הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
אני שותה קולה כבר מגיל 5 ואני בן 14 עכשיו, רציתי לשאול אם זה יהרוס לי את האימונים?
ועוד משהו, אחרי שאני אוכל ארוחה בשרית בצהריים ואז עושה קקי זה מוציא את החלבונים והפחמימות מהארוחה?

אני שותה קולה כבר מגיל 5 ואני בן 14 עכשיו, רציתי לשאול אם זה יהרוס לי את האימונים?
ועוד משהו, אחרי שאני אוכל ארוחה בשרית בצהריים ואז עושה קקי זה מוציא את החלבונים והפחמימות מהארוחה?

לא קולה לא יהרוס לך את האימונים זה סתם סוכר וכל מיני חומרים,אם אתה בחיטוב בכלל לא מומלץ לשתות קולה כי זה קלוריות סתם חסרות ערך תזונתי.
ובקשר לשאלה השניה, הקקי לא מוציא לך את החלבון מהבשר,הגוף שלך מפרק ומנצל את המזון והצואה היא הדרך של הגוף להיפטר מפסולת וממזון לא מעוכל.
אין בעיה לשתות קולה אבל כמו כל דבר בחיים לא להגזים.

אני גם הייתי די מכור לקולה בצעירותי, החלפתי את זה במים וקולה זירו. (מידי פעם אני שותה קולה רגילה, פה ושם) זה באמת סתם קלוריות מיותרות, אבל הקטע היותר מבאס בקולה שזה נותן תחושת שובע ואז יוצא מצב שאתה מוותר על ארוחה או אוכל פחות.

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני רוצה לשתות פשוט זה טעים וקשה לי להפסיק ושאני מנסה ישר כואב לי הראש ואני לא רוצה להפסיד אימונים ולשכב עם כאבי ראש עכשיו..

זה לא שאני רוצה לשתות פשוט זה טעים וקשה לי להפסיק ושאני מנסה ישר כואב לי הראש ואני לא רוצה להפסיד אימונים ולשכב עם כאבי ראש עכשיו..
אז תשתה קולה
נשמע כאילו פיתחת תלות למוצר..אם כך במצבך לא הייתי דואג בנוגע לכאבי הראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית