מה אתם הייתם עושים? (הירשמות לחד״כ)

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
העניין הוא כזה, יש חדר כושר אחד שמפוזר ברחבי פריז שהוא בסיסי ויש בו את מה שאני צריך ולא מעבר והוא עולה 500€ לשנה והתשלום מתבצע בפעם אחת.למרות זאת יש עוד חדר כושר שהוא אחד ויחיד בפריז ויש בו את כל המכשירים שמעבר אבל אין סקוואט חופשי.מה שכן הוא עולה 19€ לחודש בהתחייבות של שנה ועוד 50€ על הכרטיס מועדון. שזה יוצא 278€ לשנה.בקיצור הבדל מחירים לא קטן אבל אין שם סקוואט חופשי שזה באסה..מה אתם הייתם עושים?

אני אענה לך כמו שדן אריאלי(מי שמכיר..) היה עונה(וזאת תשובה רצינית לגמרי!)

אתה צריך לחשוב אם שווה לך לשלם את ההפרש בשביל האפשרות לעשות סקווט חופשי

אין פה תשובה חד משמעית,זה תלוי בך

אני אישית הייתי משלם יותר בשביל מכון עם סקואט חופשי השאלה היא מה צורת האימון שלך ועד כמה זה חשוב לך

אני מנחש שאם אין סקוואט חופשי אין גם מוט חופשי לביצוע פרס/דדליפט/בנט אובר? אם כן, נסה למצוא אלטרנטיבות אחרות מלבד ה-2 הקיימות - בטוח יש.

זאת החלטה שלך. אתה שואל מה אנחנו היינו עושים. אני בתכלס לא הייתי משלם יותר. יש דדליפט ויש קומבינות.
לי אישית יש אפשרות לסקוואט ודדליפט ואני עושה אותם בערך פעם בשבועיים, למרות שהיה לי סקוואט ודדליפט מכובדים מאוד.
פשוט לא רואה סיבה לשמור על רגליים ותחת ענקיים, גם לא סיבה שיהיו חזקים יותר מקצת מעל הממוצע.

למרות הבדל המחירים אני הייתי נרשם ליקר.
למה?אני כמה שנים התאמנתי בבית והסיבה היחידה שלא מצאתי מכון כושר עם ראק לסקוואט ורוב הסיכויים שגם לא יביאו לך דדליפט ודברים בסגנון.
לא מזמן מצאתי חדר כושר עם ראק לסקוואט ונירשמתי.אני לא רואה טעם בלהרשם לחדר כושר כשאין ראק לסקוואט.
אבל שוב תלוי מה המטרות שלך ואיך אתה מתאמן.אני המטרה שלי היא כוח כוח וכוח,אני אוהב רק תרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט ושאר הירקות ואם
למכון כושר אין את זה אני לא אלך לשם.היו לי אפשרויות ללכת למכוני כושר בלי ראק אפילו אחד בבית ספר ויש שם תספסל לבנץ פרס הלכתי כמה פעמים
והפסקתי כי אין לי כוח.
לכל אחד יש סדר עדיפויות שונה אם אתה לא באמת חשוב לך הסקוואט עזוב את זה.אם אפשר לעשות דדליפט ואת שאר התרגילים
במכון בלי ראק אפשר לוותר על סקוואט ולעשות דדליפט תלוי בך,אני אישית בלי סקוואט לא רואה טעם בחדר כושר.

זאת החלטה שלך. אתה שואל מה אנחנו היינו עושים. אני בתכלס לא הייתי משלם יותר. יש דדליפט ויש קומבינות.
לי אישית יש אפשרות לסקוואט ודדליפט ואני עושה אותם בערך פעם בשבועיים, למרות שהיה לי סקוואט ודדליפט מכובדים מאוד.
פשוט לא רואה סיבה לשמור על רגליים ותחת ענקיים, גם לא סיבה שיהיו חזקים יותר מקצת מעל הממוצע.
אז למה עשית סקוואט מלכתחילה?
ומה זה חזקים יותר מקצת מעל הממוצע?

כי כל המגניבים פה עשו אז רציתי גם.

אם אתה עושה דדליפט וקלין+פרונט סקוואט או סקוואט לחזרות גבוהות או לג פרס אתה יכול להגיע לתוצאות סבירות לפי דעתי. אבל כל אחד והסביר שלו.

כי כל המגניבים פה עשו אז רציתי גם.

אם אתה עושה דדליפט וקלין+פרונט סקוואט או סקוואט לחזרות גבוהות או לג פרס אתה יכול להגיע לתוצאות סבירות לפי דעתי. אבל כל אחד והסביר שלו.

ועכשיו ברצינות...

זה היה רציני. אם היית מציע לי לסלק את הכלוב מהמכון שלי בתמורה להחזר של 30% ממחיר המנוי הייתי מסכים.

העניין הוא כזה, יש חדר כושר אחד שמפוזר ברחבי פריז שהוא בסיסי ויש בו את מה שאני צריך ולא מעבר והוא עולה 500€ לשנה והתשלום מתבצע בפעם אחת.למרות זאת יש עוד חדר כושר שהוא אחד ויחיד בפריז ויש בו את כל המכשירים שמעבר אבל אין סקוואט חופשי.מה שכן הוא עולה 19€ לחודש בהתחייבות של שנה ועוד 50€ על הכרטיס מועדון. שזה יוצא 278€ לשנה.בקיצור הבדל מחירים לא קטן אבל אין שם סקוואט חופשי שזה באסה..מה אתם הייתם עושים?

אני הלכתי במינכן על החדר כושר שעולה 18 יורו לחודש. אין בו כלוב, יש בו 3 ראקים. אי אפשר להגיע לכשל ואין פלטות יותר מ-15 קילו. אז לא מגיעים לכשל ולא מתקדמים בסקוואט במהירות, אז מה.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה על התשובות.. ואגב למי שלא הבין אני יכול לעשות סקוואט בסמיט׳ אבל אין ראק חופשי.
יש דדליפט ובנץ׳ וכו׳ וכו׳ פשוט ממש מוזר לי להתחיל להתאמן ואחרי כל כך הרבה שנים לא לעשות סקוואט חופשי..
ואני כבר לא בקטע של PL ולא WL.
מקסימום נעשה בסמיט׳ 😲

עם ישלך תקציב ואין לך בעיה של תקציב .. , אז לך למכון שיש בו את כל הדברים אפילו שהוא קצת יקר
כמו שאומרים על איכות משלמים .
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית