הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקיפה באירן

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אם ההחלטה הייתה נתונה בידכם, הייתם מאשרים התקפה על הכור באירן ומסתכנים במלחמה?

אנשים לא מבינים שתקיפה לא תספיק פה. צריך לעורר תקיפה כזו שתפיל את הממשל הנוכחי ואת זה סביר להניח לא ניתן לעשות ללא פעולה קרקעית.
פעולה קרקעית שכזו יכולה רק ארה"ב להוציא לפועל, לכן הבחירה לעולם לא תהיה בידי ישראל אלא הדוד סם.
גם אם ישראל תתקוף, זה בעצם סתם כניסה למלחמה לא מועילה. זה לא יפתור את הבעיה ויכול בהחלט להוביל למלחמת עולם שלישית.

אם הייתי מחפש דרך מקורית להתאבד אז כן
זה אם אתה מתכוון ללא גיבוי ושיתוף פעולה מצד ארה"ב

אנשים לא מבינים שתקיפה לא תספיק פה. צריך לעורר תקיפה כזו שתפיל את הממשל הנוכחי ואת זה סביר להניח לא ניתן לעשות ללא פעולה קרקעית.
פעולה קרקעית שכזו יכולה רק ארה"ב להוציא לפועל, לכן הבחירה לעולם לא תהיה בידי ישראל אלא הדוד סם.
גם אם ישראל תתקוף, זה בעצם סתם כניסה למלחמה לא מועילה. זה לא יפתור את הבעיה ויכול בהחלט להוביל למלחמת עולם שלישית.

לא בטוח שצריך להיכנס לשם בכלל,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261773,00.html

לא חושב שייקח עוד זמן כזה גדול עד שיהיה מהפך שם בסגנון לוב וסוריה

בכל מקרה תקיפה לבד על עדת עצמנו תעשה לנו את הנזק הכי גדול עכשיו ותאחד את כל איראן נגד העולם ובעד תכנית הגרעין

• פותח/ת השרשור
אם הייתי מחפש דרך מקורית להתאבד אז כן
זה אם אתה מתכוון ללא גיבוי ושיתוף פעולה מצד ארה"ב

לא בטוח שצריך להיכנס לשם בכלל,
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261773,00.html

לא חושב שייקח עוד זמן כזה גדול עד שיהיה מהפך שם בסגנון לוב וסוריה

בכל מקרה תקיפה לבד על עדת עצמנו תעשה לנו את הנזק הכי גדול עכשיו ותאחד את כל איראן נגד העולם ובעד תכנית הגרעין
ספק רב בעיני אם העם השבור הזה יכול על המשטר שלו, ממש לא לדעתי.

המשטר גם מצנזר דברים כמו גוגל ופייסבוק, קשה להם להתאחד כמו במדינות אחרות. התקשורת כולה שייכת למשטר, כולל העיתונים. מי שכותב משהו לא טוב על המשטר, לא זוכה לראות יותר אור יום וזה ככה כבר עשורים.

בלי האמריקנים זה לא יעבוד, איך שלא תסובב את זה.

ספק רב בעיני אם העם השבור הזה יכול על המשטר שלו, ממש לא לדעתי.

גם נכון, אבל ללא העם המשטר שווה מה בדיוק? ככה המשטר מוביל את העם לאבדון, חבל להרוס את זה , לאחד את כולם נגדנו, כולל את הידידות שנשארו לנו בעולם עם גינויים, וגם לחטוף את התגובת שרשרת לתקיפה שלנו שתהיה קשה מאוד ותשתק מדינה שלמה סתם
אני מאמין שביבי חייב להיראות כלפיי חוץ כמי שיש לו אובססיה כן לתקוף , רק בשביל שהאמרקאים יקבלו צילצול השכמה והפעולה הצבאית תבוא מהם, וזה מה שייקרה כנראה
אבל אני בטוח שביבי יודע שלבד לתקוף זה טימטום

שמעו בכל זאת צריך לעשות משהו כי אם תעשה משהו כשיהיה מאוחר מידי אז לא נראה לי הם יהססו לשלוח לפה טיל גרעיני..
בקיצור כל עוד אין להם גרעין צריך לעשות משהו שיעקב את התכנית או באמת להיכנס בכל בכח

אם יהיה להם נשק גרעיני והם יותקפו אתה חושב שהם לא ישלחו לפה טיל?
לפי דעתי לא יהיה להם מה להפסיד

ולמה שהם יותקפו? חשבתי שהטענה היא שברגע שיהיה להם נשק גרעיני הם יהיו הראשונים שיתקפו.

אם נתקוף אנחנו רק נאט את הייצור. הרי ידע כבר יש להם. לכן, אני מסכים אם משה שצריך להפיל את המשטר, אך הסיכויים קלושים.
וד"א, אירן עצמה בחיים לא תתקוף אותנו עם נשק גרעיני. הם לא מטומטמים. הם יחוסלו אם הם יעשו את זה וכל העולם ישנא אותם. הסכנה היא אי איזון כוחות (אירן יכולה לאיים על ישראל כל הזמן אם משהו לא נראה לה) ושהיא תיתן את הנשק לידי ארגון טרור. לכן אני בעד תקיפה של אירן בשילוב כוחות אמריקה, אירופה ואפילו חלק ממדינות ערב (ערב הסעודית, ארזבייג'ן,[FONT=arial, sans-serif]מצרים, קטאר ועוד). הרי אירן גם מאיימת עליהם. עוד סיבה לתקיפה זה שאירן משתלטת על אפריקה, עוזרת לארגוני טרור להתמקם ולשלוט שם ומשם גם מעבירים נשק לעזה.[/FONT]

תקיפה לא תועיל בשום צורה חוץ ממלחמה בשלט רחוק איתם לטווח קצר (אנחנו תוקפים אווירית/בטילים בליסטיים - הם תוקפים בטילים בליסטיים) ואז יווצר מצב שבו אנחנו אוכלים די הרבה טילים גם לתל אביב בשביל האטה של תכנית הגרעין.

מקווה שארה"ב תפעל, ולהיטלר המודרני לא יהיה נשק גרעיני.

מצד אחד, לא בטוח שאיראן יתקפו אותנו מכיוון שיחששו שיחטפו אטום חזרה. אז יהיה מעין מאזן אימה בסגנון המלחמה הקרה של ארה"ב-ברה"מ.
מצד שני, כשאנשים מבטיחים לחסל אוכלוסיה\מדינה אחרת, יש לקחת את הדברים שלהם ברצינות רבה (לקחי עבר).

אני לא בטוח שישראל מסוגלת לבדה לפרק את תשתית האטום של איראן. מצד שני, אין סיבה שמדינות אחרות (כולל ארה"ב) יתערבו ויעזרו פה. לדעתי אנחנו די לבד במערכה הזאת גם בגלל המצב הכלכלי של מדינות רבות וגם בגלל שלא לכולם באמת אכפת מגורלנו.

אומנם רק האטה אבל תחשבו שיהיה פה חוסר מאזן כוחות נוראי וסכנה שהמידע/נשק יעבור לארגון טרור.
העולם לא עוזר לנו כי הוא מטומטם, וגם כי הוא מפחד (בעיקר בגלל הנפט). מה שהם לא מבינים, שלתת למדינה דתית קיצונית נשק גרעיני זה יפגע גם בהם.

אומנם רק האטה אבל תחשבו שיהיה פה חוסר מאזן כוחות נוראי וסכנה שהמידע/נשק יעבור לארגון טרור.
העולם לא עוזר לנו כי הוא מטומטם, וגם כי הוא מפחד (בעיקר בגלל הנפט). מה שהם לא מבינים, שלתת למדינה דתית קיצונית נשק גרעיני זה יפגע גם בהם.

עכשיו אין סכנה שמידע\נשק יעבור לארגון טרור?
מה עם פקיסטן שהיא מדינת איסלאם שיכולה בשמחה להעביר נשק\מידע לארגוני טרור וגם יש לה יכולת גרעינית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית