הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להעלות רמות טסט.

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
חברה יש לי שאלה שבטח תראה טיפשית אבל אני לא מצאתי עליה תשובה...

עד כמה שאני מבין( ואני מזהיר מראש אני לא מבין כמעט כלום)

טמוקסי מגרה אזורים מסויימים בגוף וגורם להם לייצר כמות מוגברת של טסטוסטרון. מקווה שהגדרתי את זה נכון...;maeq

השאלה היא למה להזריק טסט אם יש דרך לגרום לגוף פשוט לייצר יותר טסטוסטרון טבעי?

עכשיו תבינו אני בטוח שזה לא אפשרי אחרת כולם היו עושים את זה... אני פשוט מנסה להבין למה..?

ממש ממש לא נכון! טמוקסיפן חוסם את פעילות האסטרוגן ברקמות מסויימות הוא ממש לא חוסם את ההמרה של טסט לאסטרוגן (בניגוד ל AI)

• פותח/ת השרשור
עדי חכה שניה, יש חומר שלוקחים בPCT כדי לגרות את הגוף לייצר טסט נכון? ( אם אפילו בזה אני טועה אז אין טעם להמשך השאלה)

לאחר שיש בגוף עודף של טסט כדי שהגוף לא ימיר אותו לאסטרוגן משתמשים בחוסם מסויים נכון?
( אני בכוונה לא משתמש בשמות כי אני לא רוצה לטעות או להטעות)
אז זו הייתה השאלה שלי...

נערך לאחרונה:
עדי חכה שניה, יש חומר שלוקחים בPCT כדי לגרות את הגוף לייצר טסט נכון? ( אם אפילו בזה אני טועה אז אין טעם להמשך השאלה)

לאחר שיש בגוף עודף של טסט כדי שהגוף לא ימיר אותו לאסטרוגן משתמשים בחוסם מסויים נכון?
( אני בכוונה לא משתמש בשמות כי אני לא רוצה לטעות או להטעות)
אז זו הייתה השאלה שלי...
בדרך כלל אתה לוקח ב PCT טמוקסיפן (חוסם את פעילות האסטרוגן ברקמות מסויימות) כלומיד (גם מתפקד כחוסם אסטרוגן וגם יש לו השפעה על קולטני GNRH במוח ומגרה אותם להפריש LH ן FSH. ואם היית חכם אז לקחת פרגניל במהלך הסייקל ומנעת אטרופיה של האשכים וככה תתאושש מהר יותר. עכשיו ניתן להשתמש גם ב AI כגון אנסטרוזול או במהלך הסייקל כדי למנוע את ההמרה של טסט לאסטרוגן או לאחר בסייקל כדי להגן מפני רמות אסטרוגןו גבוהות וככה גם להעלות את רמות הטסט בדם. בכל מקרה עם נעשה שימוש באנסטרוזול מומלץ לבצע taparing לחומר

• פותח/ת השרשור
׳₪׳¨׳’׳*׳™׳/ ׳—׳•׳¨׳™׳’׳•׳?
׳׳*׳¡׳˜׳¨׳•׳–׳•׳-׳—׳•׳׳¨׳™׳ ׳׳§׳‘׳™׳׳™׳?

׳×׳•׳“׳” ׳‘׳›׳ ׳׳•׳₪׳ ׳¢׳“׳™.

בדרך כלל אתה לוקח ב PCT טמוקסיפן (חוסם את פעילות האסטרוגן ברקמות מסויימות) כלומיד (גם מתפקד כחוסם אסטרוגן וגם יש לו השפעה על קולטני GNRH במוח ומגרה אותם להפריש LH ן FSH. ואם היית חכם אז לקחת פרגניל במהלך הסייקל ומנעת אטרופיה של האשכים וככה תתאושש מהר יותר. עכשיו ניתן להשתמש גם ב AI כגון אנסטרוזול או במהלך הסייקל כדי למנוע את ההמרה של טסט לאסטרוגן או לאחר בסייקל כדי להגן מפני רמות אסטרוגןו גבוהות וככה גם להעלות את רמות הטסט בדם. בכל מקרה עם נעשה שימוש באנסטרוזול מומלץ לבצע taparing לחומר
נראלי הוא התכוון לכוריגון HCG שכתוב במאמר שזה מגביר ייצור טבעי של הגוף של טסט

אני אישית ממליץ לקחת AI במהלך הסייקל עם עושים שימוש במינונים גבוהים או חומרים שעוברים המרה גבוה לאסטרוגן (דיבול אנדרול וכו....)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית