הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים למסה בצבא

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
תוכנית אימונים לצבא עם מכשירים וזמן מוגבל. יש לציין שאני מצליח כרגע לאכול יחסית טוב( יחסית הכוונה לכך שיש ימים שאני נאלץ לוותר על ארוחה ולכן אני משלים אותה בשטח עם כל מיני מאכלים שכבר נמאסו כמו טונה יוגורט גבינה לבנה לחם)

יש לציין שהייתי עושה SS לפני הצבא(כבר כמעט שנתיים בצבא) ואני משרת בקרבי.

בנץ פרס דאמבלים 5X5 - אין יכולת לעשות עם מוט
פרפר בשכיבה דאמבלים 3x10
דדליפט מוט W 3x5

סקוואט מוט W 3x5
פרס מוט w 5x5
הנפה לצדדים 3x10
מתח 3x15 (בקרוב אני אחזור ל5חזרות ואוסיף משקל)
כפיפות מרפקים3x15

מתאמן יום כן יום לא. יש לי יציאות של 10-4, בימים שאני בבית אני רק נח ורץ כמעט כל יום.
חשוב לציין שהמשקלים במוט הינם עד 100 קילו, ודאמבלים עד 30 קילו עם קפיצות של 2.5.

תגובות?

נערך לאחרונה:
תוכנית אימונים לצבא עם מכשירים וזמן מוגבל. יש לציין שאני מצליח כרגע לאכול יחסית טוב( יחסית הכוונה לכך שיש ימים שאני נאלץ לוותר על ארוחה ולכן אני משלים אותה בשטח עם כל מיני מאכלים שכבר נמאסו כמו טונה יוגורט גבינה לבנה לחם)

יש לציין שהייתי עושה SS לפני הצבא(כבר כמעט שנתיים בצבא) ואני משרת בקרבי.

בנץ פרס דאמבלים 5X5 - אין יכולת לעשות עם מוט
פרפר בשכיבה דאמבלים 3x10
דדליפט מוט W 3x5

סקוואט מוט W 3x5
פרס מוט w 5x5
הנפה לצדדים 3x10
מתח 3x15 (בקרוב אני אחזור ל5חזרות ואוסיף משקל)
כפיפות מרפקים3x15

מתאמן יום כן יום לא. יש לי יציאות של 10-4, בימים שאני בבית אני רק נח ורץ כמעט כל יום.
חשוב לציין שהמשקלים במוט הינם עד 100 קילו, ודאמבלים עד 30 קילו עם קפיצות של 2.5.

תגובות?
איפה אתה מתאמן? יש לך אפשרות לעשות תרגילים במכשירים? אני חושב שזה יהיה עדיף על חלק מהתרגילים שאתה מנסה לאלתר כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית