הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתיי כן צריך להישתמש עם פרווירון ??

Yanir22

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
0
107
0
מתיי כן צריך להכניס אותו ולמה ??
הרבה פעמים קראתי פה שהוא לא מומלץ אז למה הוא משמש ??תודה!!

• פותח/ת השרשור
עם יש לו נטיות כאלה אז למה לוקחים אותו ביכלל הבנתי שהרבה לא ממליצים עליו ביכלל .
ולהוריד תחשק המיני בסייקלים יבשים יש אפשרות להכניס טסט פרו לא ?

פרופסיה לא יעזור לך נגד פרווירון, פרופסיה מונע את ההמרה של הטסט לDHT אז מהבחינה הזאת אין שום בעיה עם הטסט.
פרווירון הוא DHT בעצמו כלומר הוא לא צריך ההמרה ולכן פרופסיה לא יעילה נגדו.
כלל פשוט מאד, יש לך נטייה להתקרחות? אל תשתמש בסטרואידים מבוססי DHT או לחלופין אנדרוגניים ברמה גבוה.

שמע באופן כללי סטרואידים ושיער לא הולכים ביחד ממש טוב. יש אנשים בלי נתיה שמשתמשים בהכל והשיער נשאר חזק ויש כאלה שמעבדים אותו מהר יותר.
אם תסתקל יש מלא מפתחי גוף מקצועיים עם קרחת, אבל יש גם כמה עם שיער.

פרופסיה לא יעזור לך נגד פרווירון, פרופסיה מונע את ההמרה של הטסט לDHT אז מהבחינה הזאת אין שום בעיה עם הטסט.
פרווירון הוא DHT בעצמו כלומר הוא לא צריך ההמרה ולכן פרופסיה לא יעילה נגדו.
כלל פשוט מאד, יש לך נטייה להתקרחות? אל תשתמש בסטרואידים מבוססי DHT או לחלופין אנדרוגניים ברמה גבוה.

אז מה אתה מציע לעשות אחי? זאת לא נטייה להתרקחות זה יותר דילול במשפחה, בסייקל של טסט אנטט לבד עם פרובירון יש מצב לבעייה? לוותר על הפרובירון?

שמע באופן כללי סטרואידים ושיער לא הולכים ביחד ממש טוב. יש אנשים בלי נתיה שמשתמשים בהכל והשיער נשאר חזק ויש כאלה שמעבדים אותו מהר יותר.
אם תסתקל יש מלא מפתחי גוף מקצועיים עם קרחת, אבל יש גם כמה עם שיער.

ואללה חשבתי על זה ממש מספיק ובכל זאת החלטתי ללכת על זה, למרות ששיער זה אחד הדברים החשובים אז יש פה דילמה, אני כרגע בסך הכל לפני סייקל התחלתי שאני לא בטוח שייגרום נזק בקטע הזה, לא אמור לפחות.

מה אתה לא מבין? עם יש לך נטייה להקרחה פרובירון זה לא בשבילך נקודה! זה לא שיש מצב או אין מצב.
תעשה סייקל טסט נקי במינון נורמלי, קח פרופסיה בלי שום קשר לסייקל אם אתה מודאג מדילול\הקרחה.
אתה חושב אני לא רוצה לעלות שלב בסייקלים שלי להשתמש בטרן וחומרים כאלה? יש לי חשיבות מאד גדולה לשיער על הראש זה משרה בטחון עצמי גבוה מאד ואני נאלץ להתפשר כי אין ברירה.

מה אתה לא מבין? עם יש לך נטייה להקרחה פרובירון זה לא בשבילך נקודה! זה לא שיש מצב או אין מצב.
תעשה סייקל טסט נקי במינון נורמלי, קח פרופסיה בלי שום קשר לסייקל אם אתה מודאג מדילול\הקרחה.
אתה חושב אני לא רוצה לעלות שלב בסייקלים שלי להשתמש בטרן וחומרים כאלה? יש לי חשיבות מאד גדולה לשיער על הראש זה משרה בטחון עצמי גבוה מאד ואני נאלץ להתפשר כי אין ברירה.

מבין אותך, ובמקומך הייתי עושה בדיוק אותו דבר ולא בכלום שונה, שיער על הראש יותר חשוב לדעתי.
פשוט לא ידעתי שפרובירון מאוד מסוכן לגבי הקרחה זה הכל..
הבעייה היא שלי אין נטייה להקרחה, במשפחה יש דילול בשיער כן, אבל אצלי עכשיו המצב מצוין ,גם בגלל הפרופסיה שאני רץ איתה כבר כמעט שנה,
הסיבה שאני מתלבט היא שהדילול בשיער אצלי התחיל בסוף אנאבוליק דיאט שעשיתי (כמעט שנתיים )ואני חושב שבגללה הכמות חלבון שהייתי אוכל גרמה לדילול שהתחיל להחמיר .
מאז שסיימתי עם האנאבוליק דיאט גם חזרתי לדיאטה רגילה ומאוזנת וגם לקחתי פרופסיה והמצב עכשיו מצוין, אז אתה מבין את הדילמה? אני לא בטוח שפרובירון יגרום לי להקריח ולא יודע אם לקחת את הסיכון...
מה שבטוח שהקרחה אני לא אסבול כי זה יגמור אותי
היעילות של הפרובירון נקודתית אצלי בלי קשר להקרחה עדיין גורמות לי לחשוב על כן לקחת את הסיכון, וגם כבר השגתי פרובירון של שרינג יחד עם שאר מה שאני צריך לסייקל
בכל מקרה יש לי עוד קצת זמן לשמוע דעות ולהחליט ובגלל זה אני מתייעץ כאן לשמוע אנשים
תודה על העזרה

נערך לאחרונה:
http://www.ehow.com/how_5852263_use-proviron-test-stack.html

במאמר הזה על שילוב של טסט ופרובירון מצוין בסופו טיפ לגבי ההקרחה ומה צריך לקחת בשביל למנוע את זה

"The androgenic (masculinizing) properties of both testosterone and Proviron can result in male-pattern baldness.
You can avoid hair loss by taking finasteride.
מישהו מכיר שמע על finasteride?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית