הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה זירו מפרק שריר?

בקולה זירו יש רעל, זה ידוע.
האם הוא משפיע על המסה? זה טוב למסה?
גם האוויר שאני נושם בקריות רעיל. אז?
בקולה רגילה יש סוכר, והרבה.. אז לפחמימה יש כמובן תפקיד בבניית מסת שריר אבל רוב הסיכויים שזה לא מה שיקרה משתיית קולה.
בזירו ודיאט יש ממתיקים.. השפעה שלילית על מסת השריר לא תיהיה. מקסימום תשמין מקולה רגילה.

שותים בצורה מתונה . כמו כל דבר.

בקולה רגילה יש סוכר, והרבה.. אז לפחמימה יש כמובן תפקיד בבניית מסת שריר אבל רוב הסיכויים שזה לא מה שיקרה משתיית קולה.
אני לא חושב שיש הבדל של ממש בצריכה של קולה לעומת אורז, כל עוד אתה לא מפריד את צריכת החלבון-שומן-פחמימה אחד מהשני בצורה קיצונית.

אני לא חושב שיש הבדל של ממש בצריכה של קולה לעומת אורז, כל עוד אתה לא מפריד את צריכת החלבון-שומן-פחמימה אחד מהשני בצורה קיצונית.
מסכים1, הפחמימה היא אותה פחמימה והיא משרתת את אותה מטרה בגוף.
מה שמשנה הוא הערך המוסף שאתה מקבל כשאתה צורך פחמימה שמכילה סיבים,מינרלים,ויטמינים,נוגדי חמצון וכו וכו.
וכמובן שבקולה דוחפים (אני מתאר לעצמי) שיט שלא כל כך תורם לבריאות הכללית.

מסכים1, הפחמימה היא אותה פחמימה והיא משרתת את אותה מטרה בגוף.
מה שמשנה הוא הערך המוסף שאתה מקבל כשאתה צורך פחמימה שמכילה סיבים,מינרלים,ויטמינים,נוגדי חמצון וכו וכו.
וכמובן שבקולה דוחפים (אני מתאר לעצמי) שיט שלא כל כך תורם לבריאות הכללית.
זה גם משנה הצורה שבה הפחמימה, כי גם זה משפיע על קצב הספיגה, זה בעיקר מה ששונה בפחמימות בין אורז לקולה

נכון. בקולה זירו יש רעל.
לכן אני כרגע שותה קולה וזה הפוסט האחרון שלי..היה שלום

זה מוריד במסה, כי אחרי שאתה מת אתה מפסיק לאכול ואז השריר נהרס - יש לי קישור למחקר של זה

ועכשיו רגע ברצינות.
לא אין רעל. לא לא ישפיע על כלום.

לא אותה פחמימה.

זה משפיע על ה-IQ. אם שתית, אתה גמור כבר. תתאבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית