למי שרצה לתת בראש לגארי יורופסקי (ההרצאה "הכי טובה בעולם") , יש הזדמנות באב"ג בקרוב

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4
ההרצאה שמשגעת את העולם מגיעה אלינו: ב-11.09 גארי יורופסקי מגיע לאוניברסיטה עם "ההרצאה הכי טובה שתשמעו בחייכם". שריינו את התאריך.
כמו כן מגיע ד"ר עדיאל תל-אורן הוא רופא כללי (M.D.), דוקטור לכירופרקטיקה ומוסמך בין השאר ע"י המועצה האמריקנית לתזונה קלינית, לרפואה פונקציונאלית ולחקר מוגבלויות. הוא מכהן כפרופסור וכתזונאי קליני מוסמך באיגוד האמריקאי והבינ"ל להסמכת תזונאים קליניים.

http://www.bgu4u.co.il/article/gary2012.aspx

אתה בא איתי?

בתכלס לא יודע כמה הייתי רוצה מישי טבעונית, בטח לרוב יש בעיות בהורמונים, אנמיה, מחסור בויטמינים ומינרלים ומחזור לא סדיר או סתם אנורקסיות עם BMI שואף לאפס ו50% שומן בגלל תפריט עם 95% פחמימה. בנוסף לזה הרוב בטח באר שבעיות. אבל אם אתה אומר אני מוכן לתת צ'אנס.

אם זה לא בקטע של לזיין וללכת, אין מה לחפש אצל טבעוניות. אני לא רואה הבדל גדול בין טבעונות לבין לשלם 4000 ש"ח לאמנון יצחק בשביל כרטיס לעולם הבא.

• פותח/ת השרשור
אתה בא איתי?

בתכלס לא יודע כמה הייתי רוצה מישי טבעונית, בטח לרוב יש בעיות בהורמונים, אנמיה, מחסור בויטמינים ומינרלים ומחזור לא סדיר או סתם אנורקסיות עם BMI שואף לאפס ו50% שומן בגלל תפריט עם 95% פחמימה. בנוסף לזה הרוב בטח באר שבעיות. אבל אם אתה אומר אני מוכן לתת צ'אנס.

הרוב כנראה יהיו סטודנטים\יות, ממש לא כולן באר שבעיות ונראה לי שהרוב המוחלט לא מב"ש. אני אבל בספק שאתה מסוגל להטריל מישהו מעבר לפורום החמים פה. אמנם היורופסקי הזה דמגוג , אבל לדבר הוא יודע.

אני כנראה בחו"ל בתאריך הזה, אם לא והיה מישהו שבכוונה הולך להטריל אותו והייתי יודע את זה אז הייתי הולך. (אם מישהו הולך שייצלם 😃) בכל מקרה יצא לי לעבוד באונ' באר שבע (באיזה יום כיף שלהם או יום הסטודנט לא זוכר) יש שם אחלה חבר'ה, מלא כוסיות ונחמד להסתובב שם גם הפלוס שם שאם אתה תופס מישהו אז 99.9 אחוז שהיא גרה בדירה משלה (או שותפים) ואז זה יותר פשוט מללכת להורים שלה להזדיין.

הרוב כנראה יהיו סטודנטים\יות, ממש לא כולן באר שבעיות ונראה לי שהרוב המוחלט לא מב"ש. אני אבל בספק שאתה מסוגל להטריל מישהו מעבר לפורום החמים פה. אמנם היורופסקי הזה דמגוג , אבל לדבר הוא יודע.

זה בסדר, אתה לא חייב להאמין. נקווה שביום מן הימים תזכה לראות סרטון שלי ביוטיוב מדבר עם מטיף כלשהו שאני ממש שונא ונדע אם צדקת, אתה תהיה הראשון לקבל לינק כשזה יקרה. זה כנראה רק עניין של זמן.

תעלה לפורום סרטון שלך נגד אמנון המצחיק ונגד גארי. תקבל מוניטין. 😛

אתם יכולים לחלום להטריל אותו. הוא בנאדם מאוד לוחמני במציאות ויסתמו לכם את הפה תוך שנייה וחצי. הרצאות זה לא פורום.

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים לחלום להטריל אותו. הוא בנאדם מאוד לוחמני במציאות ויסתמו לכם את הפה תוך שנייה וחצי. הרצאות זה לא פורום.

123 יכול! הוא עבר צו ראשון! גיבור ישראל! 250 דדליפט!
זה מניסיון אישי לגבי יורופסקי? אני שוקל להגיע להרצאה לשמוע ואולי גם לשאול איזשהי שאלה קשה, הרצאה זה לא מקום להטרלות ואני לא מאמין שאני דובר טוב יותר מיורופסקי.

יורופסקי הזה דובר ממש טוב, וגם אם הוא לא יודע על מה הוא מדבר הוא יכול להשתיק מישהו שמדבר לפי מחקרים בקלות יחסית.
תזכרו שיש לו מקרופון וכוח רק מעצם זה שהוא עומד ומדבר ואתם יושבים. הוא פשוט יכול לסיים את הוויכוח בקלות.
אתה לא הראשון ולא האחרון שינסה להטריל אותו. הוא מנוסה בזה פי 10 מכל אחד מכם, ובטח שמע כבר כל שאלה אפשרית.

זה בסדר, אתה לא חייב להאמין. נקווה שביום מן הימים תזכה לראות סרטון שלי ביוטיוב מדבר עם מטיף כלשהו שאני ממש שונא ונדע אם צדקת, אתה תהיה הראשון לקבל לינק כשזה יקרה. זה כנראה רק עניין של זמן.

קשה להתמודד מול אמנון המצחיק כי אתה מדבר מול מאות אנשים דתיים חשוכים שכל דבר שאמנון יגיד יסכימו איתו,יכול להיות שתילחץ כשאתה מדבר עם מיקרופון מול הרבה אנשים וגם כנראה הוא יעביר נושא ויקלל אותך שלא תקום משנתך או משהו.

בהצלחה להתמודד איתו,אתה מוזמן לראות עשרות שניסו והוא גרם להם לצאת מטומטמים.

או שהוא יחתום את הדיון עם משפט "גאוני" סטייל: "5 מיליארד נכנס בחמשת אלפים?" הוא גם יכול פשוט לנתק לך את המיקרופון - בשרשור הכפירה יש דוגמה כזאת באחד העמודים האחרונים.

חחח אני חזק על אמנון, אבל כוסיות אין שם. בכל מקרה כבר אמרתי - כשהוא ברמת השרון, תודיעו לי ואני שם.
ניראה כמה חזק תיהיה שתגיע לשם ותיהיה באמצע הקהל עם עוד 500 חרדים...אני מכיר 3 אנשים שכבר היו אמורים לריב איתו ויודעים מה שבטוח הרבה יותר ממך בנושא והיה להם תשובה לכל דבר ושיטה שהוא עושה בסרטונים שכבר יש.
וברור שהוא לא יעשה סיבוב הופעות בכל הארץ אז אם אתה רוצה אתה תצטרך ללכת אליו.

אתה בא איתי?

הייתי מצפה שעבור טבעוניות לשכב עם "טבחוני" זה מחוץ לתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית