אחר סייקל חיטוב

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
בולדנון - 1-12 שבועות 750 מ"ג לשבוע
סיפיונט - 1-13 שבועות 600 מ"ג לשבוע
טרן אנטט - 1-10 שבועות 400 מ"ג לשבוע
וינסטרול - 2-6 שבועות 90 מ"ג ביום (30 בוקר 30 לפני אימון 30 ערב)
T3 - פירמידה כל 5 יום מוסיף כדור עד ל4 כדור (100 מק"ג) ויורד כדור כל 5 יום
קלן - 60 מק"ג בבוקר למשך שבועיים והפסקה 3 שבועות
PCT - כוריגון נולבדקס כלומיד
תוספים - מולטי ויטמין, גדילן
הסייקל בשביל חבר אם יש למישו איזה רעיון לשפר זה סייקל שישי שלו ..

איזה סייקל זה של אותו בחור?

בכל מקרה, נראה יותר מדי ערבובים למה לא ללכת על סייקל פשוט שיניב גם תוצאות טובות ושיכיל:

טסט אנטט , בולדנון , וינסטרול.

איזה סייקל זה של אותו בחור?

בכל מקרה, נראה יותר מדי ערבובים למה לא ללכת על סייקל פשוט שיניב גם תוצאות טובות ושיכיל:

טסט אנטט , בולדנון , וינסטרול.
טסט אנטט הוא חומר שסופך נוזלים יחסית לטטס פרופ ואת זה בחיטוב אנחנו לא רוצים

מזה המינונים המטורפים האלו ? תרד חזרה ל-500 מ"ג עד 750 מ"ג לשבוע בזריקות
וכל כך הרבה וינסטרול ביום אחד? לא קצת יותר מדי אתה חושב?

• פותח/ת השרשור
מזה המינונים המטורפים האלו ? תרד חזרה ל-500 מ"ג עד 750 מ"ג לשבוע בזריקות
וכל כך הרבה וינסטרול ביום אחד? לא קצת יותר מדי אתה חושב?

לא הבנתי ראית אותי כותב יותר מ750??? וזה לא בית מרקחת או וטרינרי שאז באמת הייתי נותן לו 300 מ"ג בולדנון ו500 טסט ...

הייתי מחזיק בהישג יד דוסטינקס או ברומוקריפטין או ארימידקס בשביל התופעות לוואי של הטרן

ציטוט

בולדנון - 1-12 שבועות 750 מ"ג לשבוע
סיפיונט - 1-13 שבועות 600 מ"ג לשבוע
טרן אנטט - 1-10 שבועות 400 מ"ג לשבוע

טסט אנטט הוא חומר שסופך נוזלים יחסית לטטס פרופ ואת זה בחיטוב אנחנו לא רוצים

כל טסט סופח נוזלים באותה צורה ,הסיבה היחידה שאנטט כביכול סופח יותר נוזלים זה שלוקח לו יותר זמן לצאת מהמערכת לעומת פרופ שיש לו זמן מחצית חיים קצר מאוד

כל טסט סופח נוזלים באותה צורה ,הסיבה היחידה שאנטט כביכול סופח יותר נוזלים זה שלוקח לו יותר זמן לצאת מהמערכת לעומת פרופ שיש לו זמן מחצית חיים קצר מאוד
בגלל זה רשמתי את המילה "יחסית" ולא שללתי לגמרי שפרופ לא סופח נוזלים

סייקל לא משהו בכלל מינונים יותתתתתרררררר מידי גבוהים מה אתה צריך סייקל חיטוב כזה ארוך
חחח זה ניראה יותר כמו סייקל מסה.
תעשה סייקל 8-10 שבועות של טסט פרופ\מסטרון או וינסטרול (למרות שאני לא אוהב וינסטרול) או סייקל של פרופ\טרן אצטט. 6 שבועות של טי3 וקלן אם הפסקות כל שבועיים וזהו. מה אתה מסבך את העניינים אם כל החומרים האלה?
אנשים, בסטרואידים יותר זה לא יותר טוב תבינו את זה ואני אתן דוגמא קטנה:

נניח ותעשה את הסייקל שהצעת
גם טסט גם בולדנון וגם וינסטרול וגם טרן(סטרואידים אנבולים בכלל) עובדים על רצפטורים אנדרוגניים בגוף. כדי לקבל את התגובה האנבולית של סטרואידים, לאחר אימון יש מה שניקרא "דחיסת רצפטורים" הגוף מעלה את הרגישות להורמונים בשרירם הפגועים לאחר אימון כדי שהגוף לא ינצל את ההורמונים האלה ברקמות שלא זקוקות לאותם הורמונים. ההרומון נצמד לאותו רצפטור וביחד מתקבל מסר אנבולי\אנדרוגני באותה רקמה שאומר לגוף לתקן את הנזק שנגרם
(הסבר כללי למאוד למה שקורה מהרגע שהרמת משקולת עד לרגע שהשריר התאושש ונבנה חזק יותר התהליך כמובן הרבה יותר מורכב) קיצר יש כמות מסויימת של אותם רצפטורים אנדרוגניים וברגע שכולם תפוסים ע"י הורמון שנצמד אליהם הם כבר לא זמינים לקבלת הורמונים אחרים עד שלא יתפנו לקבלת הורמון אחר מה שקורה לשאר ההורמונים אשר לא נצמדו לרצפטור זה שהם פשוט מסתובבים בדם בחיפוש רצפטורים פנויים ולאחר זמן מסויים מפורקים ע"י אנזימים בגוף כך שאין טעם להפציץ את הגוף הכל כך הרבה חומרים אתה מגיע לריווי יתר והגוף לא מסוגל לנצל את כל החומרים האלה. אז מה השגת בזה? סתם ביבזת כסף סתם אתה צריך להזריק יותר בשבוע כי יש לך גם אסטרים קצרים וסתם הגברת את תופעות הלוואי בגלל ריבוי החומרים וסתם יקח לך יותר זמן להתאושש לאחר הסייקל מכול החומרים האלה.
קיצר אחינו שמור על דברים פשוטים לא צריך להפציץ כל כך הרבה חומרים זה לא יתרום לך בשיט

לshadow אחי, ברומו וכל שאר התרופות לטיפול בפרוג'סטרון הם לאוו דווקא נחוצים מספיק שהוא ידאג לשמור על רמת אסטרוגן נורמאלית כי הוכח שרמות פרוג'סטרון גבוהות קשורות באופון ישיר לרמות אסטרוגן גבוהות
אבל אם הוא רצה להיות בטוח אז סבבה 😃

נערך לאחרונה:
סייקל לא משהו בכלל מינונים יותתתתתרררררר מידי גבוהים מה אתה צריך סייקל חיטוב כזה ארוך
חחח זה ניראה יותר כמו סייקל מסה.
תעשה סייקל 8-10 שבועות של טסט פרופ\מסטרון או וינסטרול (למרות שאני לא אוהב וינסטרול) או סייקל של פרופ\טרן אצטט. 6 שבועות של טי3 וקלן אם הפסקות כל שבועיים וזהו. מה אתה מסבך את העניינים אם כל החומרים האלה?
אנשים, בסטרואידים יותר זה לא יותר טוב תבינו את זה ואני אתן דוגמא קטנה:

נניח ותעשה את הסייקל שהצעת
גם טסט גם בולדנון וגם וינסטרול וגם טרן(סטרואידים אנבולים בכלל) עובדים על רצפטורים אנדרוגניים בגוף. כדי לקבל את התגובה האנבולית של סטרואידים, לאחר אימון יש מה שניקרא "דחיסת רצפטורים" הגוף מעלה את הרגישות להורמונים בשרירם הפגועים לאחר אימון כדי שהגוף לא ינצל את ההורמונים האלה ברקמות שלא זקוקות לאותם הורמונים. ההרומון נצמד לאותו רצפטור וביחד מתקבל מסר אנבולי\אנדרוגני באותה רקמה שאומר לגוף לתקן את הנזק שנגרם
(הסבר כללי למאוד למה שקורה מהרגע שהרמת משקולת עד לרגע שהשריר התאושש ונבנה חזק יותר התהליך כמובן הרבה יותר מורכב) קיצר יש כמות מסויימת של אותם רצפטורים אנדרוגניים וברגע שכולם תפוסים ע"י הורמון שנצמד אליהם הם כבר לא זמינים לקבלת הורמונים אחרים עד שלא יתפנו לקבלת הורמון אחר מה שקורה לשאר ההורמונים אשר לא נצמדו לרצפטור זה שהם פשוט מסתובבים בדם בחיפוש רצפטורים פנויים ולאחר זמן מסויים מפורקים ע"י אנזימים בגוף כך שאין טעם להפציץ את הגוף הכל כך הרבה חומרים אתה מגיע לריווי יתר והגוף לא מסוגל לנצל את כל החומרים האלה. אז מה השגת בזה? סתם ביבזת כסף סתם אתה צריך להזריק יותר בשבוע כי יש לך גם אסטרים קצרים וסתם הגברת את תופעות הלוואי בגלל ריבוי החומרים וסתם יקח לך יותר זמן להתאושש לאחר הסייקל מכול החומרים האלה.
קיצר אחינו שמור על דברים פשוטים לא צריך להפציץ כל כך הרבה חומרים זה לא יתרום לך בשיט

לshadow אחי, ברומו וכל שאר התרופות לטיפול בפרוג'סטרון הם לאוו דווקא נחוצים מספיק שהוא ידאג לשמור על רמת אסטרוגן נורמאלית כי הוכח שרמות פרוג'סטרון גבוהות קשורות באופון ישיר לרמות אסטרוגן גבוהות
אבל אם הוא רצה להיות בטוח אז סבבה 😃

זה תמיד עניין של כסת"ח,אני מכיר חבר'ה שיכולים לקחת 400 מ"ג טרן בשבוע ובקושי להזיע בלילה (בני זונות) וחברה שעל 200 מ"ג לשבוע של טרן אנטט מתחילים לאכול בלבלות..לא כולם מגיבים "יפה" לטרן ,תמיד טוב שיש דברים בהישג יד למקרה שאתה חסר מזל

אני נאלץ להוסיף נקודה שבתאכלס אפשר לעשות חיטוב מדהים על כולה חצי גרם טסט לשבוע ,לא צריך להשתגע עם החומרים ,הרי אתה לא תבנה כמות משמעותית של שריר בחיטוב ,גם עם חומרים ,עדיף לשמור את התותחים הכבדים כמו טרן למשל לתקופות שאתה רוצה לבנות מסה

דווקא הT3 זורם יפה
טסט ווינסטרול בכדורים וטי שלוש יכול לסדר אותך יפה מאוד לסייקל חיטוב

זה לא שהסייקל שרשמת רע ,הוא פשוט מוגזם.

אני לא דיברתי על טרן ספציפית לגבי תופעות לוואי ברור שזה משתנה כל אחד מגיב אחרת יש כאלה שגם טסט עושה להם צרות צרורות אני מדבר בכלליות על הטרנד של המינונים המוגזמים שאני רואה אנשים מפרסמים אין לזה הצדקה וזה לא מועיל להיפך רק גורע יותר תופעות לוואי ממש לא יותר שריר

להבנתי המוגבלת, אם אתה כבר הרבה מעבר לרמה הטבעית שלך, אתה צריך די הרבה חומרים רק כדי להשאר ברמה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית