הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי לימודים בחו"ל

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לגבי תארים ראשונים.
אם אתה הולך לעשות תארים קליניים כמו קינזיולוגיה קלינית או אתלטיק טריינר, יותר סיכוי שתמצא עבודה. אם אתה הולך לעשות תארים מחקריים, אז כמו בכל תואר מחקרי, המטרה היא להמשיך לתארים מתקדמים.
ובשביל לדעת מה זה מכיל תכנס לאוניברסיטאות ותבדוק בפקולטאות לקינזיולוגיה של כל אחת.
קינזיולוגיה אבל יותר קשורה באימונים מאשר בתזונה עצמה?
תזונה בכלל מעורבת שם?

קינזיולוגיה אבל יותר קשורה באימונים מאשר בתזונה עצמה?
תזונה בכלל מעורבת שם?
יהיה לך 2-3 קורסים לא יותר מזה בתזונה בתואר שכזה. הרוב זה ניתוח תנועתי, אנטומיה, ביומכניקה וכן הלאה.

תסתכל בסילבוס ותראה. אם אתה רוצה רקע בסיסי בספורט, זה התואר המתאים. לעשות את המעבר ההפוך יהיה יותר קשה. תזונה רגילה זה משעמם ולא נחשב כתואר מחקרי. יש מקומות עם מסלולי פיזיולוגיה של המאמץ עם דגש במסלולים מסוימים, בין היתר תזונה. אבל ראיתי את זה יותר בארה"ב ולא בקנדה.
אתה צריך לעבוד כמו כושי ולבדוק אוניב' אוניב'.

EMZ, במה אפשר לעבוד בתחום הזה? ביקוש \ משכורת \ תנאים ?

😃

קינזיולוג קליני או אתלטיק טריינר זה האנשים שעובדים בצוותים בקבוצות מקצועניות והם בעצם סוג של מאמן כושר ופיזיוטרפיסט באחד. אין לי מושג לגבי ביקוש/כסף וכו'. אני לא מבין בדברים קליניים.

• פותח/ת השרשור
קינזיולוג קליני או אתלטיק טריינר זה האנשים שעובדים בצוותים בקבוצות מקצועניות והם בעצם סוג של מאמן כושר ופיזיוטרפיסט באחד. אין לי מושג לגבי ביקוש/כסף וכו'. אני לא מבין בדברים קליניים.
הבנתי.אז אני צריך לעבור אוניברסיטה אוניברסיטה ולבדוק את מסלול הקינזיולוגיה?ואילו מציעים דגש על תזונה? :(לילות ארוכים לפני
בכל אופן,האם ניתן לעשות תואר ראשון בקינזיולוגיה ותואר שני בתזונה? או שבעצם זה מיותר לפי מה שאמרו פה

גמני תמיד רציתי ללכת ללמוד באוסטרליה אך המחיר הגבוה במיוחד גרם לכך שזה לא היה אפשרי בשבילי לעמוד בסכומים האלה וויתרתי על החלום :(

• פותח/ת השרשור
גמני תמיד רציתי ללכת ללמוד באוסטרליה אך המחיר הגבוה במיוחד גרם לכך שזה לא היה אפשרי בשבילי לעמוד בסכומים האלה וויתרתי על החלום :(
מה רצית ללמוד?ואילו מחירים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית