הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT ו- HCG

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
PCT ו- HCG הן בזריקות? האם יש אפשרות לכדורים במקום הזרקות??

ועוד שאלה,אם אני בסייקל חיטוב של וינסטרול 30 מ''ג ביום ללא טסט',אני צריך לקחת פרו-וירון??

ציטוט "פרו-וירון

פרו-וירון הינו תרופה אנדרוגנית, השימוש שלה ברפואה היא לבעיות פוריות אצל גברים, התרופה הזו מונעת את ההמרה של טסטוסטרון לאסטרוגן, שימוש בתרופה זו חובה בסייקלים שאין בהם טסטוסטרון, בעיקר בסייקלים יבשים.
התרופה הזו הינה רעילה לכבד, אך לא כמו הסטרואידים האוראלים, הרעילות שלה יחסית נמוכה וניתן לקחת אותה במהלך כל הסייקל.

המינון היעיל: 25 מ"ג – 100 מ"ג ליום".

ואם כן אז מהו המינון המומלץ עבורי??
ועוד שאלה 😃 LIV52 יש אפשרות להשיגו במרקחת ?? ניו-פארם?? והאם זה ללא מרשם ??
אודה מאוד לעזרתכם.

נערך לאחרונה:
דבר ראשון לפי השאלה שלך והציטוט שהבאת אתה לא יודע להבדיל בין כדור לכדורת....לך תקרא תלמד ושיהיו לך שאלות רלוונטיות תחזור לפה ונעזור לך

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון לפי השאלה שלך והציטוט שהבאת אתה לא יודע להבדיל בין כדור לכדורת....לך תקרא תלמד ושיהיו לך שאלות רלוונטיות תחזור לפה ונעזור לך
"מדריך קצר להכנת HCG:

ציוד:
1 מזרק 2.5CC
1 מחט 18G/21G
בקבוק מים בקטריאוסטטים שהיה במקרר- לא מים סטריליים אשר מגיעים עם ה HCG
1 אמפולה HCG 5000IU
1 ויאל ריק 5ML סטרילי"

רשום 1 מזרק 2.5 CC ז''א שכן מזריקים את החומר הזה ??? אני פה רק בכדיי לשאול .. מה הבעיה של כולכם המנהלים?במקום לענות ושבן אדם לא ישבור תמוח בקריאות,קשה לענות על משהו פשוט? אם זה בזריקות או בכדורים??

"מדריך קצר להכנת HCG:

ציוד:
1 מזרק 2.5CC
1 מחט 18G/21G
בקבוק מים בקטריאוסטטים שהיה במקרר- לא מים סטריליים אשר מגיעים עם ה HCG
1 אמפולה HCG 5000IU
1 ויאל ריק 5ML סטרילי"

רשום 1 מזרק 2.5 CC ז''א שכן מזריקים את החומר הזה ??? אני פה רק בכדיי לשאול .. מה הבעיה של כולכם המנהלים?במקום לענות ושבן אדם לא ישבור תמוח בקריאות,קשה לענות על משהו פשוט? אם זה בזריקות או בכדורים??

מטרת הפורום זה לא להאכיל אותך בכפית במידע יש פה את כל המידע שאתה צריך על מנת להבין לבד מה נכון ומה לא.ואם יש משהו לא ברור במה שקראת אז אנחנו פה כדי לענות על שאלות. לפי רמת הידע שלך זה ברור שאין לך בכלל מה לחפש בנושא חומרים אתה בכלל יודע מה זה HCG אני מציע לך בחום!!!!!! לקרוא את הנעוצים פה ולבצע חיפוש בפוסטים דומים בפורום לפני שאתה שואל שאלות קידטבג

• פותח/ת השרשור
אני יודע מה זה HCG פשוט אני שואל אותכם שאלה פשוטה כי אני לא יודע איך הוא מגיע, אם הוא בזריקות או בכדורים? מה קשה לענות אני לא מבין...קמצן בידע שלך??אז תגיד שאתה בוכרי ולא רוצה לעזור

אני יודע מה זה HCG פשוט אני שואל אותכם שאלה פשוטה כי אני לא יודע איך הוא מגיע, אם הוא בזריקות או בכדורים? מה קשה לענות אני לא מבין...קמצן בידע שלך??אז תגיד שאתה בוכרי ולא רוצה לעזור
אייל אף אחד לא חייב לך כלום!!;azban
אם כתוב בהוראות מזרק איך זה מגיע ??
ובאמת תלך תעבור על הפורום תלמד מלא מלא כמה שיותר ואז שתרצה לשאול משהו רציני שהוא יותר משאלות קיטבג תכתוב פה ואני בטוח שיעזרו לך פה בכיף .

תיכף אני יראה לך איך בוכרי מעיף אותך מהפורום הזה...ולפי שאלה מטומטמת שלך זה ברור!!! שאתה לא יודע מה זה HCG עוד טרול קטן ומעצבן

• פותח/ת השרשור
אייל אף אחד לא חייב לך כלום!!;azban
אם כתוב בהוראות מזרק איך זה מגיע ??
ובאמת תלך תעבור על הפורום תלמד מלא מלא כמה שיותר ואז שתרצה לשאול משהו רציני שהוא יותר משאלות קיטבג תכתוב פה ואני בטוח שיעזרו לך פה בכיף .
גבר,סה"כ השאלה שלי הייתה עם יש אפשרות נוספת שהוא יהיה בכדורים?או שהדרך היחידה זה דרך מזרק,כי ישלי קצת בעיה עם מזרקים...

אם יש לך בעיה עם מזרקים, חומרים זה לא בשבילך...או שתתגבר על בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית