הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טרן-איפה התופעות לוואי

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
קראתי כאן ובכל מיני מקורות אחרים באינטרנט שטרן יש לו תופעות לוואי של נדודי שינה אגרסיביות וכ"ו.
אני כרגע בסייקל עם טרן 300 לשבוע כולל כדורים t-bol ואני יכול להגיד לכם שלפני השימוש ניתן להגיד שהיו לי מעט נדודי שינה ועכשיו אני יושן טוב יותר בהרבה לעומת לפני כן.האם יתכן שלאנשים מסויימים לא משפיע עליהם ונותןלהם תופעות גם חיוביות?(למשל אני)

על תוצאות אין וויכוח-אתה אומר בתאכל'ס שרק אחרי שמנסים אפשר לדעת איך ישפיעו תופעות הלוואי
PCT כרגיל? [מתוך התעניינות]
כן..בגלל זה הייתי מתחיל עם מינון נמוך של טרן עם זאת הפעם הראשונה שמשתמשים בו בגלל תופעות הלוואי. עם הכל בסדר אפשר להעלות את המינון

אני מניח שPCT כרגיל ואין צורך במשהו אגרסיבי יותר
תלוי במינון ותלוי לאיזה תקופה לקחת את החומר

לאיזה סייקל מתאים יותר טרן מסה או חיטוב ???

יעיל באותה מידה ..חלק מהאנשים במאסה מרגישים איתו כבדות בהנהלות היום יומית וכבדות בנשימה...אני מניח שזה נובע מצריכה קלורית גבוהה. וחוסר אירובי.. טרן מגביר משמעותית את הויסקוזה של הדם...אז מומלץ לשלב 10-20מג אספרין. אבל זה מומלץ בכל מקרה

יעיל באותה מידה ..חלק מהאנשים במאסה מרגישים איתו כבדות בהנהלות היום יומית וכבדות בנשימה...אני מניח שזה נובע מצריכה קלורית גבוהה. וחוסר אירובי.. טרן מגביר משמעותית את הויסקוזה של הדם...אז מומלץ לשלב 10-20מג אספרין. אבל זה מומלץ בכל מקרה[/QUOTE]

עדי מה זה אספירין 10-20 הכי קטן שאני מכיר זה 75MG התכוונת אולי ל100-200?

נערך לאחרונה:
יעיל באותה מידה ..חלק מהאנשים במאסה מרגישים איתו כבדות בהנהלות היום יומית וכבדות בנשימה...אני מניח שזה נובע מצריכה קלורית גבוהה. וחוסר אירובי.. טרן מגביר משמעותית את הויסקוזה של הדם...אז מומלץ לשלב 10-20מג אספרין. אבל זה מומלץ בכל מקרה

עדי מה זה אספירין 10-20 הכי קטן שאני מכיר זה 75MG התכוונת אולי ל100-200?[/QUOTE]
לא..אתה לוקח כדור אחד ומחלק אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית