נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני לא רואה פה שום היגיוןחולת נפש.
לא מבין איך נתנו לה להחזיק את הילד.
גם אני לא רואה פה שום היגיון
מעניין נגיד והילד היה מגיע לגיל 20
מה היה מרגיש כלפי אמא שלו שרצחה את אבא שלו
זאת יכולה להיות אירוניה נורא עצובה.
האם הורגת את בעלה.
מולידה את בנו.
הבן גדל ומבין שאמו הרגה את אביו שמעולם לא הכיר.
הבן הורג את אימו.
הבן מתאבד.
זאת יכולה להיות אירוניה נורא עצובה.
האם הורגת את בעלה.
מולידה את בנו.
הבן גדל ומבין שאמו הרגה את אביו שמעולם לא הכיר.
הבן הורג את אימו.
הבן מתאבד.
את זה אני זוכר שלמדתי את זה!אני די בטוח שגרסה כזאת מסתובבת באחד המחזות היווניים העתיקים.. למרות שכל מה שעולה לי לראש זה: הבן הורג את אבא שלו בקרב (בלי לדעת שזה אבא שלו), הבן מתחתן עם אמא שלו (בלי לדעת שזו אמא שלו), הבן מגלה שאישתו היא אימו, הבן מוציא לעצמו את העיניים, המחזה נלמד לבגרות בספרות בכל תיכון ישראלי.
את זה אני זוכר שלמדתי את זה!
לפי מה שזכור לי זה התחיל מזה שהיה זוג מלך ומלכה ומגלה עתידים או משהו אמרה שאם יוולד להם בן אז הוא יהרוג את אביו(המלך)
אז יצא שנולד בן והאב נבהל והשליך אותו להרים כשהוא תינוק וחשב שהוא ימות,בסוף מישהו לקח אותו שחי שם וגידל אותו ואז הבן הלך
והיה לוחם או משהו ויצא כך שנלחם נגד אביו והרג אותו ואז כמו שאמרת התחתן עם אישתו והוליד ילדים ואז הסתבר שהיא אימו.
הסיפור מנסה להגיד שאי אפשר לברוח מהגורל(אין כזה דבר)
אני די בטוח שגרסה כזאת מסתובבת באחד המחזות היווניים העתיקים.. למרות שכל מה שעולה לי לראש זה: הבן הורג את אבא שלו בקרב (בלי לדעת שזה אבא שלו), הבן מתחתן עם אמא שלו (בלי לדעת שזו אמא שלו), הבן מגלה שאישתו היא אימו, הבן מוציא לעצמו את העיניים, המחזה נלמד לבגרות בספרות בכל תיכון ישראלי.