעת יתר

התוצאות איתו מצויינות...צריכים להיות מוכנים..אני מכיר המון אנשים שפשוט לא יכלו לסבול אותו והיו חייבים להפסיק גם זה קורה. אני אישית מעולם לא סבלתי מתופעות לוואי קשות איתו מעבר לשיעול וקצת הזעת יתר
על תוצאות אין וויכוח-אתה אומר בתאכל'ס שרק אחרי שמנסים אפשר לדעת איך ישפיעו תופעות הלוואי
PCT כרגיל? [מתוך התעניינות]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית