הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נאכל ב-2038?

ככל הנראה, אם נמשיך בכיוון שאנחנו ממשיכים כיום, אם נרצה או לא, נצטרך לחשוב על פיתרון כלשהוא.
אני לא חושב שישאר יותר מדי אוכל עם כל הזיהום הסביבה, הים והאוויר.

כל עוד ההנהגה הפוליטית שלנו לא תהייה מושחטת ותשסע מגזר אחד בשני כדי לקצץ את הקואליציה הנחוצה לשלטון המערב ישרוד.

העולם השלישי? יש גבול לתחרותיות של תעשיית גראז' של חיקויים. בסופו של דבר האוכלוסייה שלהם חייבת להיות מוגבלת והדור הנוחכי במדינות האלה יאלץ להיות זקן ללא פנסיה וללא ילדים ולסבול אחרי כל מה שהם גורמים היום, להגר למערב ולעשות משפחות גדולות הם לא יוכלו בקרוב... אולי מספר מדינות מצומצם ש"ייפרצו"

בישראל יש את החרדים והערבים ובעצם כולם באופן יחסי, אבל אנחנו שונים בכך שאנחנו עובדים קשה יותר וכל המגזרים בארץ הרבה יותר מחונכים מאשר העולם השלישי בהרבה ולכן יוכלו להשתתף בכלכלה מתקדמת, גם החרדים , גם הערבים גם החילונים, כולם יאלצו לעצור את הגדילה כשנגיע ל12-18 מליון איש או משהו כזה בהדרגה. בעיקר מי שעד עכשיו ניפח את מספריו בגלל תרבות שיוצרת משפחה גדולה.

עם עליית תוחלת החיים(הבריאים) אני מניח שאפילו יהיה בסיס פוליטי לממש כפייה בנושא הזה כי אנשים יבינו שהם יוכלו לעבוד בגיל 60 ולא יצאו כ"כ מהר לפנסייה

עריכה : וכן , מדובר על "ישרוד" לא יזלול 50 המבורגרים ביום שצריכים שינוע של עשרות קילומטרים בבמקרה הטוב.
מאיפה תשיגו חלבון? איזולט אפונה!

לא נשמע כ"כ רע, רק מעניין אותי מה יגידו הדוסים.
ד"א- אכלתי בטיול בתאילנד זחלים של תולעי משי, תאמינו לי- הביסלי הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית