האם היעוץ תופס למכון כושר ביתי

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
בניתי מין מכון כושר ביתי, יש לי ספה לחזה ומתאימה גם לסקוואט.
מוט ישר ומוט W אפשרי דדליפט יש לי שטיח, יש לי משוקלות ליד יש לי מולטי טריינר לגב כזה יד אחורית זה על משקל שאני קובע ע"י טבעות משקל.
פרס אין בעיה מתח יש לי מתקן שמתחבר לתקרה יש משקלים קרוב ל 200 קילו..
יהיה אפשרות להרשם ליעוץ עם הדברים האלו?

בניתי מין מכון כושר ביתי, יש לי ספה לחזה ומתאימה גם לסקוואט.
מוט ישר ומוט W אפשרי דדליפט יש לי שטיח, יש לי משוקלות ליד יש לי מולטי טריינר לגב כזה יד אחורית זה על משקל שאני קובע ע"י טבעות משקל.
פרס אין בעיה מתח יש לי מתקן שמתחבר לתקרה יש משקלים קרוב ל 200 קילו..
יהיה אפשרות להרשם ליעוץ עם הדברים האלו?
כן זה אפשרי. יש לנו אנשים בייעוץ אישי שמתאמנים בבית ללא ציוד כלל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי ועוד שאלה, אתה יודע במקרה כשאני נרשם בפייפל ושם תכרטיס אשראי האם זה משתמש בכל הכסף בכרטיס או פשוט זה מוציא מהכרטיס על כל חיוב

הבנתי ועוד שאלה, אתה יודע במקרה כשאני נרשם בפייפל ושם תכרטיס אשראי האם זה משתמש בכל הכסף בכרטיס או פשוט זה מוציא מהכרטיס על כל חיוב
זה מוציא מהכרטיס בדיוק את הסכום שאתה משלם. נניח שילמת 150 שקלים, זה יוריד רק 150 שקלים מהכרטיס אשראי.

• פותח/ת השרשור
לגברי אישור מהרופאה זה משהו שהוא חובה?
לפי כך שאני התאמנתי ועדיין מתאמן במכון כושר אפשר להבין שאני בריא,פשוט ללכת לרופאה שלי זה להיות בתור שעה וחצי וזה בלי הגזמה.

לגברי אישור מהרופאה זה משהו שהוא חובה?
לפי כך שאני התאמנתי ועדיין מתאמן במכון כושר אפשר להבין שאני בריא,פשוט ללכת לרופאה שלי זה להיות בתור שעה וחצי וזה בלי הגזמה.
האישור הוא חובה לפי חוק. אם אתה מתאמן במכון כושר, אתה יכול לבקש שיוציאו את האישור בריאות שהבאת אליהם ולצלם אותו עם מצלמה או פלאפון.

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה לפתוח עוד אשכול אז אפתח על האשכול הקיים שלי.
עברתי תאונת דרכים,בכל אופן להתאמן כרגע אסור לי, אני רוצה לקבל יעוץ תזונה בלבד עד שאוכל להתאמן שוב.
האם זה אפשרי ומה המחיר של זה יהיה?

אני לא רוצה לפתוח עוד אשכול אז אפתח על האשכול הקיים שלי.
עברתי תאונת דרכים,בכל אופן להתאמן כרגע אסור לי, אני רוצה לקבל יעוץ תזונה בלבד עד שאוכל להתאמן שוב.
האם זה אפשרי ומה המחיר של זה יהיה?
אין כרגע אופציה לרכישת חבילה של ייעוץ תזונתי בלבד. אתה מוזמן להירשם במחיר המלא ובחודשי המעקב נבנה לך גם תוכנית אימונים או כשתחלים תירשם באופן מסודר עם תוכנית תזונה ואימונים. אם אתה מנסה לרדת במשקל ולחטב, אולי זה לא יהיה רעיון כל כך טוב בזמן החלמה מתאונה, ששם אתה צריך להתאושש ולהחלים ותזונה דלה בקלוריות יכולה להאט את התהליך.

Back
למעלה תחתית