נק' מוניטין:
2,836
- 1,912
- 396
זרע זה מן הצומח, לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מניסיון רב שנים בהרצאות נפיצות. כשלוקחים בחשבון שהבנאדם מורחק מכמה מדינות על סעיף סכנה לציבור (וגם בעקבות פעולות גרילה נגד חברות בשר) ואין לו שום בעיה לשחרר הצהרות שהוא היה שמח לראות כל בחורה אוכלת בשר נאנסת שוב ושוב רק כדי שהיא תרגיש מה החיה המסכנה שהיא אוכלת עברה, אני די מאמין שמדובר בבנאדם אלים.123 יכול! הוא עבר צו ראשון! גיבור ישראל! 250 דדליפט!
זה מניסיון אישי לגבי יורופסקי? אני שוקל להגיע להרצאה לשמוע ואולי גם לשאול איזשהי שאלה קשה, הרצאה זה לא מקום להטרלות ואני לא מאמין שאני דובר טוב יותר מיורופסקי.
^
מעניין למה דווקא בישראל הוא הפך לכזו סנסציה.
בושה וחרפה שמביאים את הפח אשפה הזה לפה, צריך להביא דוכן נקניקיות מחוץ לאולם ולחלק בחינם, אולי זה יוציא אותו מדעתו וההרצאה תתבטל.
למה בושה וחרפה? קשה לך לראות בן אדם שחושב שונה ממך? אם לא מוצא חן בעיניך, אל תלך להרצאה ואל תקשיב לו.
רק חושב שונה??? גם פועל שונה, לא סתם יש לו צו הרחקה ממספר מדינות, אז כן אני לא חושב שראוי שבנאדם כזה ידרוך פה.
הוא גם שקרן מעבר לזה, רוצה להעביר אנשים לצמחונות על סמך דברים לא מבוססים, בסופו של דבר הוא מזיק בריאותית לאנשים טיפשים שיאמינו לו.
בקיצור אתה תומך בבנאדם הלא נכון.
פתגם אינדיאני-''הקשבה לשקרן היא כמו שתיית מים חמים.''
אתה נלחם על זכות של אדם שקרן ומסוכן, בהחלט חכם מצידך.
שמעת על זכות חופש הביטוי?
אף אחד לא מחייב אותך ללכת להרצאה ולהקשיב לו. זכותך המלאה.
אם נתחיל לסתום פיות בישראל לכל מי שאחרים יטענו שהוא שקרן ומסוכן, זה לא יסתיים לעולם. קח בחשבון את כל הרבנים ואנשי הדת. אבל את כולם ביחד. תמשיך לפוליטיקה, משם לאנשים בגופים ציבוריים. אנשי עסקים. עיתונאים.
כולנו שקרנים בצורה כזאת או אחרת, מי שאומר רק את האמת הוא טיפש.
בזה אתה צודק, צריך לתת חופש ביטוי, אבל ספציפית עליו, שכבר הוא מורחק ממספר מדינות(ארה''ב, קנדה ואנגליה) אני לא חושב שצריך לתת לו במה בישראל, אין כאן שום עניין של שלילת חופש הביטוי, האדם הזה מוגדר כמי שמסית לאלימות וטבעי לגמרי למנוע ממנו להיכנס לארץ.
זכותך לחשוב כך, זכותם של אחרים לא להסכים איתך. יש עוד זמן רב עד ההרצאה שלו, אם לדעתך צריך למנוע כניסה שלו לארץ אני בטוח שתפנה לגורמים הרלוונטיים ותגיש להם בקשה רשמית ומסודרת ומנומקת בקפידה מדוע אסור להכניסו לארץ. אני צודק?
לא צריך להגזים, אני לא באמת יפנה למישהו לגבי זה.
נחמד מדי פעם ליצור דו שיח בפורום.
הבנתי, אז לא באמת אכפת לך שהוא ירצה כאן אלא רק הפגנת רצון לסתימת פיות של אחרים בפורום כי זה הרבה יותר קל מאשר לעשות משהו במציאות שיגבה את המילים שלך.
יש פה הרבה רב שיח בפורום לדעתי.