עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי,לא הספיקו להתנקות.
כה,ניתוח בגב בגלל שלא הספיק להתנקות...לא הספיקו להתנקות.
לכולם יש בעיות ברכיים וגב כל הזמן, כשלא נקיים אז פתאום זה משהו שאי אפשר להתמודד איתו.
כה,ניתוח בגב בגלל שלא הספיק להתנקות...
ברור,הרי אולימפידות קודמות הם הספיקו להתנקות ולכן לא עברו במיוחד ניתוח,הרי מה הם מעדיפים לעבור ניתוח ולהסתכן בכך שלא יחזרו להרים בכלל מאשר להתנקות...תמיד הם פצועים וצריכים ניתוח. ככה זה אתלטים ברמות הללו.
אתה תמים.
ברור,הרי אולימפידות קודמות הם הספיקו להתנקות ולכן לא עברו במיוחד ניתוח,הרי מה הם מעדיפים לעבור ניתוח ולהסתכן בכך שלא יחזרו להרים בכלל מאשר להתנקות...
אז אתה אומר בעצם,שלא אפשרי שמשקולן יפצע באימון-הגיוני מאוד...
ברור,הרי אולימפידות קודמות הם הספיקו להתנקות ולכן לא עברו במיוחד ניתוח,הרי מה הם מעדיפים לעבור ניתוח ולהסתכן בכך שלא יחזרו להרים בכלל מאשר להתנקות...
אז אתה אומר בעצם,שלא אפשרי שמשקולן יפצע באימון-הגיוני מאוד...
מה פתאום אחי,הם תכננו כולם ביחד את זה.לא אחי, הפציעות שלהם מדבקות. לכולם פתאום יש בעיות רפואיות.
זה אלכס איבנוב,אני מדבר על ארטיום איבנוב שעשה באליפות אוקראינה 190+230.אתה בטוח שהמקור שלך אמין? כי אני רואה בלייב ואיבנוב נראה עם 180 במצב ממש טוב
יש את מרסין דולגה שמשתתף,וגם את אלכסי טורוחטי האוקראיני שזכה מקום שלישי באליפות העולם בפאריס,יקחו את האיראנים:Banane36:ה94 דווקא היה מעניין, השאר לא
בטח עכשיו האיראנים יקחו את העד 105, אני בעד מקאווריאני (אם הוא מתחרה בכלל)