הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eco ball

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
חברים מישהו ניסה את הEco ball ?
מדובר בכדור שפולט סוג של גיר שלא משאיר סימנים אחריו (לשיפור הגריפ בדדליפט).
קראתי עליו כבר בכמה אתרים ועושה רושם שהוא די טוב, אמנם לא כמו מגנזיום אך היתרון בו שהוא לא מלכלך כמו מגנזיום.

cover.gif

נערך לאחרונה:
וואלה יכול גם לעזור לי גם, ובמחיר כזה אפשר לנסות את זה.
זה עולה 4$ או שיש עוד בנוסף תשלום על משלוח? רשום משלוח חינם אבל אני שואל ליתר ביטחון כי לא הזמנתי בעבר מאמזון
Amazon.com לא שולחים דברים לישראל חוץ מספרים ומוצרים בודדים מאוד מוגבלים, סביר להניח שזה לא אחד מהם.
אולי שירותי משלוח לארה"ב (יש כבר כמה כאלו, לדוגמה mustop) יעבדו במקרה הזה.

יש גם שמן כזה ששמים על היד והופך ל"כאילו" מגנזיום ויש לזה גריפ טוב. לא יודע איפה מוצאים את זה פעם חבר שלי נתן לי לנסות וזה לא רע

יש אתר קוראים לו JETLAG פה בארץ הוא נמצא לא זוכר איפה, קניתי ממנו 8 קוביות מגנזיום ב100 שקלים כולל משלוח!!! פשוט מחיר מציאה והייתי מאוד מרוצה מהשירות הזמנתי ביום 4 המוצר נשלח ביום חמישי והגיע אליי ביום שני!
[מכחיש בתוקף כל ניסיון שיווק של האתר הנ"ל ]

• פותח/ת השרשור
יש אתר קוראים לו JETLAG פה בארץ הוא נמצא לא זוכר איפה, קניתי ממנו 8 קוביות מגנזיום ב100 שקלים כולל משלוח!!! פשוט מחיר מציאה והייתי מאוד מרוצה מהשירות הזמנתי ביום 4 המוצר נשלח ביום חמישי והגיע אליי ביום שני!
[מכחיש בתוקף כל ניסיון שיווק של האתר הנ"ל ]

אני מנסה למצוא פתרון ללכלוך של המגנזיום (מה לעשות הנהלת מכון סמרטוטיאדה).
נראה לי שהאקו בול פתרון נחמד-הזמנתי.
מקווה שיגיע מהר וניתן חוות דעת על זה.

עוד שאלה- כמה אפקטיבי יהיה לפורר גיר של לוח כמו פעם בבתי הספר ולהשתמש באבקה?

זה ילכלך לך את האמאמא. הפתרון הכי טוב שיש (גם אצלי אסרו פתאום מגנזיום) זה או ספריי מגנזיום (לא מלכלך ולא משאיר עקבות), או הכדור הזה (לא ניסיתי, מעניין), או רצועות.

למה שלא תנקה אחריך את המוט פשוט ? לא יודע לא ממש מבין איך זה בחדרי כושר , אבל אם אתה משאיר את המוט נקי אחריך מה הבעיה ?

• פותח/ת השרשור
למה שלא תנקה אחריך את המוט פשוט ? לא יודע לא ממש מבין איך זה בחדרי כושר , אבל אם אתה משאיר את המוט נקי אחריך מה הבעיה ?

אחי אם הייתי מנהל מכון זה היה אחרת בוודאות.
אבל הספיק לי שמתאמנים מדריכים והמנהל באו והתלוננו שהבגדים שלהם מתלכלכים ויש הטוענים שאפילו החליקו בגללי וכמעט שברו את הראש... ליצנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית