הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנות לטראקרים פרטיים

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אהלן חבר'ה,

חשבתי שזה יהיה אחלה רעיון לפתוח נושא כזה שבו כל אחד יבקש ויחלוק את ההזמנות שלו לטראקרים הפרטיים שיש ברשותו.

אני מחפש הזמנות לטראקרים הפרטיים HD-Space, DownRev ו-Cipher.
בתמורה אני מוכן לשלוח הזמנה ל-TL 😃

תודה

אם מישהו יכול לשלוח לי לסייפר זה יהיה נחמד 😃

אין לי הזמנה ל downrev אבל יש לי משתמש שלא עשיתי איתו כלום, נראה לי אני יכול לתת לך אותו לא?
בכל אופן אני מחפש הזמנה לTL.

האמת שאני צריך כדורי קפאין בדחיפות - אם זה שווה למישהו הזמנה ל-TL... 😃

אהלן חבר'ה,

חשבתי שזה יהיה אחלה רעיון לפתוח נושא כזה שבו כל אחד יבקש ויחלוק את ההזמנות שלו לטראקרים הפרטיים שיש ברשותו.

תודה

יש לי הזמנה לTorrentday.com אם אתה מעוניין.

אהלן חבר'ה,

תודה
יש לי הזמנה לDOWNREV אבל אתה לא צריך ב16.9 שזה מחר תיפתח ההרשמה תיכנס ל downrev.net אחרי 16:00
ותרשום register במנוע חיפוש שיעלה לך שם...תהנה.

אם אין לך מה לעשות עם ההזמנה אני אשמח לקבל אותה 🙄

מפרגן הזמנה ל FL למשתמש שמכיר וצריך, כמובן בצירוף ספיד טסט הגיוני והוכחות רטיו מטראקרים מוכרים אחרים מחול.

אם זה מסתדר לך, אז כן 😃

נערך לאחרונה:
עם כל המסתוריות, הטראקר הזה נטוש.

בכלל אין מה לבזבז את הזמן בטראקרים ישראלים... המשתמש הממוצע וגם המשתמשים שחושבים שהם "כבדים" לא צריכים יותר מטראקר 0DAY אפילו אחד ברמה של TL.

בכלל אין מה לבזבז את הזמן בטראקרים ישראלים... המשתמש הממוצע וגם המשתמשים שחושבים שהם "כבדים" לא צריכים יותר מטראקר 0DAY אפילו אחד ברמה של TL.
hebits טראקר ישראלי מעולה בגללו נטשתי את TL וכל השאר ... הכל בא במהירות באיכות טובה ועם תרגום מובנה.

אני מאוד צריך הזמנה ל-TL, אשמח לקבל.

תגידו מישהו יודע מתי נפתח ההרשמה לאתר chiper ?

• פותח/ת השרשור
הם כרגע השהו את האפשרות להזמין אנשים ב-TL. אומרים שזה בגלל תחזוקת שרתים, וזה כבר כמעט שבוע ככה.
כשההזמנות תתאפשרנה אני אשלח למי שסוכם.

נרשמתי לDOWNREV הזה, נראה כמו טראקר מת. הורדתי כמה סרטים מאתר אחר בשביל לעשות קצת SEED, לקחתי רק את הכי פופולריים ופחות או יותר אף אחד לא מוריד שום דבר.

מה זה הטראקר הקקמייקה הזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית