הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סרט דוקומנטרי בארוך מלא על פיתוח גוף לצפייה ישירה

תודה רבה 😃 סרט מעניין
שאלה אחת שמטרידה אותי הם אמרו מתישהו בהתחלה שחזרות גבוהות עם משקל נמוך יותר גורם ליותר דפינישין או משהו כזה... זה נכון? כי אני הבנתי שאין קשר וזה פשוט פונק' של אחוז שומן

וזו שאמרה, בקול בריטון נעים ועצמות לסת מפותחות, "אני 100% ללא חומרים" לא מטרידה?😃
קים ציסבסקי, אומרים את השם שלה בהמשך.

לו פריגנו, אחרי כל כך הרבה הפסדים בהם הוא תמיד האיש הגדול ביותר בתחרות, עדיין מאמין שזה מה שמנצח תחרויות..

גם מעניין לראות שמתחרות FITNESS כיום, גדולות יותר מקורי אברסון, שהיתה מיס אולימפיה, אבל נחשבות נשיות יותר.. הסטנדרטים בהחלט זזים כל הזמן.

ליסה יואיס היתה 3%? O K.... עדיין, יש כל כך הרבה מספרים חסרי בסיס, בעולם ספורט שבו מודדים אלפיות שניה, בתחום הזה נזרקים מספרים .

מה ההגדרה של תחרות טבעית? זה אומר רק על השנה האחרונה, או שיש מעקב ?

וזו שאמרה, בקול בריטון נעים ועצמות לסת מפותחות, "אני 100% ללא חומרים" לא מטרידה?😃
קים ציסבסקי, אומרים את השם שלה בהמשך.

לו פריגנו, אחרי כל כך הרבה הפסדים בהם הוא תמיד האיש הגדול ביותר בתחרות, עדיין מאמין שזה מה שמנצח תחרויות..

גם מעניין לראות שמתחרות FITNESS כיום, גדולות יותר מקורי אברסון, שהיתה מיס אולימפיה, אבל נחשבות נשיות יותר.. הסטנדרטים בהחלט זזים כל הזמן.

ליסה יואיס היתה 3%? O K.... עדיין, יש כל כך הרבה מספרים חסרי בסיס, בעולם ספורט שבו מודדים אלפיות שניה, בתחום הזה נזרקים מספרים .

מה ההגדרה של תחרות טבעית? זה אומר רק על השנה האחרונה, או שיש מעקב ?
יש דברים שאני יודע לסנן פשוט השאלה הזאת הכי בלטה לי בגלל שמלא ילדים שאני מכיר שלומדים ב"מגמת ספורט" (עלק) כל היום רבים איתי על נושאים שונים (ומשונים אני חייב לציין)
אז רציתי לדעת מה התשובה כי כל הזמן אני מקבל תשובה שונה.

תודה רבה 😃 סרט מעניין
שאלה אחת שמטרידה אותי הם אמרו מתישהו בהתחלה שחזרות גבוהות עם משקל נמוך יותר גורם ליותר דפינישין או משהו כזה... זה נכון? כי אני הבנתי שאין קשר וזה פשוט פונק' של אחוז שומן
לא, זה שטויות, וצריך לירות בראש של מי שאמר את זה

מישהו יודע מה השם של הבודי בילדר האסיאתי?

Back
למעלה תחתית