הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה למכירה אבקת חלבון של חברת סינטרקס .

bigredmonster

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
למכירה אבקת חלבון של חברת סיטנרקס מטריקס M5,נעשה בה שימוש פעם אחת בלבד,טעם קרם עוגיות. במחיר מציאה של 290 שקל אצלי.(נמכר פה בארץ בסביבות ה400). אני מאיזור ראשל''צ .בנוסף מוכר מולטי ויטמין של חברת אופטימום,בקופסא ישנה 140 כדורים במקום 180.במחיר של 100 שקלים.

למה אתה מוכר ת'אבקה אחרי שימוש אחד? מה התאריך תפוגה שלה?
נשארו 75 מנות הגשה?

• פותח/ת השרשור
תוקף אפריל 2014
האבקה היא של אח שלי,לא אהב את הטעם..
אתה הסתכלת כנראה באיזה אתר בטח ורשום 76 מנות הגשה אני לא יודע איזה טעם הם פרסמו שיש שם 76 מנות..
יש טעמים מסויימים שיש להם יותר מנות הגשה,היה לי לפני שוקולד שלהם והיה 71 מנות הגשה.
בחלבון אצלי רשום שיש 65 מנות,משמע עכשיו יש 64 מנות כי אחי השתמש בה פעם אחת ...

נערך לאחרונה:
אפשר לדעת מה בטעם הוא לא אהב? מתוק מידי?

• פותח/ת השרשור
זה באשמתי,המלצתי לו על האבקה שהיא מצויינת ושיש עליה ביקורות טובות,זאת האבקה שאני משתמש בה המון זמן בכל מיני טעמים ואני מבסוט,הוא תמיד משתמש בג'ספרי,ואמרתי לו לנסות משהו אחר,אז הוא קנה והוא טעם והחליט שלא מתאים לו.היתי לוקח ממנו אותה אבל אני מסודר.
בקיצור מי שרוצה ומכיר את האבקה זאת אבקה מאוד מוכרת,מחיר מצויין ,(שוב בארץ נמכר ב400)מי שרציני מוזמן להביא לי את הפרטים שלו.

זה באשמתי,המלצתי לו על האבקה שהיא מצויינת ושיש עליה ביקורות טובות,זאת האבקה שאני משתמש בה המון זמן בכל מיני טעמים ואני מבסוט,הוא תמיד משתמש בג'ספרי,ואמרתי לו לנסות משהו אחר,אז הוא קנה והוא טעם והחליט שלא מתאים לו.היתי לוקח ממנו אותה אבל אני מסודר.
בקיצור מי שרוצה ומכיר את האבקה זאת אבקה מאוד מוכרת,מחיר מצויין ,(שוב בארץ נמכר ב400)מי שרציני מוזמן להביא לי את הפרטים שלו.
אמרת שאתה משתמש באבקה הזו כבר הרבה זמן, איך טעמים לדעתך הכי מומלצים? איזה עם מים ואיזה עם חלב?
כי אני חושב ללכת עלייה, אבל אני מזמין מחו"ל אחרת הייתי קונה ממך..

• פותח/ת השרשור
כל הטעמים מצויינים עם מים וחלב,העוגיות גם טעים עם חלב,לי כרגע יש שוקו אחלה טעם .

כל הטעמים מצויינים עם מים וחלב,העוגיות גם טעים עם חלב,לי כרגע יש שוקו אחלה טעם .
פרפקס שוקולד או שוקולד חלב?
מה דעתך על הקרם בננה או קרם תות? שווה לקחת?

אני מוכן להגיע לקחת ת'אבקה ב150.
מספר המנות קטן ב12 מנות שזה הרבה..

אני מוכן להגיע לקחת ת'אבקה ב150.
מספר המנות קטן ב12 מנות שזה הרבה..
אתה טועה, בטעם קרם עוגיות יש רק 65 מנות בכללי, כי הסקופ שם הוא טיפה יותר גדול [35 גרם לעומת 31 בטעמים אחרים], הוא לקח מנה אחת, נשאר 64, רואים שאתה לא מכיר את האבקה, ומנסה לעקוץ אותו, במיוחד שהאבקה נמכרת בחנויות ב400 שקל!

אתה טועה, בטעם קרם עוגיות יש רק 65 מנות בכללי, כי הסקופ שם הוא טיפה יותר גדול [35 גרם לעומת 31 בטעמים אחרים], הוא לקח מנה אחת, נשאר 64, רואים שאתה לא מכיר את האבקה, ומנסה לעקוץ אותו, במיוחד שהאבקה נמכרת בחנויות ב400 שקל!
אני מוכן ב200 כי ביותר אפשר להביא חדש

• פותח/ת השרשור
PSYCO אני רואה שאתה מבין ..אל תדאג אני מהתחום הרבה שנים ואף מתעסק עם זה,אני מעריך את זה תודה רבה.
המחיר הוא 290,אין לי סיבה למכור אותו בפחות,אבקת סינטרקס בארץ נמכרת ב400 שקל.אין אבקה כזאת שעולה ב200,גם בחו''ל זה לא עולה 200,בחו''ל זה עולה 270 שקל.

בוא תמצא לי Syntrax M5 ב200 שקל או קצת יותר.. המחיר בארץ הוא באזור ה400..
אה אז אתה עובד אצלו? הוא משלם לך לפחות טוב?

PSYCO אני רואה שאתה מבין ..אל תדאג אני מהתחום הרבה שנים ואף מתעסק עם זה,אני מעריך את זה תודה רבה.
המחיר הוא 290,אין לי סיבה למכור אותו בפחות,אבקת סינטרקס בארץ נמכרת ב400 שקל.אין אבקה כזאת שעולה ב200,גם בחו''ל זה לא עולה 200,בחו''ל זה עולה 270 שקל.
שמע בארץ אפשר להשיג אותה ב360, אבל בפועל כולם מביאים אותה מחו"ל ב230, אז אין בעיה שיהיה לך יום טוב.

אה אז אתה עובד אצלו? הוא משלם לך לפחות טוב?

שמע בארץ אפשר להשיג אותה ב360, אבל בפועל כולם מביאים אותה מחו"ל ב230, אז אין בעיה שיהיה לך יום טוב.
לא עובד אצלו, אני בדיוק בדרך לקנות את האבקה מחו"ל, אז חקרתי עלייה קצת.
לא מצאתי בשום מקום בארץ ב360, ובחו"ל זה יותר לכיוון ה270 עם משלוח.

לא עובד אצלו, אני בדיוק בדרך לקנות את האבקה מחו"ל, אז חקרתי עלייה קצת.
לא מצאתי בשום מקום בארץ ב360, ובחו"ל זה יותר לכיוון ה270 עם משלוח.
אז תופרים אותך תבדוק טוב

אתה מעוניין בהחלפה על חלבון של סאן בטעם שוקו לקחתי סקופ 1
מחליף עקב רגישות ללקטוז ומשום מה הגוף שלי מקבל רק את החלבון של סינטרקס
?

• פותח/ת השרשור
אהה לא תודה אח שלי,היה לי כזאת לא אהבתי מבחינת ערבוב החלבון גושים מעצבנים.מכרתי אותה .
י

• פותח/ת השרשור
בנוסף לאבקת סינטרקס,יש לי כדורי מולטי ויטמין של חברת אופטימום בתוכם נשארו 140 כדורים מתוך 180. במחיר של 100 שקלים.תאריך : אוקטובר 2013.
בנוסף יש לי קופסא פתוחה של 600 גרם,קריאטין מונו של חברת אופטימום,הקופסא היא כמעט מלאה תאריך: נובמבר 2013.במחיר של 120 שקלים.

Back
למעלה תחתית