הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

GALAXY S PLUS והוט מובייל

• פותח/ת השרשור Selotep
  • פורסם בתאריך

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
קניתי אתמול את הגאלקסי הזה מחבר שהיה בפלאפון עכשיו הוא כנראה כבר פתוח לכל הרשתות כי אני מצליח להתקשר ממנו ומצליח גם לקבל שיחות אבל מה אני ל מצליח לגלוש דרך החבילת גלישה שלי (ללא הגבלה)
התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה כנראה בגלל התדרים, עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להיות שלהתקשר ולקבל שיחות אני יכול ולגלוש אני לא מצליח?

אין שום קשר לתדרים, לא היית מצליח להתקשר. אתה צריך להגדיר הגדרות APN בשביל לגלוש.

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר זה לא קשור לתדרים?
יש מצב שהפלא שלי לא תומך באינטנרט של הוט מובייל?

זה לא קשור לתדרים מעצם העובדה שאלה אותם התדרים בגלקסי S, גלקסי S2, גלקסי S3, מאייפון 3GS עד 4S... אתה מבין כבר. אם היה מצב הזוי שהוט מובייל היו משדרים אך ורק בתדר HSDPA 850 בדור השלישי אז הטלפון לא היה מתחבר לדור שלישי (כי זה התדר שחסר לו לעומת הטלפונים החדשים), אבל הוא היה מתחבר ל-GSM והיית גולש במהירות יותר נמוכה.
הם צריכים פשוט לתת לך הגדרות APN. מה הגרסה של מערכת ההפעלה (הגדרות - about phone)?

תפתח גם הגדרות של נדידת נתונים.. הם יושבים על אנטנות בשם אחר אז זה גם עושה בעיות לפעמים

• פותח/ת השרשור
תפתח גם הגדרות של נדידת נתונים.. הם יושבים על אנטנות בשם אחר אז זה גם עושה בעיות לפעמים

הבנתי אבל אם גולשים דרך הדבר הזה אז זה יכול להגיע לתעריפים ממש גדולים לא ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית