הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בולדנון סוסטנון וטרן מהיר HCG

• פותח/ת השרשור yoni83
  • פורסם בתאריך

yoni83

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
בית
שלום לכולם
אני כרגע מסיים סיקל של 8 שבועות סייקל ראשון
לא נלקח HCG במהלך הסייקל
החומרים :
דיאנבול 3 ליום עד סוף שבוע רביעי
בולדנון + סוסטנון מתחילת הסייקל עד הסוף
טרן מהיר מתחילת שבוע רביעי עד סוף הסייקל
לקחתי 10 מג נולבדקס ליום מתחילת הסייקל עד עכשיו

אני מסיים בסוף שבוע הבא! ברצוני לדעת מתי עלי להתחיל עם הHCG
+ הPCT??
והאם זה שלקחתי נולבדקס 10 מג ליום מפריע למשהו?
בקשר ל HCG אחרי 21 יום מזריקה אחרונה המליצו לי לקחת 2500IU כל 4 ימים 4 זריקות האם זה בסדר
PCT נולבה +כלומיד

סה"כ אני מרוצה עד עכשיו עליתי 12 קילו אני רק מקווה שזה יגמר בטוב 😵
אשמח לעזרה וחוות דעת
תודה מראש!

חחח קרעו אותי מצחוק הסמילים פה.....🆘

אין לי כח להתעסק עם זה כבר..תחפש בפוסטים האחרונים טחנתי את הנושא הזה כבר מכל כיוון

אני לא מתיימר להיות מקצוען בנושא,אבל זה נראה לי טעות לקחת דיבול בלי טסט'.
ועוד טרן בסייקל ראשון,לפי מה שאני יודע טרן זה חומר של סייקל 3-4 ,חומר מאוד חזק.

ואני אף פעם לא אבין איך אפשר להכניס לגוף שמנים שאלוהים יודע מה הם יעשו לך,בלי להבין בדיוק מה אתה עושה במהלך הסייקל ובסופו,
זה דברים שבודקים לפני תחילת סייקל ולא בסוף שלו.

עריכה:לא שמתי לב שרשמת סוסטנון,טעות שלי בקשר לטסט'.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האמת שחבר טוב וזה הבעיה!
אני רק רוצה לסיים את זה בשלום
ולא לגרום נזק מתמשך
אשמח לכל עזרה
רציתי לדעת מתי כדאי להתחיל עם הhcg כי לפי מה שהבנתי עד כה אני משתמש באסטרים ארוכים בולדנון וסוסטנון ??

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אתה אומר מצד אחד שמי שנתן לי את זה הוא לא עשה לטובתי
ומצד שני זה סייקל בן זונה ואתה רוצה תמונה
בכיף אני יעלה תמונות אבל בכיאת תענו לי על השאלה מתי להתחיל את הHCG אחרי כמה זמן מהזריקה האחרונה??

לא אמרתי כלום על טיב הסייקל.
הבעיה איתו היא שיש הרבה חומרים וזה סייקל ראשון שלך אז קשה לדעת איך הגוף הגיב לכל חומר בנפרד ואיך כל חומר מרגיש בגוף. סהכ זה סייקל מתקדם, לכן מסקרן אותי לראות איך התקדמת בלי ניסיון קודם.
בקשר לhcg יש פוסטים של עדי בפורום, איך עושים פיסיטי אם לא השתמשת בhcg הזמן הסייקל. תכניס את זה לחיפוש.

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה,
אכן סייקל חזק לא האמנתי שכל כך מהר אפשר להעלות במשקל אני שנה וחצי נלחם עם עצמי על כל קילו ואוכל כמו סוס רעב. לא הרגשתי מוזר או משהו אולי קצת מים באיזור הרגליים , הדיבולס חומר חזק מאוד נתן לי בערך 30 אחוז יותר כח להערכתי. פחדתי לקחת את הטרן בגלל כל התופעות לואי . אבל בסוף הלכתי על זה והכל בסדר חוץ מכמה חצ׳קונים ועצבים מיותרים , אבל סה״כ אני מרגיש כאילו התפוצצתי וזה גם נראה ככה . סייקל חזק או לא חזק, עליתי 13 קילו אני כרגע 91 קילו ואני מרוצה מספיק לי חומרים דיי לשנה הקרובה מקווה שישאר משהו אחרי החיטובים והכי חשוב שהדגל ישאר למעלה כשאקום בבוקר

אחלה תודה,
אכן סייקל חזק לא האמנתי שכל כך מהר אפשר להעלות במשקל אני שנה וחצי נלחם עם עצמי על כל קילו ואוכל כמו סוס רעב. לא הרגשתי מוזר או משהו אולי קצת מים באיזור הרגליים , הדיבולס חומר חזק מאוד נתן לי בערך 30 אחוז יותר כח להערכתי. פחדתי לקחת את הטרן בגלל כל התופעות לואי . אבל בסוף הלכתי על זה והכל בסדר חוץ מכמה חצ׳קונים ועצבים מיותרים , אבל סה״כ אני מרגיש כאילו התפוצצתי וזה גם נראה ככה . סייקל חזק או לא חזק, עליתי 13 קילו אני כרגע 91 קילו ואני מרוצה מספיק לי חומרים דיי לשנה הקרובה מקווה שישאר משהו אחרי החיטובים והכי חשוב שהדגל ישאר למעלה כשאקום בבוקר
אם תתאושש טוב (99% שלא) אולי תישאר עם 6-7 קילו. אם לא תתאושש. וסביר להניח שזה יקרה!. תשאר אולי עם 3-4 קילו במקרה הטוב!

• פותח/ת השרשור
האמת היא שכתבתי את כל זה בכדי לקבל עזרה "איך להתאושש מסייקל כזה" בדרך הכי נכונה. נכנסתי לפורום אחרי שכבר התחלתי את החומרים קראתי את הנעוצים שכתבת והבנתי שאני לקחתחי חומרים של סייקל שני או שלישי וזה גרוע!
אז אם כבר תשובה ממך ויש כבוד אני!! אולי באמת תגיד לי מה כדאי לי לעשות כדי לסיים את כמו שצריך אם לא מאוחר מידי?

אם זה היה סייקל ראשון שלך, אז זה לא היה צעד חכם.
כל-כך הרבה חומרים בשביל 12 קילו עלייה שבטוח שהיא לא מסה נקייה, אני מעריך לפחות חצי נוזלים.

סתם סקרנות, אכפת לך אולי להעלות תמונות של הגוף לפני ועכשיו? תמחק את הפנים.

האמת היא שכתבתי את כל זה בכדי לקבל עזרה "איך להתאושש מסייקל כזה" בדרך הכי נכונה. נכנסתי לפורום אחרי שכבר התחלתי את החומרים קראתי את הנעוצים שכתבת והבנתי שאני לקחתחי חומרים של סייקל שני או שלישי וזה גרוע!
אז אם כבר תשובה ממך ויש כבוד אני!! אולי באמת תגיד לי מה כדאי לי לעשות כדי לסיים את כמו שצריך אם לא מאוחר מידי?
מה המינונים של הסייקל? במיוחד הבולדנון והסוסטונון....ואיזה שלב אתה בסייקל?

• פותח/ת השרשור
המינונים הם:
משבוע ראשון עד סוף שבוע שלישי 2 מ״ל בולדנון + 2 מ״ל סוסטנון מחולק ל- 2 זריקות לשבוע (1:1 בכל זריקה)

מתחילת שבוע רביעי עד שמיני :
4 מ״ל בולדנון + 3 מ״ל סוסטנון + 2 מ״ל טרן . גם מחולק ל 2 זריקות בשבוע

השלב שאני נמצא בו נכון לכרגע
בסוף שבוע שמיני אמור לקחת זריקה הערב
אגב לקחתי נולבה 10 מג ליום מתחילת התהליך
אם משהו לא ברור תגיד ואפרט

• פותח/ת השרשור
עדי שאלת שתי שאלות ועניתי כתבתי פה את כל מינונים כבר ביום חמישי שעבר לא הגבת מאז אשמח עם תעבור על זה ותעזור לי

המינונים הם:
משבוע ראשון עד סוף שבוע שלישי 2 מ״ל בולדנון + 2 מ״ל סוסטנון מחולק ל- 2 זריקות לשבוע (1:1 בכל זריקה)

מתחילת שבוע רביעי עד שמיני :
4 מ״ל בולדנון + 3 מ״ל סוסטנון + 2 מ״ל טרן . גם מחולק ל 2 זריקות בשבוע

השלב שאני נמצא בו נכון לכרגע
בסוף שבוע שמיני אמור לקחת זריקה הערב
אגב לקחתי נולבה 10 מג ליום מתחילת התהליך
אם משהו לא ברור תגיד ואפרט

אני לא מצליח להבין
בולדנון 800מג בשבוע
סוסטנון 900מג בשבוע
וטרן 400 מג בשבוע? או אצטט 200מג בשבוע

• פותח/ת השרשור
ובכן השתמשתי ממזרק של 5ML בגודל אצבע

מהתחלה עד סוף שבוע רביעי הזרקתי 2 זריקות בשבוע בכל זריקה ( 1ML סוסטנון + 1ML בולדנון )

מתחילת שבוע חמישי ועד סוף שבוע שמיני 2 זריקות בשבוע, ביום שני (1MLסוסט + 2MLבולדנון + 1MLטרן) וביום חמישי (2MLסוסט +2MLבולדנון +1MLטרן)

תודה על המענה!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית