המלצה למישהו שמבין בתזונה לחיטוב

eli18991

משתמש מתחיל
50
0
שלום לכם חברים יקרים,
הייתי מעוניין לקבל ממכם שמות של אנשים שמבינים בכל העניין סביב התזונה ( בעיקר בחיטוב )
אני רוצה ללכת למישהו שמבין שיתן לי תפריט תזונה לחיטוב וגם תוכנית אימונים שמתאימה .. ( אני מאמין שאנשים לוקחים על דבר כזה כסף , ואין בעיה עם זה
smile.gif
, רק מקווה שזה לא יקר מידי חח )
ואני מודיע מראש שאני יודע שאנשים יגידו לי " למה אתה צריך את זה כך מאמר תקרא הכל תבנה לעצמך " וכו' וכו' ..
אני מודע לזה שזה אפשרי אבל אני מעדיף לקבל את התפריט וכו' מאיש מקצוע שמבין עניין .
אשמח שתתנו לי המלצות לאנשים שאני יכול לפנות אליהם בפייסבוק וכו' .
תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים , העזרה שלכם מאוד חשובה לי !

שלום לכם חברים יקרים,
הייתי מעוניין לקבל ממכם שמות של אנשים שמבינים בכל העניין סביב התזונה ( בעיקר בחיטוב )
אני רוצה ללכת למישהו שמבין שיתן לי תפריט תזונה לחיטוב וגם תוכנית אימונים שמתאימה .. ( אני מאמין שאנשים לוקחים על דבר כזה כסף , ואין בעיה עם זה
smile.gif
, רק מקווה שזה לא יקר מידי חח )
ואני מודיע מראש שאני יודע שאנשים יגידו לי " למה אתה צריך את זה כך מאמר תקרא הכל תבנה לעצמך " וכו' וכו' ..
אני מודע לזה שזה אפשרי אבל אני מעדיף לקבל את התפריט וכו' מאיש מקצוע שמבין עניין .
אשמח שתתנו לי המלצות לאנשים שאני יכול לפנות אליהם בפייסבוק וכו' .
תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים , העזרה שלכם מאוד חשובה לי !
שלום,

יש לנו ייעוץ אישי באתר. אתה מוזמן לקרוא עליו כאן:
http://www.lbs.co.il/consultation.php
וכאן:
http://www.lbs.co.il/consultfaq.php

• פותח/ת השרשור
למשל אני קונה את השרות שלכם של ה150 שקל ..
אני אומר לכם את המשקל גובהה כל הפרטים האלה
ואתם מבאים לי תוכנית אימונים + תפריט תזונה ?
והם אפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון בנק שלכם כי כל השטויות האלה באינטרנט זה סתם מתסבך רצח ..

למשל אני קונה את השרות שלכם של ה150 שקל ..
אני אומר לכם את המשקל גובהה כל הפרטים האלה
ואתם מבאים לי תוכנית אימונים + תפריט תזונה ?
והם אפשר לעשות העברה בנקאית לחשבון בנק שלכם כי כל השטויות האלה באינטרנט זה סתם מתסבך רצח ..
אין לנו חשבון בנק בישראל, לכן העברה לא אפשרית (ולא משתלמת מבחינתך).
אתה מקבל תוכנית אימונים מותאמת אישית וכמו כן תפריט תזונה + מעקב ל-30 יום (כולל שינויים בהתאם לצורך ואנחנו מעודדים את הלקוחות לעדכן לאחר כל אימון אם היו להם בעיות ומה הם עשו בדיוק באותו האימון). אתה יכול ב-30 ימי הייעוץ לשאול כל שאלה שעולה לך לראש, בכל כמות ובעצם אנו גם מייעצים לך וגם מלמדים אותך ומביאים לך כלים להתמודד בסופו של דבר בעצמך מבחינת אכילה נכונה ואימונים בהתאם למטרה שלך.
ניתן לשלם בכרטיס אשראי (16 ספרות) או עם חשבון PayPal, אלו שתי אפשרויות התשלום היחידות שקיימות כרגע באתר.

• פותח/ת השרשור
שלום לך אחי ..
עם למשל לויזה נטענת שאני יקנה בדואר ויסיים בה 150 שקל ויש בה 16 ספרות לויזה אני יכול ישירות להעביר את הכסף עלכם בלי לפתוח חשבון פייפל ? ..
ועם התהליך יחסית ארוך ? , כל השליחה את הכסף עלכם ואישור וכו' וכו' .

שלום לך אחי ..
עם למשל לויזה נטענת שאני יקנה בדואר ויסיים בה 150 שקל ויש בה 16 ספרות לויזה אני יכול ישירות להעביר את הכסף עלכם בלי לפתוח חשבון פייפל ? ..
ועם התהליך יחסית ארוך ? , כל השליחה את הכסף עלכם ואישור וכו' וכו' .
PayPal משנים כל הזמן את מערכת הסליקה שלהם. עד לפני כמה שבועות, נרשמו אנשים ללא כל בעיה עם כרטיסי אשראי נטענים מהדואר ללא פתיחת חשבון PayPal ותשלום ישירות עם כרטיס אשראי. רק תשים לב שאתה לא מחובר לרשת ציבורית (נניח בית קפה/מסעדה) כי זה עלול לא לעבוד (מסיבות אבטחה).

• פותח/ת השרשור
סבבה , ומאז שאני משלם ישירות דרך האתר תוך כמה זמן הפעולה מתבצעת ואני אצליח להיות בפורום הפרטי שיפתח לי ?

סבבה , ומאז שאני משלם ישירות דרך האתר תוך כמה זמן הפעולה מתבצעת ואני אצליח להיות בפורום הפרטי שיפתח לי ?
זה תלוי בשעה שתרכוש את המנוי. בד"כ לוקח כמה שעות, אבל אנחנו מתחייבים עד 24 שעות לכל מקרה. אם אתה רוצה לארגן הכל כמו שצריך, ממליץ לך להביא אישור מרופא שאתה כשיר להתאמן בחדר הכושר ולהכין את כל הפרטים מהנושא הבא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13552

• פותח/ת השרשור
יש אולי פה מדריך , שמסביר שלב שלב איך משלמים ומה עושים ?
כי זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני קונה משהו אינטרנטית .

יש אולי פה מדריך , שמסביר שלב שלב איך משלמים ומה עושים ?
כי זאת הפעם הראשונה בחיים שלי שאני קונה משהו אינטרנטית .
כל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לכאן:
http://www.lbs.co.il/consultation.php

לבחור למטה את החבילה ב-150 ש"ח וללחוץ "הירשם כעת".
לאחר מכן יופיע לך חלון להכניס פרטי אשראי ופרטים אישיים וזהו לחץ שם למטה אישור ואתה מסודר, כל שאר הפרוצדורה היא מהצד שלנו.

Back
למעלה תחתית