עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם האוויר שאני נושם בקריות רעיל. אז?בקולה זירו יש רעל, זה ידוע.
האם הוא משפיע על המסה? זה טוב למסה?
אני לא חושב שיש הבדל של ממש בצריכה של קולה לעומת אורז, כל עוד אתה לא מפריד את צריכת החלבון-שומן-פחמימה אחד מהשני בצורה קיצונית.בקולה רגילה יש סוכר, והרבה.. אז לפחמימה יש כמובן תפקיד בבניית מסת שריר אבל רוב הסיכויים שזה לא מה שיקרה משתיית קולה.
מסכים1, הפחמימה היא אותה פחמימה והיא משרתת את אותה מטרה בגוף.אני לא חושב שיש הבדל של ממש בצריכה של קולה לעומת אורז, כל עוד אתה לא מפריד את צריכת החלבון-שומן-פחמימה אחד מהשני בצורה קיצונית.
זה גם משנה הצורה שבה הפחמימה, כי גם זה משפיע על קצב הספיגה, זה בעיקר מה ששונה בפחמימות בין אורז לקולהמסכים1, הפחמימה היא אותה פחמימה והיא משרתת את אותה מטרה בגוף.
מה שמשנה הוא הערך המוסף שאתה מקבל כשאתה צורך פחמימה שמכילה סיבים,מינרלים,ויטמינים,נוגדי חמצון וכו וכו.
וכמובן שבקולה דוחפים (אני מתאר לעצמי) שיט שלא כל כך תורם לבריאות הכללית.
נכון. בקולה זירו יש רעל.בקולה זירו יש רעל, זה ידוע.
זה מוריד במסה, כי אחרי שאתה מת אתה מפסיק לאכול ואז השריר נהרס - יש לי קישור למחקר של זההאם הוא משפיע על המסה? זה טוב למסה?
אני לא חושב שיש הבדל של ממש בצריכה של קולה לעומת אורז, כל עוד אתה לא מפריד את צריכת החלבון-שומן-פחמימה אחד מהשני בצורה קיצונית.
בקולה זירו יש רעל, זה ידוע.
האם הוא משפיע על המסה? זה טוב למסה?
sums it up pretty wellתתאבד.