הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ me and my diet

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אחרי 3 שבועות שבהם לא רואה ירידה ממשית אשמח לשמוע עיצות.
1.74 85ק"ג בן 30. בחיטוב כבר 3חודשים.בשיקלול של כמה נוסחאות ההוצאה הקלורית היומית יחד עם פעילו יוצאת בסביבות ה2700קל'.
התפריט עומד על 1900קל', פחמימה בסביבות ה40ג' 220ג' חלבון וכל השאר שומן כאשר "האטרקציה היומית" היא 6כפות טחינה גולמית בארוחת צהריים אבל מהסוג הדל(הכל בדוק וספור).
אימונים:אחרי יום העמסה(שישי)בד"כ עושה אימון אינטרוולים של ריצה וחבל.ימים ראשון ושני מחולקים לפי פלג גוף עליון ותחתון עם תרגיל כוח ולאח"כ אימון ריקון 2-3*15חז'.
שלישי ורביעי מוקדשים לאירובי,לפעמים אינטרוולים למשך 15דק' ואח"כ הליכה,פעילות של 30-40דק'.
יום חמישי אימון כוח רגיל FBW.
לא יורד במשקל ולא ממש ברור לי למה..אין תחושת עייפות,רעב,ההעמסות טובות.
צריך סבלנות?
להרחיק העמסות?
יותר/פחות קלוריות/אירובי?
חוות דעתכם.תודה.

• פותח/ת השרשור
מסתמך על מאמרים המופיעים בפורטל ובאתרים נוספים ובעיקר ניסיון שצברתי..
אשמח לשמוע אם יש לך חוות דעת/ביקורת.

אתה עושה יותר מידי פעילות גופנית,אני בסוף החיטוב שלי לא עשיתי כל כך הרבה
אולי תזרוק טיפה קלוריות ותוריד מהאירובי לתקופה.. נקווה שזה יעזור..כמה ירדת עד עכשיו והאם אתה מרוצה מהירידה?

• פותח/ת השרשור
לא אוהב הרבה פחמימות בתקופת חיטוב,נוח מאד מאד בדל..
ירדתי כ10 ק"ג,התחלתי במשהו כמו 95.כל שנה לארוך הקיץ עושה חיטוב ומגיע לאיזור ה10%,מעריך את עצמי כיום על 13%.פשוט תקוע ונעזר בכם...אבל אולי באמת זה רעיון להוסיף פחמימה(אפילו ל100ג)ולהוריד בשומן..אולי משהו בכמות גבוהה של שומן מפריע.

לא אוהב הרבה פחמימות בתקופת חיטוב,נוח מאד מאד בדל..
ירדתי כ10 ק"ג,התחלתי במשהו כמו 95.כל שנה לארוך הקיץ עושה חיטוב ומגיע לאיזור ה10%,מעריך את עצמי כיום על 13%.פשוט תקוע ונעזר בכם...אבל אולי באמת זה רעיון להוסיף פחמימה(אפילו ל100ג)ולהוריד בשומן..אולי משהו בכמות גבוהה של שומן מפריע.
אין קשר,פשוט תצטרך להוריד קלוריות כי חילו. החומרים שלך כנראה התרגל

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ להוריד עוד קלוריות?בשביל זה אני עושה אירובי..כדי לא להגיע ל"תפריט רעב"..אני כיום על 1900קל'..לא בטוח שרוצה לרדת מתחת לזה.
מה לגבי הנקודה שהשילוב של אירובי וגירעון פוגע בדיאטה?איך מזהים כזה מצב?

מנסיון בחיטוב הקודם לפעמים הכל בסדר כמה שבועות(במקרה שלי שבועיים וחצי בערך לא ירדתי) ואז בבום פתאום ירדתי שניים וחצי קילו...

• פותח/ת השרשור
חושב לנסות משהו שונה,אשמח לשמוע מה חושבים:
להישאר על 1900קל' יומי,להעלות לסביבות 70-80ג' פחמימה,חלבון באיזור ה230ג' וכל השאר שומן..פשוט להעמיס כל 1- ימים נניח.
ושאלה נוספת,אירובי אחרי צום לילי יש לזה איזה יתרון?

אני חושב שהגזמת עם הגרעון וגם עם האירובי, השתמשת כבר בכל הכלים שלך לירידה וכרגע נתקעת ללא כלי עזר אחר..
אני דווקא חולק על העניין של להוריד עוד קלוריות...
אני במקומך הייתי יוצא לשבועיים נייטרלי, לאחר מכן מתחיל חיטוב מהתחלה עם ערכים נורמלים ומעט אירובי, לפי איך שזה נראה אתה לא ממש רזה, ככה שאתה גם לא צריך להוציא כל כך הרבה קלוריות ולהכניס כל כך מעט כדי לרדת במשקל...
לאחר כמה שבועות תוכל להוסיף אירובי וכמה שבועות לאחר מכן גם לקצץ בעוד קלוריות (השלב שהגעת אליו כבר עכשיו.. קצת מוקדם מדי לטעמי.)
לגבי אירובי לאחר צום לילה, יש מאמר בנושא בפורטל..

חושב לנסות משהו שונה,אשמח לשמוע מה חושבים:
להישאר על 1900קל' יומי,להעלות לסביבות 70-80ג' פחמימה,חלבון באיזור ה230ג' וכל השאר שומן..פשוט להעמיס כל 1- ימים נניח.
ושאלה נוספת,אירובי אחרי צום לילי יש לזה איזה יתרון?
לא אין יתרון
ופשוט הגזמת עם האירובי והגרעון ונתקעת,זה הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית