הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אפדרין, קלן ועוד חומרים מהסוג הזה

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
לא ראיתי בנעוץ אינפורמציה על חומרים מהסוג הזה, רק אנבוליים

אז ככה
יש עוד חומרים מהמשפחה הזו?
מה ההבדל המהותי בין קל לאפדרין?
מה ממומלץ כיום?
האם בשימוש נכון ומבוקר אין כל סכנה לאדם בריא?
האם הייתם ממליצים לכל מחטב לצרוך או רק בעלי מאסה גדולה מאוד?

• פותח/ת השרשור
✌️ תודה
הקלן נראה לי יותר
אבל זה פשוט מפחיד ונשמע כמו סטרואיד לכל דבר
אומרים כשלוקחים סטרואידים לגדול טבעי זה הופך להיות בלתי אפשרי
תקף על הקלן?

נערך לאחרונה:
אומרים שטויות, קלן זה חרתא זה לא כזה כמו שאתה מתאר אותו, אפדרין זה בכלל בדיחה לא מבין מה אנשים מתלהבים משני המוצרים הללו זה לא שיום אחד תקום עם קילו פחות של שומן, עדיין צריך הרבה עבודה קשה ודקדקנות בתפריט תזונה.

כל כך נכון. אנשים מסתכלים על התמונות באלבומים וחושבים שהדרך לשם עוברת דרך כדור כזה או אחר. הם עוזרים , אבל זה רק כשכל השאר מתוקתק למופת.

אומרים שטויות, קלן זה חרתא זה לא כזה כמו שאתה מתאר אותו, אפדרין זה בכלל בדיחה לא מבין מה אנשים מתלהבים משני המוצרים הללו זה לא שיום אחד תקום עם קילו פחות של שומן, עדיין צריך הרבה עבודה קשה ודקדקנות בתפריט תזונה.

שמע אפדרין זה לא מה שיוריד מימיך את השומן ... בגוף זה ברור
לוקחים אותו בחיטוב ביגלל שמורידים הרבה פחממה מתזונא אז הגוף במשך היום קצת יותר עייף כזה ואין הרבה אנרגיה וכוח או חשק לאיתמן
אז לוקחים 40 דקות לפני אימון 50 מג אפדרין קופין קצת ותאמיין לי שאתה מרגיש גל של שעה וחצי של אנרגיה טובה...

לוקחים אותו בחיטוב ביגלל שמורידים הרבה פחממה מתזונא אז הגוף במשך היום קצת יותר עייף כזה ואין הרבה אנרגיה וכוח או חשק לאיתמן
אז לוקחים 40 דקות לפני אימון 50 מג אפדרין קופין קצת ותאמיין לי שאתה מרגיש גל של שעה וחצי של אנרגיה טובה...

אתה בטוח שרשמת את ההודעה הזאת לבן אדם הנכון?😲👏

• פותח/ת השרשור
וודאי שצריך לדקדק בתפריט ולהשקיע
מבחינתי הפונקציה החשובה ביותר של הקלן או האפדרין
היא שמירה על מאסת השריר בעת החיטוב
אני מבין שהקלן הוא החומר ששומר יותר מאפדרין
משהו פעם השתמש בקלן בעלייה במאסה?🙄

עוד דבר, משה למען האמת זה נשמע הגיוני שאחרי עלייה במאסה עם סטרואידים הגוף מאוד יתקשה לעלות טבעי.
אתה בטוח שאין אמת בדבר?

אין אמת בדבר, הבאתי גם לא מזמן מחקר שמראה שלאחר שלוקחים חומרים יש השפעה על הכוח לטווח הרחוק לכאלו שלא לקחו חומרים מעולם.
בקשר לשמירה על השריר, קלן אכן יביא אפקט גדול יותר מאפדרין אבל שני הדברים לא באמת יעשו את זה אם הגירעון יהיה גדול מידי, זה לא כמו GH או טסט.

• פותח/ת השרשור
OK
לפי מה שקראתי לוקחים קלן שבועיים ולאחר שבועיים הפסקה חודש וחצי
מהי הנקודה ממומלצת בחיטוב להתחיל עם קלן?

מה? לוקחים קלן שבועיים ועושים הפסקה של שבועיים, בשבועיים הפסקה אפשר לקחת אפדרין/יהומבין.

1. חמישים מ"ג אפדרין לפני אימון או בכלל במנה אחת זה OVERKILL זה מטומטם לקחת מנה כזו גדולה, זה לא מביא שום יתרון אלא זה רק חיסרון, מנות של עד 30 מ"ג יהיו הרבה יותר אפקטיביות.
2. נסה לקחת יותר מחודשיים רצוף את המינון המומלץ של אפדרין (75 מ"ג אפדרין) ותראה שאתה יכול גם ללכת לישון חצי שעה לאחר שלקחת את הכדור, הגוף מתרגל כמו לקפיאין ואם אתה רק רוצה מרץ מהחומר צריך לעשות ON ו OFF
3. אפדרין כן יביא אפקט של איבוד שומן אבל זה לטווחים ארוכים הרבה יותר מה שכמעט אף אחד לא עושה (טווחי חיטוב של 3-4 חודשים לפחות) ב12 שבועות שימוש זה הביא לנחקרים במחקר מסויים עוד 1 קילו של שומן, שזה יפה מאוד הכל יופי טופי אבל זה משהו שאפשר להשיג בעוד שבועיים של עבודה ללא אפדרין, אז מה שזה הביא קיצור של שבועיים אם נחשוב על זה סטטיסטית וראייה קצת מפגרת אבל ככה לפחות אפשר להסביר את זה.
4. אתה יכול לעשות חיטוב יפה עם 1.5 גרם חלבון ופחממה ברמה שתספק אותך מבלי להיות "עייף" או מה שזה לא יהיה, אתה תוריד את אותו המשקל. אני כן מסכים שבאחוזי שומן נמוכים יחסית זה מתחיל להיות בעייתי ואפשר לעשות סייקלים של פחממות או להמעיט בפחממה ולעלות את החלבון כדי "לבלבל" את הגוף ולנסות להיפטר מהשומן במיוחד העיקש (בשילוב של אירובי עצים או אינטרוולים מה שזה לא יהיה פרוטוקלים כאלה ואחרים)
5. הדברים היחידים שבאמת יורידו ממך את השומן מבלי לעשות הרבה (במקרה הגרוע להיות באמבטיות קרח) ולאכול נטראלי ובעיקר הרבה פחממות זה DNP/Tricana כמו כן הם משרפה של שריר ולקחת בלי טסט או דברים דומים לכך זו תיהיה טעות מרה (מתייחס גם לכל הורמוני בלוטת התריס T3 וכדומה).

אני כן אסכים שלמתאמן הטבעי הממוצע הרגיל שרוצה להיות חובבן בלבד ולא להגיע לרמות מטורפות אפדרין בלבד יספיק, יהיה גם הבטוח ביותר (במידה והבן אדם בריא מלכחתחילה) או לחילופין יהומבין אבל יהיה יעיל יותר באחוזי שומן נמוכים ובעיקר בשומן העיקש.

• פותח/ת השרשור
אבל הבנתי שאפדרין/יהומבין עובדים על אותם רצפטורים לכן שילוב שלהם הורג את המנוחה של הקלן וזה לא אפקטיבי

אבל הבנתי שאפדרין/יהומבין עובדים על אותם רצפטורים לכן שילוב שלהם הורג את המנוחה של הקלן וזה לא אפקטיבי
זה לא עובד על אותם רצפטורים, יהומבין זה אלפא 2 אנטיגוניסט ואפדרין זה בטא אגוניסט לא מוגדר (not specific beta agonist).
קלן זה בטא 2 אגוניסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית