הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד השקפת עולם על הדת

בכוונה הבאתי את הדוגמה הזאת , כי זה כל העניין אתה טוען שהטיל הוא זה שמגן יש כאלה שטוענים שהאברכים ולומדי התורה הם אלה שמגנים , בעינייך זה שטויות בעיני האחרים הטילים זה שטויות ... לכן הקשקוש על ההוצאה הכספית על האברכים זה לא נכון כי כל אחד מסתכל על זה מהצד שלו ובסופו של דבר המדינה והיושבים למעלה החליטו ששניהם זה חשוב ולשניהם הם משלמים . מהכיס שלי ומהכיס שלך , מהכיס שלי לדברים שאני לא רוצה ומהכיס שלך לדברים שאתה לא רוצה .
תיסלח אבל אתה יצאתה דיי מפגר כרגע
יש סיבה למה גנרל לא פותר מילחמות אם פילוסופיה
לפי אלפי אנשים בארץ ריפוי ועיסוק יכול לרפא אלפי ילדים פושעים ועבריינים אבל נחש מה רוב הכסף הולך לרשיויות האכיפה כדיי להגן על התושבים כי קצת יותר חשוב
.
ועוד דבר מי אתה תגיד לאלוהים איך להיתפלל?.
בארצות הברית יש אלפי נוצרים שמתפללים בצורה שונה מישלך ואלפי ניסים קורים שמה על בסיס יומי
אותו דבר בכול דת אשר נימצאת על כדור הארץ
אם אני בן אדם לא מאמין בכלל יושב בטנק עומד לחטוף טיל לעברי
מחליט שאני רוצה לדבר לאלוהים ולבקש מימנו לתת לי להציל את עמי
זה באמת אכפת לו שאני לא עושה את זה דרך ספר מיסויים ?
אתה יכולתה לבחור אלפי דוגמאות אחרות ועדיין בחרתה את הכי מטומטת זה רק מראה שאתה סתם עקשן

מה סדר העדיפויות של אלוהים בנושאי ניסים?

אם לפגיעה מאבן מגיע נס, ממוות לא?

מה ההסבר שלך לכל זה????????????????

http://www.orenzarif.co.il/?CategoryID=167

הכדורגלן טוטו תמוז: "אורן עשה לי נס!"

"במקום לעבור ניתוח בבלגיה - אורן זריף פתר לי את הבעיה בקרסול!"

כדורסלן ליאור אליהו: "אורן עזר לי!"

כוכב מכבי ת"א: "נדהמתי מיכולותיו, אני ממליץ לכולם!"

"מר עולם" לשעבר אלי האנה: "אורן זריף העלים לי את הכאבים!"

"סבלתי מדלקות כרוניות במרפק ומכאבים, וקיבלתי אין ספור זריקות", מספר אלי האנה, "אורן פתר לי את הבעיה ואני מרגיש מצוין!"

עוזר אפילו לס1סים מוזרקים ומעלימי מס! נס!!!!!!!!!!!

יש לכם הוכחה שמה שהבאתם נכון ? כל הזמן אתם אומרים על הדת שלא רואים את זה ואין לזה הוכחה , אוקיי .

עכשיו הבאתי לכם משו מוכח שהיה , וזה ידוע שזה היה , לגאון שכתוב כי לא פגע בהם אז אף אחד לא נפגע , אבל איך לא פגע? זרקו לפתח אלפים של אבנים ויש אלפים מתפללים בכותל איך לא פגע ? נס או לא נס ? אחשלי אתה לא מנהל דיון אתה מגוננן על התשובות ועל הדיעה שלך בלי לחשוב בהיגיון (עכשיו ברור שבתשובה שלך תתייחס למשפט הזה שכתבתי ולא לנושא ...)

אחי, איך אתה מסביר את זה: ? נס או לא נס? וגם אם זה היה נס (וזה לא - עניין פשוט של הסתברות), איך זה מוכיח את קיומו של אלוהים? על אותה לוגיקה - ילד בן 15 שנפל עליו עמוד ונהרג מוכיח את חוסר קיומו של אלוהים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תראה איך אתה עושה שמיניות באוויר בשביל להפוך הכל ... בפעם ה8 כבר שאתה מתחמק אבל אני ישאל שוב , איך אף אבן לא פגעה , אם עכשיו עומדים 20 אלף איש ברחבה , ולפתע נזרק עליהם אלפים של אבנים ברגע , איך אף בנאדם לא נפגע ? נס או לא נס ?

לא. עניין הסתברותי. יש הסתברות אפסילון שבהינתן מטח אבנים אף אחד לא ייפגע, וההסתברות הזאת התממשה. בנאדם שזוכה בלוטו זה נס? לא. יש הסתברות של אחד למיליון שהוא יזכה, יש מיליון אנשים שממלאים לוטו, אחד זוכה.

תראה איך אתה עושה שמיניות באוויר בשביל להפוך הכל ... בפעם ה8 כבר שאתה מתחמק אבל אני ישאל שוב , איך אף אבן לא פגעה , אם עכשיו עומדים 20 אלף איש ברחבה , ולפתע נזרק עליהם אלפים של אבנים ברגע , איך אף בנאדם לא נפגע ? נס או לא נס ?

תגדיר נס.
נס בהגדרה שלי הוא מצב בו במקרה נמנע אסון או תרחיש גרוע.
אז כן, זה הוא נס.
אם לדעתך השפיעו עליו כוחות חיצוניים, עליך להאמין באלילת המזל לא באלוהים.

ומה דעתך על המקרה בו משפחה בת שמונה נפשות (חרדים!) נהרגת מתי שהם חזרו מאיזה אירוע דתי בהר מירון?
נס של אללה או השטן? או סתם חוסר מזל?

מדוזה, איפה אלוהים היה במהומות הר הבית? למה הוא לא הגן על המתפללים?

לפני רגע טענת שנס זה שבמקרה נמנע אסון או תרחיש גרוע , עכשיו אתה שואל אותי אם במוות של אנשים היה שם נס , אתה קצת סותר את עצמך .
או שאתה לא סותר ואתה בעצמך יודע מה הכוונה לנס .. איי איי במקרה נעשה נמנע אסון = נס ? שיקרה נס צריך שמישו יעשה משו .. גם נס על הבוקר לא ניהיה לבד וצריך שמישו יכין אותו ...
אתה בעצמך מודה שהיה שם נס ומשו קרה בשביל שאותם אנשים לא יפגעו .. מי שמאמין שקרה נס אחד יודע שיש משו שגורם לניסים האלו , אם היה נס אחד זה סימן שיש יכולת שיהיו עוד ניסים או שהיו בעבר עוד ניסים .

לא הבנתי, אם אני מכיר יהודי עם תסמונת דאון, שהיא משהו נדיר, זה אומר שיהוה שונא יהודים?
לכל נס יש מי שמכין אותו.

עכשיו אתה נכנס לחשבונות שמיים . השם לא שונא אף אחד , הוא אוהב אותנו אנחנו הילדים שלו . תשאל כל אבא מה הבן שלך נתן לך הוא יגיד לך מספיק בתעודה מריבות עם השכנים קצת .. מה הוא נתן לי ? קדחת .. אתה אוהב אותו ? אוהב אותו בלי סוף הוא החיים שלי ... כנ"ל השם לגבינו , יש דברים שהוא עושה והוא יודע מה הכי טוב עבורנו ובשבילנו גם אם זה לא נראה לנו באותו הרגע .

חחחחחח, גרמת לי לצחוק בקול עם הדוגמה המפגרת הזאת.

אתה רק מחזק את התמונה שהדף יהוה העלה היום - "בורא לכל בני האדם שכל - נותן לאנשים שמאמינים בי הכי קצת".

לפני רגע טענת שנס זה שבמקרה נמנע אסון או תרחיש גרוע , עכשיו אתה שואל אותי אם במוות של אנשים היה שם נס , אתה קצת סותר את עצמך .
או שאתה לא סותר ואתה בעצמך יודע מה הכוונה לנס .. איי איי במקרה נעשה נמנע אסון = נס ? שיקרה נס צריך שמישו יעשה משו .. גם נס על הבוקר לא ניהיה לבד וצריך שמישו יכין אותו ...
אתה בעצמך מודה שהיה שם נס ומשו קרה בשביל שאותם אנשים לא יפגעו .. מי שמאמין שקרה נס אחד יודע שיש משו שגורם לניסים האלו , אם היה נס אחד זה סימן שיש יכולת שיהיו עוד ניסים או שהיו בעבר עוד ניסים .
קוראים לזה מ-ק-ר-י-ו-ת.
לא סתרתי את עצמי, בשביל מוסלמים פאנאטים כמוך, נס זה כשיהודים נהגרים.

אז שוב תגיד לי, למה אף אחד לא הציל את המשפחה ההיא?
אלוהים עושה איפה ואיפה או שסתם לא היה בא לו?

תעשה קורס קצר בהסתברות. תחשב מה ההסתברות בזריקת אבן על 20 אלף איש ברחבה. תחשב מה ההסתברות בזריקת כמות אבנים X על כמות אנשים Y.
אם ההסתברות קטנה מ1, קיבלת את התשובה שלך - סטטיסטיקה נטו.

עכשיו אתה נכנס לחשבונות שמיים . השם לא שונא אף אחד , הוא אוהב אותנו אנחנו הילדים שלו . תשאל כל אבא מה הבן שלך נתן לך הוא יגיד לך מספיק בתעודה מריבות עם השכנים קצת .. מה הוא נתן לי ? קדחת .. אתה אוהב אותו ? אוהב אותו בלי סוף הוא החיים שלי ... כנ"ל השם לגבינו , יש דברים שהוא עושה והוא יודע מה הכי טוב עבורנו ובשבילנו גם אם זה לא נראה לנו באותו הרגע .

חשבונות שמיים? נו באמת, אני מדבר על חשבונות אלי הוודו ויוון. הם נוקמים בנו כל הזמן!
אלוהים לא סובל אותנו, לכן גם נתן לנו מדינה קטנה וחסרת אוצרות טבע, שכנים זבל, לא עוזר לנו עם הכלכלה ועוד הרבה דברים. כלומר, הוא סאדיסט אמיתי!

יש לכם הוכחה שמה שהבאתם נכון ? כל הזמן אתם אומרים על הדת שלא רואים את זה ואין לזה הוכחה , אוקיי .

עכשיו הבאתי לכם משו מוכח שהיה , וזה ידוע שזה היה , לגאון שכתוב כי לא פגע בהם אז אף אחד לא נפגע , אבל איך לא פגע? הם עקומים! זרקו לפתח אלפים של אבנים ויש אלפים מתפללים בכותל איך לא פגע ? נס או לא נס ? המאוורר שלי פועל עכשיו, נס או לא נס? אחשלי אתה לא מנהל דיון אתה מגוננן על התשובות ועל הדיעה שלך בלי לחשוב בהיגיון (עכשיו ברור שבתשובה שלך תתייחס למשפט הזה שכתבתי ולא לנושא ...)
...

מה נחשב נס ומה לא?
זה שאני כותב, זה נס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית