הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מקעקע טוב

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
איפה באיזור תל אביב עד חדרה ככה יש מקעקעים טובים במיוחד בלכתוב דברים ? ומה בערך תווך המכירים לקעקוע על כל החלק הפנימי של היד בין הבית שחי עד ל מרפק?

מיכאל מקיפוד, המקעקע הטוב ביותר בארץ; זו העבודה שהוא עשה לי:
394125_10150445659203195_563085782_n.jpg

הסטודיו הפופולרים ביותר הם פלאנו טאטו, טריבל טאטו וקיפוד.. הטווח מתחיל ב200 ויכול להיגמר בעשרות אלפים, תלוי מה העבודה שאתה רוצה לעשות

אני עשיתי אצל בחור שקוראים לו סשה בטרייבל טאטו קעקוע על חצי יד מאוד אהבתי את העבודה.

מיכאל מקיפוד. גם לדעתי הכי טוב בארץ. 3 שנים ישבתי עם רעיון בראש ומאז ומתמיד ידעתי שאני ילך למיכאל כי לא מצאתי אף אחד שמשתווה לו. אני לא יעלה תמונה של מה שהוא עשה לי כי לא סיימנו לגמריי ויש לי עוד סשן אחד. הוא לא לוקח כל אחד, והוא לא יקח אותך אם אתה רוצה קעקוע פשוט יחסית יש לו לוז מפוצץ ובדרך כלל צריך לקבוע כמה חודשים לפניי, אבל מבחינת פרטים הצללות וציור בכללי הוא תותח! תיכנס לאתר של קיפוד ותראה את העבודות שלו. שאגב יש דברים מדהימים שהוא עשה לאנשים שאני מכיר ואין שם בגלריה וחבל.. מה שכן, יש סיכוי ממש לא קטן שהוא לא יקח עבודה של ליכתוב משו וישלחו אותך לאחד המקעקעים האחרים שם.

אם לא מיכאל, אז שני המקעקעים הכי טובים אחריו הם רגב מ"זבוב טאטו" [בצפון] ואם אתה ממש רוצה במרכז, אז דן מ"טאטו האוס" פשוט תותח ובנאדם ממש נחמד וזול.

בתור בן אדם שיש לו חמישה קעקועים רציניים אני יכול להגיד ככה:
א.לכל מקעקע יש התמחויות שונות.
ב.בשביל קעקוע של כיתוב אתה ממש לא צריך את הכי טוב בארץ.(שלדעתי הוא אבי ואנונו וזה מקעקעים אחרים אמרו,במיוחד בפורטרטים)
ג.מיכאל תותח על אבל באמת שאין טעם לתת לו עבודה כזאת של כיתוב,הוא תותח בצבע ובציורים אומנותיים יותר.
ד.שניר זלמן הוא מקעקע מדהים(וגם חבר טוב) אבל כרגע הוא בגרמניה וזה מצער,באמת כישרון
מקווה שעזרתי במשהו

IDOJ צודק
אין טעם ללכת למקעקע שצריך לקבוע תור חודשים לפני בשביל משפט על היד.. גם בספק אם הם יקחו את זה על עצמם ולא יתנו לאחרים בסטודיו.
ולכל מקעקע יש יתרונות וחסרונות והתמחות במשהו ספציפי שבו הם טובים יותר.

הוא עשה לך מחיר מיוחד או שבכללי הם זולים שם?
זה לא עניין של זול או יקר, הוא לוקח לפי שעה; אם תעשה קעקוע שיקח רק שעה [בין אם גדול או קטן] אתה תשלם יקר כי השעה הראשונה היא 800-1000 ש"ח, אבל כל היופי במיכאל זה שהוא לוקח לפי שעה ושהוא עובד מהר רצחחחחחחחחח [סשן ראשון שלי לקח שעתיים וחצי ושאר המקעקעים הכי טובים בישראל מקעקעים את אותו הסשן באיזה 10 שעות, ואצלי הקעקוע הכולל לקח 14].

אם לא מיכאל, אז שני המקעקעים הכי טובים אחריו הם רגב מ"זבוב טאטו" [בצפון] ואם אתה ממש רוצה במרכז, אז דן מ"טאטו האוס" פשוט תותח ובנאדם ממש נחמד וזול.

רגב באמת תותח!
השאלה אם תרצה להגיע לקרית מוצקין בשביל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית