הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קניות מ EBAY

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

1) אני התחלתי להתעניין בקניות מאיביי, ורציתי לדעת מהו המדד שלפיו לוקחים לי מכס ומע״מ וכו׳ וכמה הם לוקחים.
2) האם זה תלוי בנפח או במשקל של המוצר, או ששניהם?
3) אם אני מעוניין לקנות פלאפון כלשהו, האם יש סיכוי שהוא לא יעבוד לי בעברית? או שבהגדרות אז כבר יש אופציה של שפה עברית? האם יש אחריות? בעיות קליטה בארץ? כמה אשלם מע״מ וכמה מכס על המכשיר? זה תלוי במחיר המכשיר? האם הן גובים מע״מ ומכס גם על מכשירים פשוטים שעולים פחות?
4) האם יש סיכוי שהם ימכרו לי זיוף של מותגים של בגדים בלי שיכתבו את זה?
5) האם בכללי קניית מוצרי חשמל כמו לפטופים, פלאפונים, טבלטים משתלם יותר לקנות מאיביי או בארץ?

תודה רבה ומצטער על החפירה..

שלום!

1) אני התחלתי להתעניין בקניות מאיביי, ורציתי לדעת מהו המדד שלפיו לוקחים לי מכס ומע״מ וכו׳ וכמה הם לוקחים.
2) האם זה תלוי בנפח או במשקל של המוצר, או ששניהם?
3) אם אני מעוניין לקנות פלאפון כלשהו, האם יש סיכוי שהוא לא יעבוד לי בעברית? או שבהגדרות אז כבר יש אופציה של שפה עברית? האם יש אחריות? בעיות קליטה בארץ? כמה אשלם מע״מ וכמה מכס על המכשיר? זה תלוי במחיר המכשיר? האם הן גובים מע״מ ומכס גם על מכשירים פשוטים שעולים פחות?
4) האם יש סיכוי שהם ימכרו לי זיוף של מותגים של בגדים בלי שיכתבו את זה?
5) האם בכללי קניית מוצרי חשמל כמו לפטופים, פלאפונים, טבלטים משתלם יותר לקנות מאיביי או בארץ?

תודה רבה ומצטער על החפירה..
1. מעל 75$ אתה צריך לשלם מע"מ- 16%, מעל 300$ אתה צריך לשלם מכס- 33%.
3.לגבי קליטה, זה קשור למותג ולמפעילה. נגיד אם אתה מכיר HTC, אז שמעתי שבארץ לפחות יש באחת המפעילות בעיית קליטה למכשירי HTC.
4. אם המוכר אמין (המון פידבקים) והוא רשם את שם המותג והוא הצהיר שזה חדש (עם קופסא/תיקט או בלי), זה חדש.
5. תלוי לדיל. עם כל המיסים שאתה צריך לשלם למדינה על מוצרים כאלה, צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה מזמין, ואם יש פער לא משמעותי הייתי אפילו ממליץ לרכוש בארץ כי בארץ יש לך אחראיות, ועל כאלה מוצרים צריך שיהיה אחראיות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית